- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
amph i jej rodzinka bez SSRI SNDRI raczej niema potencjału stabilności... ;
Obecnie jestem na Venli z amph i mj ...ale ja lubię Ją ...lubię bo mam predyspozycje ?... a jak widać ,nie każdy ma. Zdrowie też mam i j/w.
2. alkohol (chociaz np. ja czesto nie mam ochoty na alko po amph)
3. MDMA
4. baka
5. Benzo (tak, przed szuraniem)
6. Opioidy
7. Ketony (euforyczne)
8. GBL
9. NBOMe (z innymi sajko nie probowalem)
10. Ze wszystkim, na najlepiej z jeszcze wieksza iloscia fety niz mamy
mj komponuje się dobrze, ale miałem wrażenie, że dosyć schizogenne jest takie połączenie. Po paleniu jest przyjemniej, ale znika czystość umysłu i łatwiej się wkręcić w coś dziwnego. Dużo łatwiej niż po samej trawie. Po kilku lufach miałem chwilowo efekty wizualne, obraz mi zmieniał kolory w rytm bicia serca
amfetamina + baklofen + Flubromazepam. Najpierw załadowałem baklo i flubro - motywacja i poprawione samopoczucie, ale też duża senność, problemy z koncentracją i lekko zaburzona motoryka. Wciągnięcie amfetaminy zniwelowało te nieprzyjemne efekty, dodało stymulację i wyprostowało myśli, a dodatkowo podbiło chęć działania i dobry humor po baklo. Dobry miks, nie mając speeda pod ręką bym tego nie powtarzał.
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
„Narkowaluta” w Warszawie. Za podwózkę zapłacili bezdomnemu... marihuaną
To historia, w której dramat życiowy przeplata się z dość absurdalnym paragrafem. Policjanci z warszawskiego Żoliborza, kontrolując zaparkowaną Kię, nie spodziewali się, że trafią na „mobilne mieszkanie” z bardzo nietypowym systemem rozliczeń za usługi transportowe.
CBŚP zlikwidowało nielegalne laboratorium narkotyków. Zabezpieczono ponad pół tony klofedronu
Skuteczne działania funkcjonariuszy Centralnego Biura Śledczego Policji doprowadziły do ujawnienia nielegalnej fabryki syntetycznych narkotyków na Dolnym Śląsku. Zatrzymano jedną osobę i zabezpieczono znaczne ilości wyjątkowo niebezpiecznej substancji.
Palenie marihuany a zdrowie emocjonalne. Nowe badania dają do myślenia
W przypadku nastolatków palenie marihuany może mieć wpływ na zdrowie emocjonalne i wyniki w nauce – ostrzegają naukowcy na łamach pisma "Pediatrics".