Homocykliczne substancje psychoaktywne, oddziałujące agonistycznie na układ serotoninowy w mózgu.
Więcej informacji: Fenyloetyloaminy w Narkopedii [H]yperreala
Wasza ulubiona fenetylamina...
Meskalina
97
18%
2-CP
121
23%
DOC
41
8%
DOI
20
4%
DOM
12
2%
2C-B
51
10%
2C-C
15
3%
2C-E
131
25%
2C-I
17
3%
2C-T-2
4
1%

Liczba głosów: 509

ODPOWIEDZ
  • 1519 / 20 / 0
Próbowałem tylko 2C-B więc jednocześnie jest ona moją ulubioną %-D
Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 291 / 2 / 0
oczywiście na pierwszym miejsc jest 2cek
drugie zajmuje 2cebe
  • 883 / 10 / 0
spośród 2C-E, 25C-NBOMe, 25D-NBOMe i 2C-B, 2C-B wygrywa zdecydowanie, aczkolwiek to oparte na użyciu po razie.
Ostatnio zmieniony 03 listopada 2011 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 292 / 5 / 0
2C-E, daleko za nim DOI . 2C-B dobrze porobiło, ale nie zachwyciło mnie tak jak starszy kolega 2C-E.
Wierzę w ciebie.
Uwierz we mnie.
Wierzę w was. Wierzę, że nie nadaremnie. Młode pokolenie, ostrzeżenie, życie z gównem nie ciekawsze... To nie koniec, tutaj zacznę.

Jeszcze raz powtórzę, co wpoiło mi podwórze: trzymać się jak najdłużej.
  • 363 / 2 / 0
ps.
Tyle miłości do meskaliny a tak mało tu opisów przeżyć, niech ktoś coś skrobnie.
bo tego juz sie ni chuja nie opisze, meskalina jest b. gleboko dzialajacym psychodelikiem, ktory indukuje bardzo osobiste doswiadczenia, a na plaszczyznie mistycznej otoczki calosci, to jest to taki rodzaj mindfucku, ktory trudno zwerbalizowac.
Uwaga! Użytkownik herbata_yanga nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 265 / 2 / 0
Witkacemu całkiem sprawne (chociaż momentami zabawnie) ten opis wychodził:P Jak dla mnie naj jest 2C-E z tych których próbowałem, aczkolwiek musze sprawdzic 2C-B koniecznie.
http://psychedelein.blogspot.com/
Psychedelein z języka greckiego ψυχή (psyche, "umysł") i δηλείν (delein, "ukazywać, objawiać"), czyli w wolnym tłumaczeniu "objawiający umysł".
  • 2497 / 49 / 0
1. MDA
2. 25D-NBOMe
3. TMA-2
4. meskalina
(ta ostatnia dla mnie to spore rozczarowanie, wydala mi sie dosc nijaka, poza trzezwoscia myslenia i aksamitnoscia powierzchni nie odczulem niczego nadzwyczajnego, dawka 500mg chlorowodorku)
Uwaga! Użytkownik świetliste macki kosmicznej jaźni nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1450 / 19 / 0
świetliste macki kosmicznej jaźni pisze:
1. MDA
2. 25D-nBOMe
3. TMA-2
4. Meskalina
(ta ostatnia dla mnie to spore rozczarowanie, wydala mi sie dosc nijaka, poza trzezwoscia myslenia i aksamitnoscia powierzchni nie odczulem niczego nadzwyczajnego, dawka 500mg chlorowodorku)
Może od kaktusa mamy większy stopień wchłaniania meskaliny
I przychodzi czas, że odurzanie się alkoholem przestaje być interesowne

Pamiętaj człowieku młody- NIE ĆPAJ Z POWODU MODY
  • 1053 / 76 / 0
nie probowalem meskaliny, wiec 6-APB Benzo-Fury
  • 663 / 13 / 0
W moim przypadku wygląda to tak:
1. DOI
2. Daleko za nim 2C-E
3. A jeszcze dalej za nimi 25D-NBOMe.

Próbowałem jeszcze Bromo-DragonFLY, 25C-NBOMe i 2C-P, ale w moim odczuciu nie kwalifikują się one do listy.
Uwaga! Użytkownik 78tgyvrhsbn nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.

Koniec z lękiem po THC? Ten popularny terpen może być kluczem

Czy zdarzyło Ci się kiedyś poczuć niepokój lub lekką paranoję po użyciu marihuany? To częste doświadczenie, zwłaszcza przy mocniejszych odmianach, bogatych w THC. Od lat w branży konopnej krąży teoria „efektu otoczenia”, która sugeruje, że inne związki w roślinie mogą łagodzić te negatywne odczucia. Do niedawna była to jednak głównie opowieść. Teraz mamy twarde dowody.