Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
Zablokowany
  • 1823 / 104 / 20
Nie cieszcie się zbyt wcześnie, też ją poznałem i wg. moich informacji ona wcale nie umarła choć postaram się bardziej potwierdzić to info.
Może faktycznie stara się zniknąć, w takim razie trochę jej zjebałem plan %-D

@kebec jak dłużej posiedzisz na tym forum to też przesiąkniesz tym zgniłym, sarkastycznym, czarnym humorem i specyficznym sposobem bycia. Taki mamy tutaj klimat, musisz się przyzwyczaić, bo raczej tego nie zmienisz.
03 października 2017london5 pisze:
].
Ja też zdechne i też będziecie tak pisać. Drugi raz fejku nie będzie, obiecuje.
Trzymam za słowo %-D

Coś za wiele mówisz ostatnio o śmierci. Nie zapeszaj. Pamiętaj że na śmierć nie ma mocnych. CosmoDo też był twardym zawodnikiem i nie szanował swojego życia, teraz gryzą go robaki...
Na nic dzisiaj nie narzekam, mam w kieszeni klonazepam.
Co się stanie po Dextrometorfanie?
Ona jedyna, wierna dziewczyna - amfetamina buprenorfina
  • 2874 / 298 / 0
Cosmo, za przeproszeniem, to tam chuj, Wawojkę to muszą teraz strasznie gryźć
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 195 / 20 / 0
Wlasnie kondolencje Wawoj kiedys pisalismy. Moze mnie kojrarzysz z przed kilku lat. Masz mnie w znajomych na lascie, dzieki Tobie poznalem mase fantastycznej muzyki, za to dziekuje. To straszne bardzo Ci wspolczuje-szczerze. Ogolnie to wrazliwy jestem strasznie bez brania opiatow wiec lezka leci. Przezywalem cos podobnego opiaty to odraczanie problemu nie polecam sie w nie wpierdalac zeby leczyc ten bol duszy, ktory pali od srodka.. Cosmo nie znalem. Ale rob dalej swoja sztuke pisz na neurogroove, rob bloga bo jestes tutaj jedna najbardziej utalentowanych osob z tego forum. Jak cos to pisz na lascie albo na maila opioinfamis@gmail.com. Szkoda tego cosmo nie znalem, ale wiem.ze to dziarski chlop byl R.I.P. (zjebixy z [h] nie, nie staram sie podrywac Wawoj, mam swoja Cesarzowa od ponad 5 lat, z tym ze ona nie bierze wiec moj los i cios z powodu mojej smierci z przedawkowania bylby zakonczony prawdopodobnie jej samobojstwem....). Uwazajcie na siebie. I opiaty bierzcie od lekarzy to nic trudnego, a jak jestes niepelnoletni to pal wroty i do ksiazek.
We will never find the cure
Useless me and useless you...
  • 1 / 1 / 0
chciałam tylko dać Wam znać, że d_fect już też się tutaj nie pojawi, przedawkowała
  • 37 / 2 / 0
Z przykrością, wielkim żalem i smutkiem informuję Was, że greenwave odszedł do krainy wiecznego spokoju.
Kurwa, nadal nie mogę w to uwierzyć...
  • 37 / 2 / 0
Ja nie znam...
Zmarł 16 października - w szpitalu, 3 dni później był pogrzeb.
:'(
  • 3406 / 534 / 0
Na poważnie - znana jest przyczyna śmierci greenwave ? bo to ciekawe a zarazem smutne. Szkoda.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 1931 / 316 / 0
Nudziło mi się, także zrobiłem mały cmentarz w excelu :-D Niestety mało jest zweryfikowanych sensownych informacji nt. zgonów i ogólnie mało tych trupków. Ew. możnaby uzupełnić o dodatkowa kolumny w stylu profil użytkownika (tu kategorie np. opiowrak, politoksykozjeb itp.) czy typ osobowości (np. zdepresjonowany przegryw lub zawodowy wygrywator). Wspomniany plik załączam %-D Jak będzie komuś się chciało to niech uzupełnia jeje :old:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Uwaga! Użytkownik GG Allin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 4894 / 853 / 0
Także mam wrażenie że wykitował albo wylądował w szpitalu Grenseal. Gdzieś przeczytałem że jakby mu się coś stało po opio to nawet nie miał by go kto odratować. Z tego co wiem to chwalił się że dostał Ulkę i przepadł od tamtej pory. No ale obym się mylił.
Uwaga! Użytkownik F6mGCrx3 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1916 / 335 / 2
Z Grenseal wszystko ok, cale szczęście jest z Nami.
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Powracająca moda na dopalacze. RPD apeluje o sprawną interwencję

W sprawie edukacji dzieci i młodzieży na temat substancji psychoaktywnych zwróciła się Rzeczniczka Praw Dziecka do Ministry Edukacji. – Z rosnącym niepokojem odnotowuję kolejne doniesienia medialne alarmujące o powracającej wśród dzieci i młodzieży modzie na dopalacze. Prawdopodobnie szeroka dostępność tych nielegalnych substancji – sprzedawanych m.in. poprzez Internet – oraz ich relatywnie niska cena sprawiają, że środki zastępcze oraz nowe substancje psychoaktywne zyskują coraz większą popularność, także wśród młodych ludzi – wskazała Monika Horna-Cieślak w piśmie do MEN z 2 czerwca.

Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Cudowne "koktajle" i narkotyki. Nieznane oblicze złotej ery Hollywood

Narkotyki, używki i magiczne koktajle, które miały utrzymać największe gwiazdy ekranu w dobrej kondycji, zdolne pracować na planie przez trzy doby bez przerwy, były w Hollywood na porządku dziennym...