Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 2714 / 514 / 0
Wyekstrahuj sobie THC i zrób swój olejek do e-papierosa. To nie jest takie trudne, kilka godzin roboty.
Odpowiadając mi na łamach forum użyj proszę funkcji mention.

Nie świadczę pomocy w załatwianiu substancji psychoaktywnych (legalnych bądź nie). Proszę, aby do mnie nie pisać w tej sprawie!
  • 75 / 7 / 0
@MalaRenia
Na 99% coś z GABA.Od kiedy nie pije co zajaram to mam śmiechawe,0 schiz.Ja myślałem że mam już jakieś początki schizofreni albo jakiś chory psychicznie jestem a to te ścierwo mnie niszczyło.
Uwaga! Użytkownik Qertyz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / / 0
To by oznaczalo ze trzeba uzupelnic zaburzony GABA przed jaraniem. tylko w jaki sposob? i czy ma to sens
  • 155 / 11 / 1
Też nie czujecie bólu jak dostaniecie wpierdol na mj?
  • 75 / 7 / 0
@wincentrzbik
Dobre pytanie :D
Kiedyś jak miałem bójkę ze znajomym z jakimiś Ukraińcami to miałem trochę obity ryj i starty.Jak zajarałem to przestawało mnie boleć i miałem wyjebane xD
Szczególnie to było widoczne 1.5h po to tym zjawisku bolało mnie niemiłosiernie a jak zajarałem to jakby ból sobie odszedł w ogóle o nim nie myślałem.
Uwaga! Użytkownik Qertyz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3244 / 553 / 0
Jak to jest z tymi Nalewkami?
Nie wystarczy 24h wymoczyć zioła w spirytusie, żeby się tym ugrzać porządnie? W poradnikach piszą o tygodniach i miesiącu przechowywania, próbował ktoś w praktyce?
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 12692 / 2456 / 0
^
Ja właśnie jestem w trakcie czekania. Zalałem dosłownie kilka dni temu i teraz to się "przegryza". Zrobiłem dość wysokie stężenie - 250 ml spirytusu na ok 10 g "odpadków" (same dobre, a nie wiatraki i łodygi). Za miesiąc spróbuję, opiszę działanie i przepis.
  • 567 / 50 / 0
wgl tak z ciekawosci z samych lodyg jakby ktos zrobil nalewke na spirytusie tez cos by mogla porobic?
THC :liść:
  • 51 / 3 / 0
Aby nie czekać miesięcy trzeba po dekarboksydacji wrzucić materiał do alkoholu i grzać nie doprowadzając do wrzenia przez 30-60 min temperatura ok 65 stopni. Czesci roślinne po zabiegu wyrzucam i rozlewam do butli. Na dno opada osad który wygląda jak przy produkcji haszu wodnego. Oczywiście czas robi swoje i nabiera mocy ale efekty czuć zaraz po operacji.
  • 75 / 7 / 0
Bez kitu od kiedy uprawiam sport i pale nawet codziennie nie mam już zamuły nawet zauważyłem poprawę pamięci.Placebo czy ktoś też tak miał?
Zablokowany
Newsy
Czy wyleczymy Alzheimera marihuaną? Naukowcy udowodnili, że jej mikrodawki są bardzo skuteczne

Szybkie starzenie się społeczeństwa powoduje, że dramatycznie poszukujemy nowych metod leczenia choroby Alzheimera. Kolejne sposoby nie działają, a neurodegeneracyjne schorzenie dotyka coraz większej części populacji. Naukowcy kierują swój wzrok w stronę mikrodawkowania marihuany, które ma poprawiać zdolności pacjentów i nie wywoływać „haju”. Wiarygodne źródła pokazują, że to… działa.

Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn

Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.

Depenalizacja 3 gramów marihuany i rynek regulowany. Treść Dezyderatu nr 176

20 listopada 2025 roku Komisja do Spraw Petycji uchwaliła Dezyderat nr 176, skierowany do Prezesa Rady Ministrów. Dokument, oparty na petycji obywatelskiej, wzywa rząd do przeprowadzenia systemowej analizy depenalizacji posiadania do 3 gramów marihuany na własny użytek. W treści pisma pojawia się również pytanie o możliwość utworzenia rynku regulowanego. Do dnia 7 stycznia 2026 roku Kancelaria Premiera nie opublikowała odpowiedzi.