wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
22 grudnia 2017random abuser pisze: zastanawia mnie jak w porównaniu do innych opio typu morfina czy fentanyl wypada oksykodon pod względem szkód w organiźmie wywołanych przez pojedyncza średniodużą dawkę czy mały kilkudniowy ciąg
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Co mogę stosować, żebym tak nie spała całymi dniami?
Oxy mam z PLB stosuję jako lek przeciwbólowy na przewlekły ból, syrop dokładam na bóle przebijające. Nie czuję żadnej euforii, nic przyjemnego, zasypiam i tylko ulga od bólu.
Piję energetyki, ale coraz słabiej działają. Macie jakiś pomysł?
Ja taką dawkę też bym może poczuł,pewnie tak, a na pewno ukoiła by ból ;d
Na pierwszy raz starczy jak najbardziej. Potem się rozeznasz co dalej. Zapamiętaj - zawsze możesz wziąć więcej, nigdy nie mniej.
Dla mnie oralnie 10mg oksy = 150mg thioco, z przewagą na oksy, ale dla nowicjusza to w pełni wystarczy ;)
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
Ja mam dużą samokontrolę nie zdarzyło mi się żebym utraciła kontrolę nad sobą po różnych specyfikach . W sumie trochę mnie to nawet drażni...Pamiętam jak po tabsach rozmawiałam z rodzicami przez telefon udając normalną rozmowę ;) Nigdy mi się nie zdarzyło fest upić, nie wiem jak to jest stracić kontrolę nad tym co się mówi czy robi. Czy to dobrze? Chyba...w sumie sama nie wiem
Spróbuj się nażreć w mocno upierdalajcej dawce LSD, Dysocjantów, Metamfetaminy i rozmawiać normalnie " /
Co to są tabsy?? Po euforykach przez telefon też da sie dzięki empati rozegrać rozmowe, jednak na żywo po wyglądzie łatwo sie skumać.
Po opio nie zmienia się przecież jakoś drastycznie pojmowanie świata. Po dawne 10 mg też nie oczekuj fajerwerków, ale przede wszystkim zwróć uwagę na to, jaka to grupa substancji. Nie zacznie Cię nagle nosić jak pojebaną i nie będziesz się rwała do tańca.
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
Dlaczego ograniczenie marihuany do listy chorób to katastrofa dla pacjentów – historia Adriana
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł
Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.
Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE
Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".