Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
zobaczysz jak będzie fajnie, jak głody przyjdą hehehhehe
witamy nowego rekruta w krainie gówna, czyli opiatów ]
eee nie zniechecaj go. pożywiom uwidim. może bedzie mądrzejszy od nas( w co b.wątpie. jednak mój wrodzony optymizm każe mi to napisać)
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
opio nie wybiera hehehhe każdego złamie
jon pisze: opio nie wybiera hehehhe każdego złamie
tehacka nie złamały żadne opio.
Owszem postaram sie nie wpierdolić-Morfy nie mam,trama mam w sumie sporo ale nie wpierdalam go przynajmniej do soboty(w sumie juz jutro piątek
Chciałbym napisać tylko ze Majka IV uzależnia psychicznie(w moim przypadku po3strzale)i to w huj mocno.A po3 strzałach w jeden dzien obudziłem sie i od razu o M.myslałem.Nie wiem jak uzależnia braun palony-ale jak się dowiem to napisze
Hurra, diese Welt geht unter
jacok pisze:szybko staje się braunem pukanym.
Tutaj jednak jako że brown ma niską zawartość procentową samej heroiny, jestem zdecydowanie za wysokimi dawkami morfiny bez zbędnego syfu, który niestety pakują do ulicznego brązu. Jednak ten z kolei uzależnia szybciej od morfiny. Palenie nijak się ma do i.v ale jednak nadal jest to silniejsze działanie uzależniające niż M.
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Nastolatki używające marihuany mają podwojone ryzyko poważnych zaburzeń psychicznych
Nastolatki używające marihuany mogą mieć w przyszłości aż dwukrotnie wyższe ryzyko rozwoju zaburzeń psychotycznych i choroby afektywnej dwubiegunowej - wynika z dużego badania opublikowanego w „JAMA Health Forum”.
Coraz więcej Francuzów sięga po kokainę. Mafia silniejsza niż państwo?
Kokaina przestała być we Francji narkotykiem elit. Sięga po nią już około półtora miliona osób, a handel białym proszkiem stał się biznesem wartym nawet siedem miliardów euro rocznie. W siłę rosną mafie, Marsylia zmaga się z kolejną falą gangsterskich porachunków, a eksperci alarmują, że kraj mierzy się z kryzysem zdrowia publicznego.