Więcej informacji: Opioidy w Narkopedii [H]yperreala
A B-F to racja - ma potencjał substancja, ale nie polecałbym świeżakom.
Zainteresował mnie bardzo ten wątek ze względu na to iż poszukuje jakiegoś legalnego i dostępnego opio i czytając ten wątek dostrzegłem iż istnieje takie coś jak B-F (a właściwie seria B-F), czy AH-7291. O ile co do AH-7921 czytałem różne opinie (ponoć działa, ale bez rewelacji) to B-F mnie autentycznie zainteresował.
W związku z tym postanowiłem poszukać i znalazłem vendora (wiem, że nie wolno na forum podawać źródeł, ale pewnie większość i tak wie o jakim sklepie mówie;)) który ma dostępną serię B-F i to nawet po nie jakiś kosmicznych cenach. Problem jednak jest takowy, że vendor ten podczas rejestracji uniemożliwia wybranie jako kraju Polski. Również po odrobinie dłubania odkryłem iż inna strona podaje pochodzenie tego vendora jako PL. To by mogło oznaczać iż wysyłają oni wyłącznie za granicę? :( Z drugiej strony na stronie podane jest, iż jedynym krajem do którego nie wysyłają jest Ukraina - co mogłoby znaczyć iż może właśnie tam się znajdują.
Napisałem do nich, i jak na razie czekam na odp.
Czy ktoś wie coś więcej na temat tego vendora (sprawdzony?) i ewentualnych wysyłek do PL?
BTW: Mam nadzieję, że w/w opis nie jest formą ujawniania źródła i nie złamałem regulaminu. Jeśli tak to sorki (dawno mnie tu nie było)
Zobacz dział ogłoszenia na hyperreal.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat
Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.
Premie za alkohol w Biedronce. Związki zawodowe są oburzone
Związki zawodowe alarmują w sprawie nowego programu motywacyjnego w sieci Biedronka. Jak wynika z wewnętrznego dokumentu, pracownicy najlepszych sklepów mają otrzymać premie finansowe za najwyższe wyniki w sprzedaży alkoholu. Sprawa — zdaniem związkowców — budzi poważne wątpliwości prawne i etyczne, dlatego zamierzają oni podjąc poważne kroki.
Rodacy odstawiają alkohol i papierosy. Sklepy na osiedlach już liczą straty
Jak podaje Polska Izba Handlu i CMR, w listopadzie 2025 r. całkowita wartość sprzedaży w sklepach małoformatowych spadła o 1 proc., natomiast łączna liczba transakcji w tym formacie sklepów obniżyła się o 4,6 proc. w porównaniu z analogicznym okresem rok wcześniej.