Pochodne dwuazepiny, które produkowane są jako preparaty lecznicze.
ODPOWIEDZ
  • 788 / 446 / 0
07 marca 2024zburzony pisze:
Brałem klona dobre pół roku po 2 mg i oczywiście uzależniłem się, od paru miesięcy zmniejszam o ćwiartkę tabletki, jestem już na 0,5 mg. Teraz najtrudniejszy krok przede mną czyli zejście do zera. Zajebiście się boję efektów odstawiennych, parę razy już to przerabiałem.
Jak sądzicie, będzie ciężko kiedy za jakiś czas odstawię go zupełnie, jest w ogóle możliwe żeby odbyło się to bezboleśnie?
Dasz radę, ja zszedłem z 10mg.
W moim przypadku zamieniłem na końcu redukcji na diazepam, a potem pregabalina. Radzę Ci też postępować w ten sposób
  • 1591 / 254 / 0
@tosieniedzieje nie wiem czy mój dr na to pójdzie, ostatnio powiedział żebym jeszcze brał ćwiartkę a za jakiś czas brał co drugi dzień, potem trzeci itd. Jakby co ogarnę sobie diazepam albo chlordizepoksyd, to jest najdłużej działające benzo, kiedyś w Irlandii mi to dali jak wjebałem się w alprazolam, pomogło zajebiście.
Ale pregabalina odpada, pogarsza mi lęki i zmienia w debila.
  • 1 / / 0
ostatnio zaczalem przygode z klonami, ktos mial na sprzedaz to kupilem kilka (2mg tabs) , pierwszego dnia ojebalem 6mg lacznie, jestem w ciagu juz sporo juz tydzuen, czesto biore sobie 2mg w dzien dla "relaxu" ale wieczorem mam cisnienie by dorzucic i robie to, dzisiaj 4mg po prostu wzialem, by uspokoic mysli i chec zazywania innych uzywek, a tylko klony sa mi latwo dostepne ostatnio. moje pytanie brzmi, czemu to nie klepie, a moze to wcale nie ma klepac? 4mg wziete i poza spokojem lekkim nic, nawet obojetnosci nie czuje, brak euforii a cisnienie zeby sobie wziac cos innego niz benzo nie odstepuje. wie ktos czemu moze tak byc? zaznacze, ze gdy bralem pierwszy raz te 6mg to tez nie czulem "pizdy". klony przereklamowane? czy trzeba robic jakis mix, by przynajmniej na chwile poczuc blogi spokoj... zdarzalo sie, ze 2mg mnie po prostu zmulilo, ale do opanowania, nie kladzie do snu, jak raz zapodalem 2mg przed snem to nie moglem zasnac... musialem brac nasenne. co z tymi klonami, a moze co ze mna nie tak?
  • 6 / / 0
Panowie drodzy, jestem 6 miesięcy ponad czysty od benzo (bromazepam) A teraz zeżarłem 12 2mg tabletek klonów popiłem 4 piwami i nic. Wręcz nawet odczuwam lekki lęk. Ile trzeba czekać żeby receptory GABA się sresetowały i tolerka spadła do początkowej?
  • 9390 / 1829 / 2
Jak nic nie robisz to w sumie cholera wie xD
Wchodzić i głosować
https://hyperreal.info/talk/viewtopic.php?t=77897&start=700
Mile widziane krótkie uzasadnienie.
  • 6 / / 0
Co to znaczy nic nie robię?
  • 1181 / 323 / 2
01 marca 2024Detronizator2 pisze:
Klon działa na ciebie od najmniejszych dawek (0.25mg) ale benzo mają to do siebie, że jeżeli nie masz czego benzo leczyć, to nie działają, w sposób zauważalny dla niewprawionego użytkownika.
Mówiąc w łopatologicznie, po 6mg byłeś ujebany jak świnia ale, że nie doskwiera ci żadna z przypadłości na które benzo może pomóc, to nie czułeś tego działania.
Czyli wniosek jest jeden, nie bierz benzo, nie masz po co a głupot możesz i tak narobić, nie pamiętać co robiłeś albo zabić kogoś lub siebie prowadząc samochód.
Lub dostałeś podrabiane clony w co raczej wątpię.
Z rzeczy w miarę obiektywnych po których możesz zobaczyć, że na ciebie działa to: taka zmęczona twarz, zaburzenia równowagi, obniżone zdolności poznawcze i kognitywne, zaburzona pamięć krótkotrwała, senność.
No i benzo działa i ma działać w tle, to nie lsd, dxm czy ketamina które mogą cię upierdolić tak, że nic innego niż leżeć nie będziesz w stanie robić.
@AudreyHorne51 Tyczy się również tego co sam doświadczasz, bądź podobnie na pierwszy rzut oka.
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 6 / / 0
No właśnie o to chodzi że ja mam lęki uogólnione z depresją. Dawniej działały idealnie ale zacząłem brać coraz więcej bromazepamu i mi wywindowała tolerka. Myślałem że po pół roku się wyzeruje a tu nic. Lęki jak były tak są, może minimalnie ale to serio minimalnie mniejsze i to tylko w wypadku kiedy połączę klony (10 mg) z jednym, dwoma piwami
  • 5792 / 1188 / 43
Może zmiana na klonazolam by Ci pomogła.
10mg, jasny gwint, to bardzo dużo.
W życiu nie zjadłem tyle w ciągu doby.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 1327 / 336 / 12
Owszem może być w tym jakaś alternatywa taka przerzutka z aptecznego klona na klonazolam, podobno jest on nawet 4x mocniejszy od aptecznej wersji i przypadkiem nie wiem czy nie wychodzi taniej bez tego jebania sie po lekarzach i ogarnianianiem recepty.

Problemem jest jedynie fakt, że nie jest on obecny w polskim obiegu farmaceutycznym (czyt. nielegalny) ale można łatwo ogarnąć tą substancje z clearnaetu jeśli w jakimś minimalnym stopniu ogarniasz BHP zakupów w internecie i podstawy krypto.
16 października 2023Stteetart pisze:
"mam wyjebane na wszystkich i pierdole też Famasa".
ODPOWIEDZ
Newsy
Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.

Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.