4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 350 / 4 / 0
eee tam Gecko ,pierdolisz %-D
Od zawsze tak na fazie mialem ,ze jak lecial w szczycie fazy zajebisty kawalek ,a ktos nagle wrzucil cos chujowego ,to sie wkurwialem %-D Normalna sprawa ,przynajmniej dla mnie ,da rade to opanowac tym bardziej gdy jestesmy w swoim towarzystwie ,to za chwile zapominamy o tym :)
Uwaga! Użytkownik Flashback nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 212 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gecko »
Co do muzy, to się zgadzam. Ale wkurwianie się na bajkopisarzy i tabu-łamaczy będzie się powiększać. Znam ten temat :-D

I Maskaradore nie pierdol, widzę że poleciałeś. Tylko nie zbieraj numerów jak rok temu na wooda, bo znowu lipę zrobisz. W ogóle wydaje mi się, że jesteś konfidentem policyjnym.
Uwaga! Użytkownik Gecko jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1611 / 34 / 0
hehe - teraz widzę, że zaczepiasz dla jaj - all you need is love więc luzuj suty, na Wooda będą zapisy, ale mnie i tak nie spotkasz - jedno się z drugim nie gryzie...

A i mam już Twojego ip'a - lepiej zostaw otwarte okna na noc, bo ci z CBŚ nie będą pukać ;-)

a w temacie wkurwiania - unikam znajomości z narwańcami - to są z reguły idioci - bezwartościowe małpy, tak więc - czymaj się z dobrymi ludźmi, a agresor Ci nie groźny.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 784 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: koala »
Agresywny człowiek na mefedronie - mistrz paradoksu, król oksymoronów.
Uwaga! Użytkownik koala nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 834 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: Reez »
koala pisze:
Agresywny człowiek na mefedronie - mistrz paradoksu, król oksymoronów.
Dobre ] Od razu humor lepszy, a i mefedronu nie potrzeba :)
To, powyżej, to tylko fikcja. Tak! Zmyśliłem wszystko! Wszystko! Pewnego dnia się obudzisz i będziesz prosił Boga, żeby to był nadal sen (zaboli dusza). Jesteś uczuciowym dnem. Znikniesz,, w swoim obleśnym umyśle, jako przykład psychopaty.
  • 102 / 8 / 0
Maskaradore pisze:
a w temacie wkurwiania - unikam znajomości z narwańcami - to są z reguły idioci - bezwartościowe małpy, tak więc - czymaj się z dobrymi ludźmi, a agresor Ci nie groźny.
swieta prawda i tylko prawda!
Uwaga! Użytkownik wieslawinho nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 53 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: rev »
Witam.

Nie czytalem wszystkim postow wiec nie wiem czy podobny przypadek byl tutaj juz opisny.

Otoz od srody do nocy piatkowo-sobotniej mialem ciag na mefie. Ciag naprawde mocny. Poszlo sporo materialu. Mysle ze z 10-15g na glowe spokojnie. Oczywiscie w tym czasie zero snu. Martwi mnie natomiast teraz moje samopoczucie. Ostatnia dawka mefa byla wzieta w piatek okolo 23. W sobote rano obudzilem sie calkiem normalny, wiec sobie zajaralem ziolka. I tu sie zaczyna jazda. Po zapaleniu zrobilem sie tak odrealniony od rzeczywistosci, ze ciezko mi bylo sie ogarnac. Niedziele cala przelezalem w lozku, wiec ciezko mi cos na ten temat powiedziec. Natomiast dzisiaj, od samego rano, znowu mam to uczucie odrealnienia. Czuje sie jakby moj mozg byl hmmm, spowolniony, wydaje mi sie ze dziwnie wygladam, dotyk nie jest tak jakby taki dokladny. Naprawde ciezko mi to opisac. Z pewnoscia natomiast wiem, iz nie jest to fajne uczucie.

Mial juz ktos tak podobnie? Przejdzie? Czy moze zwiesilem sie i tak juz zostanie do konca zycia? ;)

Chyba powoli moj mozg wraca do siebie ;)
  • 1611 / 34 / 0
Parę dni mózg i ciało musi odpocząć - dużo śpij, dobrze jedz i dużo pij i suplementuj witaminami... i nie rób więcej takich głupstw.
"To co nie zdarza sie nigdy dwa razy, niektórym nie zdarza się nawet raz".
aparat.relaksu@hyperreal.info

Nowy blog - tym razem dopracowany:)
https://junkiepump.wordpress.com/
  • 104 / 5 / 0
rev pisze:
Witam.

Nie czytalem wszystkim postow wiec nie wiem czy podobny przypadek byl tutaj juz opisny.

Otoz od srody do nocy piatkowo-sobotniej mialem ciag na mefie. Ciag naprawde mocny. Poszlo sporo materialu. Mysle ze z 10-15g na glowe spokojnie. Oczywiscie w tym czasie zero snu. Martwi mnie natomiast teraz moje samopoczucie. Ostatnia dawka mefa byla wzieta w piatek okolo 23. W sobote rano obudzilem sie calkiem normalny, wiec sobie zajaralem ziolka. I tu sie zaczyna jazda. Po zapaleniu zrobilem sie tak odrealniony od rzeczywistosci, ze ciezko mi bylo sie ogarnac. Niedziele cala przelezalem w lozku, wiec ciezko mi cos na ten temat powiedziec. Natomiast dzisiaj, od samego rano, znowu mam to uczucie odrealnienia. Czuje sie jakby moj mozg byl hmmm, spowolniony, wydaje mi sie ze dziwnie wygladam, dotyk nie jest tak jakby taki dokladny. Naprawde ciezko mi to opisac. Z pewnoscia natomiast wiem, iz nie jest to fajne uczucie.

Mial juz ktos tak podobnie? Przejdzie? Czy moze zwiesilem sie i tak juz zostanie do konca zycia? ;)

Chyba powoli moj mozg wraca do siebie ;)
Ja po podobnym ciągu też tak miałem. Przeszło.
  • 2775 / 39 / 0
Mi wystarczą 2 dni ciągu z 5g bez snu i pod koniec dochodzę do mocno psychodelicznego stanu. Mocne OEVy, CEVy i zaburzenia akustyczne. Po przespaniu przechodzi całkowicie
ODPOWIEDZ
Newsy
Psychologia w codziennym życiu: psychodeliczny zwrot

Kiedy Donald Trump podpisał rozporządzenie wykonawcze w sprawie substancji psychodelicznych, internet eksplodował szybciej niż jakakolwiek konferencja prasowa. Nagłówki w mediach społecznościowych migały o „legalizacji narkotyków”, „rewolucji psychodelicznej” i „końcu tradycyjnej psychiatrii”. W rzeczywistości, jak podkreślały NPR (npr.org) i PBS, dokument nie legalizuje żadnej substancji. Przyspiesza on natomiast procesy badawcze, skraca ścieżki regulacyjne FDA i toruje drogę do szerszego stosowania rozszerzonego dostępu w przypadkach poważnych chorób psychicznych, gdzie inne metody zawiodły. Jednak w dobie natychmiastowych emocji to nie fakty, a pierwsze wrażenia decydują o reakcji ludzi.

Są narkotyki, których zażycie prowadzi do przestępstwa częściej, niż innych. Wyniki badania

Nowe badanie opublikowane w „Journal of Psychopharmacology” pokazuje wpływ substancji psychoaktywnych na zachowania przestępcze. Okazuje się, że zażywanie niektórych środków wiąże się z niższym ryzykiem zatrzymań, zaś inne wykazują silne związki z różnymi kategoriami przestępstw.

Marihuana po reklasyfikacji: wciąż daleka droga do federalnej legalizacji w USA

Administracja Donald Trump ogłosiła wykreślenie marihuany z najbardziej restrykcyjnej kategorii federalnych substancji kontrolowanych. To ważna decyzja dla branży i inwestorów. Nie oznacza jednak, że Stany Zjednoczone zalegalizowały marihuanę rekreacyjną na poziomie federalnym. Do tego droga pozostaje długa i politycznie trudna. Po reklasyfikacji, zgodnie z zasadą „kupuj plotki, sprzedawaj fakty”, akcje firm z branży najpierw silnie wzrosły, a potem mocno spadły.