- Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
- Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
- Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
amph i jej rodzinka bez SSRI SNDRI raczej niema potencjału stabilności... ;
Obecnie jestem na Venli z amph i mj ...ale ja lubię Ją ...lubię bo mam predyspozycje ?... a jak widać ,nie każdy ma. Zdrowie też mam i j/w.
2. alkohol (chociaz np. ja czesto nie mam ochoty na alko po amph)
3. MDMA
4. baka
5. Benzo (tak, przed szuraniem)
6. Opioidy
7. Ketony (euforyczne)
8. GBL
9. NBOMe (z innymi sajko nie probowalem)
10. Ze wszystkim, na najlepiej z jeszcze wieksza iloscia fety niz mamy
mj komponuje się dobrze, ale miałem wrażenie, że dosyć schizogenne jest takie połączenie. Po paleniu jest przyjemniej, ale znika czystość umysłu i łatwiej się wkręcić w coś dziwnego. Dużo łatwiej niż po samej trawie. Po kilku lufach miałem chwilowo efekty wizualne, obraz mi zmieniał kolory w rytm bicia serca
amfetamina + baklofen + Flubromazepam. Najpierw załadowałem baklo i flubro - motywacja i poprawione samopoczucie, ale też duża senność, problemy z koncentracją i lekko zaburzona motoryka. Wciągnięcie amfetaminy zniwelowało te nieprzyjemne efekty, dodało stymulację i wyprostowało myśli, a dodatkowo podbiło chęć działania i dobry humor po baklo. Dobry miks, nie mając speeda pod ręką bym tego nie powtarzał.
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Ogromny transport kokainy. Narkotyki za 19 mln zł ukryto w złomie
Ponad 350 kg kokainy o czarnorynkowej wartości przekraczającej 19 mln zł przechwycili funkcjonariusze Krajowej Administracji Skarbowej w Gdyni. Narkotyki były ukryte wewnątrz ciężkich metalowych elementów znajdujących się w kontenerach ze złomem. Śledztwo w tej sprawie nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gdańsku.
Marihuana w Norwegii — odrzucona reforma i to, co zrobiły sądy
Norwegia odrzuciła dekryminalizację w parlamencie, a rok później jej Sąd Najwyższy w praktyce złagodził karanie za posiadanie na własny użytek. To rzadki przypadek, w którym sądy poszły dalej niż ustawodawca.
Polacy stworzyli olbrzymią bazę danych oddziaływania leków psychotropowych na EEG
Leki psychotropowe od dekad stanowią podstawę leczenia zaburzeń psychicznych, jednak sposób, w jaki dokładnie wpływają na aktywność elektryczną mózgu, nigdy wcześniej nie został zbadany na tak dużą skalę. Zespół naukowców przeanalizował ponad 24 tysiące zapisów EEG pochodzących z dwóch warszawskich szpitali psychiatrycznych. Wyniki tej pracy, opublikowane w czasopiśmie eBioMedicine, tworzą największy jak dotąd atlas neurofizjologicznych „podpisów" głównych klas leków psychotropowych.