Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
ODPOWIEDZ
  • 131 / 2 / 0
Czy z braku glikolu "wypada" zrobić sobie roztwór w spirytusie (co i tak właśnie zrobiłem)?
Emil Cioran był smutnym nihilistą cierpiącym na bezsenność i napisał, że życie to zły gust materii.
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
  • 1203 / 21 / 0
Jak się rozpuściło i nic "nie pływa" w roztworze to wypada... W sumie jak już zrobiłeś to nie ma co płakać, trza łykać lol
W jakim stężeniu robiłeś?
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 131 / 2 / 0
420alldaylong pisze:
Jak się rozpuściło i nic "nie pływa" w roztworze to wypada... W sumie jak już zrobiłeś to nie ma co płakać, trza łykać lol
W jakim stężeniu robiłeś?
Miałem 25mg prochu w woreczku, nalałem więc do niego (na raty, żeby wszystko się wymieszało) 25 ml spirytusu, odlewając potem strzykawką do buteleczki. Wygląda idealnie przejrzyście.
Emil Cioran był smutnym nihilistą cierpiącym na bezsenność i napisał, że życie to zły gust materii.
F84.5
Forum [H] -groza powszechnej anomii. Nie przesiąkajmy upadkiem, dbajmy o siebie. Można nie ćpać i żyć. Cel: zdrowie psychiczne. Szukam sposobów.
  • 1203 / 21 / 0
Dawka flubromazolamu "dla początkujących" to ok 150-300ug (0,150mg - 0,300mg)! Czyli od 1 do 3 "kresek" na strzykawce. Pamiętaj o tym żeby nie przedobrzyć z dawkowaniem ;)
  • 1709 / 11 / 0
Jak to się bierze? Dostałem jakieś pocięte kartoniki a na woreczku napis "Flubromazolam (0,3mg)". I jak to sie bierze jak jest w takiej dziwnej formie?
  • 1203 / 21 / 0
Tak jak tabletkę, możesz chwilę pod językiem potrzymać czy na dziąśle albo od razu połknąć.
  • 1709 / 11 / 0
Lepsze to od flubromazepamu? Nie wiem czy reklamacje składać bo zaszła pomyłka i nie dostałem flubromazepamu właśnie tylko to.
  • 1203 / 21 / 0
Wiem, widziałem w temacie vendora :P Zależy czy pomyłka na Twoją korzyść, czy dostałeś odpowiednik cenowy czy dostałeś tak jakby mniej tylko inne benzo.

W każdym razie ja bym się nie obraził i wybrałbym w ciemno flubromazolam. Działa szybciej i mi osobiście profil tego benzo bardziej podchodzi.
  • 1709 / 11 / 0
Ok zaryzykuje i poznam się z nową Panią RC-Benzo :-) Jeszcze raz spytam dla pewności: biorę jeden kartonik pod język, miętole kilka minut i wypluwam? :-)
  • 1203 / 21 / 0
Nie wypluwasz, tylko połykasz - pisałem, tak jak z tabletką a tabletek chyba nie wypluwasz hahaha :)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
policjanci zabezpieczyli ponad 100 kg kokainy ukrytej w naczepie ciężarówki

Policjanci z Wałcza przejęli ponad 100 kilogramów narkotyków. Nielegalny towar przemycany był w ładunku, w którym były części samochodowe. W związku ze sprawą zatrzymane zostały dwie osoby. Są już po zarzutach i może grozić im nawet 20 lat pozbawienia wolności.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Medyczna marihuana kontra bezdech senny

Według danych opublikowanych przez badaczy z Minnesota Office of Cannabis Management, 40 proc. pacjentów z obturacyjnym bezdechem sennym (OSA) uczestniczących w stanowym programie medycznej marihuany doświadczyło znaczącej i trwałej poprawy jakości snu po rozpoczęciu terapii konopiami.