Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 49 / / 0
Ja nie narzekam, na mnie działa jak należy chociaż nie paliłem wcześniejszego sortu.
mój pies jest bardzo rozmowny.
  • 1392 / 10 / 0
Grentoo pisze:
Palta to w weekendy, bb szybko traci urok w ciagu.
Jak wszystkie kanna.
You can't understand a user's mind, but try, with your books and degrees. If you let yourself go and opened your mind, I'll bet you'll be using like me. And it ain't so bad...
  • 142 / 3 / 0
Ostatni taki melon na bb: jakieś 4/5dni wycięte.. zrobiłem (prawie sam) 2g bb (jeszcze czerwony/rozowy) w miedzyczasie 1g pb, + na poczatku jakieś ketony, alkohol prawie zawsze, sporadycznie jakieś inne wynalazki, ostatnie dni tylko kana i czasem piwo.
skutki duzych dawek w ciagu: jak ma sie grupe krwi AM to bb nie kara xD, poprostu zasypiasz, czasem biegunka, zimne poty, apatia, ciagle cisnienie na bucha co za tym idzie, oczywiscie tolerka.
wydaje mi sie, ze dawkowanie mnie zgubiło, a raczej brak kontroli, założenie było inne ale jak juz otworzyło sie bońka to samo się sypało do cybucha( raz wiecej raz mnie, raz na podloge %-D patologia i nieogar)
skutki odstawienia: dokładnie takie jak piszecie + przygnębienie i problemy z żołądkiem, wymioty, biegunki, jadłowstrent, ogólnie mniej ich jest niz po AM ale za to w tym przypadku były wyraźniejsze.
mam nadzieje, ze taka zguba nie bedzie mozliwa w przypadku bb z podkładem, fake-hashem lub e-fajkiem

a i jeszcze jedno - jak mozna nazwac pieszczotliwie ten zwiazek? :-)
żartowałem.
  • 3215 / 418 / 0
bebuś :heart:
bebeczek :heart:
bebuniek :heart:
babcia :heart:
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 203 / 6 / 0
Aż taki fajny? Piszecie, że różni go od PB brak właściwości dysocjacyjnych (których mimo szczerych chęci nie uświadczyłem) a jak z tradycyjnym, standardowym działaniem? Mocniejsze niż przy Pb? Znaczy, chodzi mi o dawkowanie, bo Pb było super, tylko moim zdaniem trochę mało wydajne.....
  • 612 / 43 / 0
Oddałem kumplowi beznadziejne PB-22 i czekam na moje Be-Be-kuku, w PB-22 totalnie nudzi i rozleniwia mnie ta dysocjacja, kompletna pustka we łbie,
BB-22 to jak na razie najciekawszy kanna, dużo lepiej od AKB48 a do tego w większych dawkach bije mocą całą resztę.
  • 3215 / 418 / 0
Jest aż zadziwiająco dobry.
zaqzax czy PB jest pod jakimś względem podobne w działaniu do AM ?
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 992 / 17 / 0
W BB brakuje mi takiego śniegu optycznego, jak po ur-144. Paliłem fake-hash z bb i ur, to jest dopiero połączenie. Trzyma długo, jest mega ciekawie... Chyba zrobię sobie maczanke z bb i ur, tylko proporcje obmyśle, uerka musi być delikatna, bb ma prowadzić.
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 1472 / 26 / 0
Fatmorgan pisze:
Jest aż zadziwiająco dobry.
zaqzax czy PB jest pod jakimś względem podobne w działaniu do AM ?
wystarczy przecyztać parę opini na temat PB-22 dyscocjacja,paranoje,ogólnie ostre karanie
  • 33 / / 0
Czy moze sie jeszcze ktos wypowiedziec na temat tego sortu promocyjnego? Zamowilem 1g, mam nadzieje ze bedzie ok, ale podejrzana sprawa z tym ogolnie jak dla mnie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci

Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.

Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka

W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.