Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
zobaczysz jak będzie fajnie, jak głody przyjdą hehehhehe
witamy nowego rekruta w krainie gówna, czyli opiatów ]
eee nie zniechecaj go. pożywiom uwidim. może bedzie mądrzejszy od nas( w co b.wątpie. jednak mój wrodzony optymizm każe mi to napisać)
konsultacja ze mną zagraża życiu i zdrowiu
Janssen-Cilag powinien mnie dożywotnio sponsorować
matka chemia kocha swoje dzieci i nie pozwoli im umrzeć w samotności
opio nie wybiera hehehhe każdego złamie
jon pisze: opio nie wybiera hehehhe każdego złamie
tehacka nie złamały żadne opio.
Owszem postaram sie nie wpierdolić-Morfy nie mam,trama mam w sumie sporo ale nie wpierdalam go przynajmniej do soboty(w sumie juz jutro piątek
Chciałbym napisać tylko ze Majka IV uzależnia psychicznie(w moim przypadku po3strzale)i to w huj mocno.A po3 strzałach w jeden dzien obudziłem sie i od razu o M.myslałem.Nie wiem jak uzależnia braun palony-ale jak się dowiem to napisze
Hurra, diese Welt geht unter
jacok pisze:szybko staje się braunem pukanym.
Tutaj jednak jako że brown ma niską zawartość procentową samej heroiny, jestem zdecydowanie za wysokimi dawkami morfiny bez zbędnego syfu, który niestety pakują do ulicznego brązu. Jednak ten z kolei uzależnia szybciej od morfiny. Palenie nijak się ma do i.v ale jednak nadal jest to silniejsze działanie uzależniające niż M.
Psychodeliki w szczepionkach i piwie. Ujawniono tajne dokumenty CIA
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Żołnierz brygady pancernej handlował narkotykami na dużą skalę
Starszy kapral 1. Warszawskiej Brygady Pancernej został zatrzymany w podwarszawskich Markach za handel dużymi ilościami narkotyków, głownie marihuaną i pochodnymi mefedronu. W tym samym czasie w Końskich wpadł jego wspólnik. Żandarmi i policjanci przeszukali trzynaście lokali i samochodów na terenie kraju, w których miały znajdować się narkotyki.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.