Dzielnicowy pisze:Też zrobiłem makiwarę z 50suchych makówek. Nie spodziewałem się takiej mocy. Jednak z suchych i dobrze rozdrobnionych maków wychodzi dużo silniejsza. Podejrzewam, że przy świeżych potrzebowałbym co najmniej 20-30więcej i musiałbym dłużej gotować, a tak 10min gotowania i makiwara nadaje się do spożycia, ponowne wygotowanie na jutro.
Jeśli chodzi o gotowanie to ja przeważnie gotowałem 30-60 minut, tak ze wychodził kubeczek lub pół, skoncetrowanego koncentratu. Mniej do wypicia i haraszo, a kopie jak należy.
Tylko tym razem po godzinie gotowania zostało mi jakieś pół litra płynu do wypicia, a to temu że w chuj tych maczkuf różnej wielkości musiałem wjebać do gara to i wiecej wody trzeba było
Breslau jest niemieckie!
Hm, czy dla was też rzyganie po opio jest takie... lajtowe? Hm, nie napisze ze miłe, ale na pewno nie jest nieprzyjemne
Breslau jest niemieckie!
BTW prosiłem ZAWSZE o sól fizjologiczną, a dawano mi w 99% przypadkach Aqua Pro Injection, a czasami sól fizjologiczną firmy gilbert, czy coś i zawsze było ok.
A ja mam pytanie. Bo uwierzyłem już, że PST może działać. Czy da się to jakoś przerobić do iv? Ktoś próbował?
jacek_kozicki pisze:A ja mam pytanie. Bo uwierzyłem już, że PST może działać. Czy da się to jakoś przerobić do iv? Ktoś próbował?
kombinujcie cpuny, a pokojowa nagroda nobla gwarantowana. ament.
Nie wiem czy już pytałem @lotniku, czy ty nadal ćpeisz? na komendzie wypytujo i nie wiem, co odpowiadc...
jacek_kozicki pisze:jak dla mnie Aqua Pro Injection = sól fizjologiczna. nigdy sie na tym nie przejechałem.
BTW prosiłem ZAWSZE o sól fizjologiczną, a dawano mi w 99% przypadkach Aqua Pro Injection, a czasami sól fizjologiczną firmy gilbert, czy coś i zawsze było ok.
A ja mam pytanie. Bo uwierzyłem już, że PST może działać. Czy da się to jakoś przerobić do iv? Ktoś próbował?
Pozdrawiam
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Matka przemycała narkotyki dla syna w więzieniu. Nasączyła nimi strony książki kulinarnej
Dzięki czujności funkcjonariuszy Zakładu Karnego nr 1 w Strzelcach Opolskich oraz szybkiej reakcji policjantów, udaremniono nietypową próbę przemytu narkotyków. 50-letnia kobieta, która przyszła na widzenie ze swoim synem, osadzonym w zakładzie karnym, chciała przekazać mu książkę zatytułowaną „Zdrowie zaczyna się na talerzu”. Jak się okazało, książka kryła coś znacznie bardziej niebezpiecznego niż przepisy na zdrowe posiłki.
Kokaina w gumie do żucia
Celnicy na lotnisku Gardermoen postanowili sprawdzić dokładniej paczkę z Peru pełną słodyczy. Jak się okazało - mieli wyczucie. W środku zamiast gum do żucia znaleźli 300 gram kokainy, czytamy w dzienniku Dagbladet.
Chatbot AI Reddita „pomaga” w leczeniu bólu. Wśród rekomendacji: heroina
Reddit w pośpiechu wycofuje swojego nowego chatbota AI o nazwie „Answers” z dyskusji na tematy zdrowotne. Powód? Przeczytajcie.