Dział poświęcony niesklasyfikowanym wyżej substancjom, których struktura zawiera w całości cząsteczkę morfiny – dihydrokodeina, etylomorfina, hydromorfon, oksykodon i inne.
ODPOWIEDZ
  • 2116 / 631 / 0
[mention]JanosikJ23[/mention] może i są ekonomiczne, chociaż ostatnio contin na R jest jeszcze lepszy, ale acc. nie nadają się do pukania w ŻADNEJ postaci. Testowane.
widzę szalonych, którzy chodzili po morzu
wierzyli do końca i poszli na dno
teraz jeszcze przechylają moją łódź niepewną
odtrącam te sztywne dłonie okrutnie żywa
odtrącam rok za rokiem.
  • 370 / 37 / 0
zastanawia mnie jak w porównaniu do innych opio typu morfina czy fentanyl wypada oksykodon pod względem szkód w organiźmie wywołanych przez pojedyncza średniodużą dawkę czy mały kilkudniowy ciąg
  • 1509 / 223 / 0
22 grudnia 2017random abuser pisze:
zastanawia mnie jak w porównaniu do innych opio typu morfina czy fentanyl wypada oksykodon pod względem szkód w organiźmie wywołanych przez pojedyncza średniodużą dawkę czy mały kilkudniowy ciąg
Wiele zależy od drogi podania i ewentualnego przygotowania roztworu do wstrzyknięcia. Chyba nawet w pierwszym poście jest mowa o tym, że w przygotowanym na ciepło topi się prawie wszystko, nawet to, co niepożądane i przy dłuższym stosowaniu może zrujnować płuca.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
  • 23 / 3 / 0
Oxy biorę w postaci Reltebonu 2x dziennie po 20 mg. Doraźnie Oxynorm 5-10ml czyli 5-10mg. Po 5 ml jestem bardzo senna, a po 10 ml usypiam od razu.

Co mogę stosować, żebym tak nie spała całymi dniami?

Oxy mam z PLB stosuję jako lek przeciwbólowy na przewlekły ból, syrop dokładam na bóle przebijające. Nie czuję żadnej euforii, nic przyjemnego, zasypiam i tylko ulga od bólu.

Piję energetyki, ale coraz słabiej działają. Macie jakiś pomysł?
  • 16 / 1 / 0
Witam wszystkich. Mam pytanie. Z góry zaznaczę ,że nie miałam do czynienia nigdy z żadnymi opioidami. Zastanawiam się czy dawka 10 mg Oksykodonu na pierwszy raz będzie wystarczająca. Przeczytałam wszystkie informacje bardzo ładnie zamieszczone na pierwszej stronie i tam jest napisane,że dawka waha się od 20mg do 40mg dla osób bez tolerancji na opioidy. Może lepiej mniej żeby zobaczyć jak zareaguje? Tylko zastanawiam się czy po 10 mg coś poczuje w ogóle. Wiadomo,że dawkę dobiera się też do wzrostu wagi itp. Pozdrawiam.
  • 2881 / 302 / 0
Moi znajomi którzy zaczynali przygodę z opioidami od 10mg oralnie oksy zakochali się w niej od razu, więc chyba działa.
Ja taką dawkę też bym może poczuł,pewnie tak, a na pewno ukoiła by ból ;d
Na pierwszy raz starczy jak najbardziej. Potem się rozeznasz co dalej. Zapamiętaj - zawsze możesz wziąć więcej, nigdy nie mniej.

Dla mnie oralnie 10mg oksy = 150mg thioco, z przewagą na oksy, ale dla nowicjusza to w pełni wystarczy ;)
Więc się w miasto wypuszczam
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
  • 16 / 1 / 0
O taką odpowiedź mi chodziło :) Zastanawiają mnie jeszcze pewne kwestie. Musze znaleźć jakiś odpowiedni moment bo szczerze mówiąc to już nie mogę się doczekać. Tylko nie wiem czy lepiej samej czy może z kimś? Z tym to może być ciężko żeby kogoś że tak powiem zwerbować :D
Ja mam dużą samokontrolę nie zdarzyło mi się żebym utraciła kontrolę nad sobą po różnych specyfikach . W sumie trochę mnie to nawet drażni...Pamiętam jak po tabsach rozmawiałam z rodzicami przez telefon udając normalną rozmowę ;) Nigdy mi się nie zdarzyło fest upić, nie wiem jak to jest stracić kontrolę nad tym co się mówi czy robi. Czy to dobrze? Chyba...w sumie sama nie wiem
  • 201 / 64 / 0
Uderzasz w nie te grupy substancji. Po opio mimo totalnego upeirdolenia da się rozmawiać normalnie.
Spróbuj się nażreć w mocno upierdalajcej dawce LSD, Dysocjantów, Metamfetaminy i rozmawiać normalnie " /
Co to są tabsy?? Po euforykach przez telefon też da sie dzięki empati rozegrać rozmowe, jednak na żywo po wyglądzie łatwo sie skumać.
HERBU BAKALI vel NACIĘTA MAKÓWKA
  • 16 / 1 / 0
Ectasy to było. Chociaż ja głowy bym nie dała sobie uciąć. Pamiętam,że były fioletowe.I ich działanie opierało się na poczuciu totalnego bezpieczeństwa oraz odczuciem fajnym subiektywnym był brak nóg :D Może w połączeniu z amfetaminą tak zadziałało?
  • 1509 / 223 / 0
A po co Ci ktoś do tego? To nie żadne psychodeliki ani speed, żeby nie mieć samokontroli. Jadłaś wcześniej jakieś opio? Jeśli nie to po prostu będzie ciepło i błogo jak wszystko dobrze pójdzie. Ja po strzale 40 mg sobie trochę poleżałam i mogłam iść gdziekolwiek. A ostatnio po opiatach niesie mnie do mycia garów. :D Nawet w nieswoim domu. Mój kumpel natomiast leży chwilę, a później odpala fajkę, gadamy sobie siedząc rozleniwieni.
Po opio nie zmienia się przecież jakoś drastycznie pojmowanie świata. Po dawne 10 mg też nie oczekuj fajerwerków, ale przede wszystkim zwróć uwagę na to, jaka to grupa substancji. Nie zacznie Cię nagle nosić jak pojebaną i nie będziesz się rwała do tańca.
"My addiction is based on my shame and sorrow"
"Uuuuh, yea-e-yeah!" ~ Robert Plant
Pisząc na hexankova@yahoo.com, masz pewność, że odczytam wiadomość/odpiszę.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Alkohol znika ze stacji paliw, a jednak... nadal tam będzie. To nie zakaz, a zmiana reguł

Czy alkohol zniknie ze stacji paliw? Na razie nic na to nie wskazuje. Napoje procentowe jedynie mogą przestać być widoczne, a chętni na taki asortyment wciąż będą mogli zrobić zakupy. Za tak zwaną sprzedażą bezwitrynową opowiada się branża paliwowa. Rozwiązanie to miałoby wpłynąć na ograniczenie zakupów impulsywnych i zmniejszyć społeczne koszty nadużywania alkoholu.

Dolnośląscy policjanci i największe uderzenie w przestępczość narkotykową w historii UE

Ponad 9,3 tony zabezpieczonych narkotyków, 1000 ton prekursorów chemicznych, dziesiątki zlikwidowanych laboratoriów i ponad 85 zatrzymanych osób w wielu krajach Europy – to bilans największej w historii Unii Europejskiej operacji wymierzonej w produkcję i dystrybucję narkotyków syntetycznych. Sprawę zapoczątkowali i od 2022 roku prowadzili funkcjonariusze Wydziału do Walki z Przestępczością Narkotykową KWP we Wrocławiu wraz z prokuratorem Dolnośląskiego Wydziału Zamiejscowego Prokuratury Krajowej we Wrocławiu.

Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia

W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".