Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 1474 / 16 / 0
Jak kase masz i pewność to CHAPAJ JAK NAJWIĘCEJ! :-)
  • 1931 / 318 / 0
z tego co wiem, ten hoffman jest super mocny i doswiadczony koles, ktory go koluje powiedzial ze lepiej polowke zajebac na pierwszy raz :-D :-D :-D
  • 1474 / 16 / 0
Do takiego gadania typu "super mocny" bym podchodził z dystansem...

Na Twoim miejscu zakupił bym dwa papiery, oszamał te pół i ewentualnie jeżeli okazał by sie jednak słaby to na następny raz calaka. Wtedy zostanie kolejna połówka kartonika do zmiksowania z DXM'em np :-D

Mimo wszystko brałbym...
  • 157 / 1 / 0
Maskaradore pisze:
spirol 15zł/liter, 100% pewny - kumpel pędzi na tym nalewki. Piłem, żyje, happy :cheesy:
No u mnie też coś takiego, w butelkach jakby po oleju roślinnym, tyle, że bez etykiety :-D
  • 1857 / 70 / 80
PokażcieMiSwojePachy pisze:
No u mnie też coś takiego, w butelkach jakby po oleju roślinnym, tyle, że bez etykiety :-D
Myślałem że tylko u mnie sprzedają to w tych butelkach %-D
Apropo u mnie to było po 10zł/litr :-D
  • 757 / 31 / 0
Kurwa nawet mój Wujas alkoholik tego nie pije bo mówi, że mu za bardzo szkodzi..

Jeśli pić na wysoki procent to tylko z akcyzą i tylko ze szklanej butelki.
  • 0 / / 0
a po ile chodzi DMT, porcja dla jednej osoby, jak z dostępnością?
  • 1951 / 15 / 0
Na śląsku, w jego stolicy ceny są takie:
Zielsko - 25
hasz - 20
futer - 30
Kompot - 7zł
klony 10 tabsów 2mg - 8zł
Relanium ampułka 10mg - 5-7zł

A ja bym chciał poznać cenę czarnorynkową Majki, Tramca i fent. Bo chyba się za niedługo zacznie okres grzewczy :P
  • 1474 / 16 / 0
U mnie w bliskie okolice zasięgu moich łapek doszły:

Stilnox 20tabl - 45zł
Relanium 5mg 20tabl - 25zł
Clonozepam 2mg 30tabl - 35zł

;]
  • 213 / 1 / 0
Słabo tam u Ciebie z tymi klonami, u mnie [łódzkie] klony 2mgx30 = 20 zł.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?

Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.

Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych

Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.

Straż Graniczna zatrzymała ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne

Funkcjonariusze Podlaskiego Oddziału Straży Granicznej zatrzymali kolejnych ośmiu przemytników wykorzystujących balony meteorologiczne do przemytu papierosów z Białorusi do Polski - poinformował w piątek (13.02) szef MSWiA Marcin Kierwiński. Dodał, że w tym roku w podobnych sprawach zatrzymano łącznie 16 osób.