Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 481 / 6 / 0
bo tu niewielu ma jeszczcze takie ilosci serotoniny zeby to prawidłowo zadziałało,Mr.mefisto przetapiał tu tony tego n.przekaznika
Jeszcze dosc wyraznie czuc czasami tu ten 'posępny' aromat :diabolic:
Uwaga! Użytkownik O*Men nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 124 / 2 / 0
[Zakaz rozmów o sklepach]
  • 153 / 5 / 0
Wie ktoś jak DMMC wpływa na męską hydraulikę? Tzn - można na lajcie wszystko, trzeba się skupić czy zupełnie wisi?
  • 1033 / 7 / 0
Skurcza pałęcję podobnie do mefista. Może trochę mniej.
  • 222 / 7 / 0
Jak dzialanie? podobne do mefa?

250mg na pierwsza bombke dla osoby z bardzo mala tolerancja bedzie dobrze?czu dac 333mg?
  • 1033 / 7 / 0
Daj. Generalnie lepiej zakurwić więcej od razu.
Te! Bez przesady, nie? :)
  • 6192 / 439 / 12
Masterfilter pisze:
Generalnie lepiej zakurwić więcej od razu.
mdpv_porobieni pisze:
wiec tak...weszlam tutaj z nazieja ze znajde odpowiedz na pytanie co mi kurwa jest?to byla ost deska ratunku....mam faze po mdpv juzchyba38godz i wyraz zdumienie chyba niegdy nie zejdzie mi z twarzy....co to kurwa jest?kto to wymyslil i po co?....to nie jewst normalna faza jka po normlnych dragach...wtey chociaz wiem co mi jest i co mam robic a teraz?probuje znles odpowiedz na to pytanie juz 2 dzien i co?i na nie nie ma opowiedzi....
....z doswiaczenia wiem ze faza wkonu schodzi a tu?no kurwa nie schodzi...juz nie wiem czy to dalej wplyw tej substancji czy tak mi sie w glowie zrobilo i to moja nowa rzeczywistosc w ktorej musze nauczyc sie funkcjonowac....nie da sie tego rozkminic no nie da....jakis czas temu zastanawialam sie jak musi po czyms takim wygladac zwala a teraz zastanawiam sie czy wogole taka jest i czy to zejdzie...jezeli przezyje to wszytsko to to byl pierwszy i ostatni raz czegos takiego...powinien byc dolaczany do tego jakis poranik...szok zostanie mi na cale zycie...albo sie to zajebie i zrozumie albo nie walic i zyc w slodkiej nieswiadomosci....nie mam kurwa juz ani pytan ani odpowiezi.... ===>
  • 1033 / 7 / 0
Kurwa mać. Moja rada dotyczyła konkretnej substancji, mianowicie - 3,4-DMMC. Co ma MDPV do tego? PŁOŚ, kurwa, PŁOŚ!!!
  • 6192 / 439 / 12
Wszystko, ZAWSZE lepiej wziac mniej, a nuz okaze sie ze ten miligramik odwroci ci przeplyw krwi w druga strone. Research, kurwa, chemical.
Ostatnio zmieniony 25 stycznia 2011 przez surveilled, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 85 / / 0
Ja wczoraj o 16:30 zarzuciłem 250mg metylonu, nastepnie o 19:30 dorzuciłem 250mg 34dmmc. Za mocno juz grzało, jak sie polozylem o 23 to lezalem do 5 rano, z poczatku tak mi serce nakurwiało,ze całe cialo doslownie drżało, problemy z oddychaniem do tego. Nie polecam łaczenia tego, radze uwazac.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata

Zapomniał o marihuanie ukrytej w drewnianym wychodku

Płońscy kryminalni nie spodziewali się znaleźć narkotyki w takim miejscu. 25-latek z gminy Glinojeck postanowił ukryć torbę z marihuaną w drewnianym wychodku za domem. Z czasem o swoim „składzie” zapomniał, ale pamięć odświeżyli mu funkcjonariusze, którzy przyjechali z niezapowiedzianą wizytą. Mężczyzna usłyszał zarzut posiadania narkotyków, a wkrótce może usłyszeć kolejne.

Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont

Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.