Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
A B-F to racja - ma potencjał substancja, ale nie polecałbym świeżakom.
Zainteresował mnie bardzo ten wątek ze względu na to iż poszukuje jakiegoś legalnego i dostępnego opio i czytając ten wątek dostrzegłem iż istnieje takie coś jak B-F (a właściwie seria B-F), czy AH-7291. O ile co do AH-7921 czytałem różne opinie (ponoć działa, ale bez rewelacji) to B-F mnie autentycznie zainteresował.
W związku z tym postanowiłem poszukać i znalazłem vendora (wiem, że nie wolno na forum podawać źródeł, ale pewnie większość i tak wie o jakim sklepie mówie;)) który ma dostępną serię B-F i to nawet po nie jakiś kosmicznych cenach. Problem jednak jest takowy, że vendor ten podczas rejestracji uniemożliwia wybranie jako kraju Polski. Również po odrobinie dłubania odkryłem iż inna strona podaje pochodzenie tego vendora jako PL. To by mogło oznaczać iż wysyłają oni wyłącznie za granicę? :( Z drugiej strony na stronie podane jest, iż jedynym krajem do którego nie wysyłają jest Ukraina - co mogłoby znaczyć iż może właśnie tam się znajdują.
Napisałem do nich, i jak na razie czekam na odp.
Czy ktoś wie coś więcej na temat tego vendora (sprawdzony?) i ewentualnych wysyłek do PL?
BTW: Mam nadzieję, że w/w opis nie jest formą ujawniania źródła i nie złamałem regulaminu. Jeśli tak to sorki (dawno mnie tu nie było)
Zobacz dział ogłoszenia na hyperreal.
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki
Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.
Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką
Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4
Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.