4-MMC, M-CAT, metyloefedron
Więcej informacji: Mefedron w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6 / / 0
może wyjaśnię o co mi chodzi : jak do tej pory czyli ok.4 lat średnio 2 x w miesiącu wraz z moją panią zapraszamy odpowiednie w temacie panienki do wsp.zabawy pierwsze 2 god.przy ławie potem w wyrku- do tej pory dawkowaliśmy fetę ok 3g. było zawsze świetnie i zabawa była przednia bez żadnych ograniczeń.Od jakiegoś czasu myślę o zmianie na mefa czy ktoś może podzielić się doświadczeniami jak panie się pobudzają przy mefie bo co do fety jest ok.Zaznaczę że z używki tej kozystamy okazjonalnie tylko na sex imprezki bywa że zapas leży w szufladzie nawet 2 i 3 tygodnie czekając na odp.momęt. Proszę o poważne informacje i jakie dawki - co lepsze kryształ czy poder - który może być spaprany jak to bywa na ulicy. Pozdrawiam i dzieki za wartościowe informacje i opinie.
  • 627 / 7 / 0
mefedron bedzie lepszy niz feta :)
  • 2497 / 49 / 0
Ale moze pojawic sie potrzeba dorzucenia, bo dziala dosc krotko, wiec bedziecie musieli to jakos logistycznie rozplanowac ;)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 627 / 7 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
Ale moze pojawic sie potrzeba dorzucenia, bo dziala dosc krotko, wiec bedziecie musieli to jakos logistycznie rozplanowac ;)
pukasz niunie od tyłu ona ciągnie krechę a potem ciągniesz z jej dupska, dajesz klapsa jak nie rozsypie i lecicie dalej %-D
  • 17 / 1 / 0
pillman Ty perwersisto %-D

@paczka662
Ja w przypadku gdy jestem sam na sam z facetem (oczywiscie na mefie), nie moge sie opanowac. Ciezko mi skupic mysli na czyms innym niz seks. Wiec jesli chcesz sobie zafundowac niezapomniane wrazenia, to wywal fete, zakup mefa :P
  • 627 / 7 / 0
ZjaranaCiotka pisze:
pillman Ty perwersisto %-D

@paczka662
Ja w przypadku gdy jestem sam na sam z facetem (oczywiscie na mefie), nie moge sie opanowac. Ciezko mi skupic mysli na czyms innym niz seks. Wiec jesli chcesz sobie zafundowac niezapomniane wrazenia, to wywal fete, zakup mefa :P
Dobrze pisze dziewczę! %-D
  • 6 / / 0
dzięki za info odnośnie feta czy mef. dla dobrej zabawy w wyrku i nie tylko.Jeszcze jaka ilość na całonocne party czy na 2 osoby 2g. styknie i jak się ma akohol do tego
  • 212 / 3 / 0
alkohol musowo musi być. Najlepiej wóda. 2g na dwie osoby bez tolerancji to może być zbyt wiele. Rano będziecie po prostu zniszczeni.
  • 102 / 7 / 0
Gecko pisze:
Alkohol musowo musi być. Najlepiej wóda. .
tak. spektakularny blackout przed wami. no co za brednie wypisujesz.
  • 111 / 1 / 0
Aloholu bym nie polecał, raz, że nie specjalnie go czuję po mefie (chociaż nie próbowałem w większych ilościach), dwa że szkoda psuć ta klarowną, czysto euforyczną fazę tym ogłupiającym gównem... :rolleyes:

Co do ilości: 2g to chyba nieco za dużo - nie widzę sensu wpierdalać więcej, niż 1g w 2 osoby przez noc, jeżeli nie ma tolerancji.
ODPOWIEDZ
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.