Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
zobaczysz jak będzie fajnie, jak głody przyjdą hehehhehe
witamy nowego rekruta w krainie gówna, czyli opiatów ]
eee nie zniechecaj go. pożywiom uwidim. może bedzie mądrzejszy od nas( w co b.wątpie. jednak mój wrodzony optymizm każe mi to napisać)
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
opio nie wybiera hehehhe każdego złamie
jon pisze: opio nie wybiera hehehhe każdego złamie
tehacka nie złamały żadne opio.
Owszem postaram sie nie wpierdolić-Morfy nie mam,trama mam w sumie sporo ale nie wpierdalam go przynajmniej do soboty(w sumie juz jutro piątek
Chciałbym napisać tylko ze Majka IV uzależnia psychicznie(w moim przypadku po3strzale)i to w huj mocno.A po3 strzałach w jeden dzien obudziłem sie i od razu o M.myslałem.Nie wiem jak uzależnia braun palony-ale jak się dowiem to napisze
Hurra, diese Welt geht unter
jacok pisze:szybko staje się braunem pukanym.
Tutaj jednak jako że brown ma niską zawartość procentową samej heroiny, jestem zdecydowanie za wysokimi dawkami morfiny bez zbędnego syfu, który niestety pakują do ulicznego brązu. Jednak ten z kolei uzależnia szybciej od morfiny. Palenie nijak się ma do i.v ale jednak nadal jest to silniejsze działanie uzależniające niż M.
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki
Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.