Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 31 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dew »
Sama sie tam wysle.
[m]☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼☼
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐[/m]
  • 32 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: acostafik »
lol nie rozumiem o co chodzi, często brałam po 60, 75 i lekką kape miałam nieraz;/ No to sorry wszystko zależy od organizmu;/ To że dla was to dużo to nie znaczy że dla innych też;/
Uwaga! Użytkownik acostafik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Stander »
5 paczek w ciągu doby
Gorąco nie polecam, chociaż bomba jest przekosmiczna - 0 kontroli nad sobą i bełty
  • 32 / 1 / 0
ała;o to w uj dużo:D
Uwaga! Użytkownik acostafik nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
acostafik pisze:
lol nie rozumiem o co chodzi, często brałam po 60, 75 i lekką kape miałam nieraz;/
chcesz nam powiedzieć że po 1125 mg (75 tabletek) przy 50 kg, byłaś w stanie jeszcze cokolwiek kontaktować??
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 1 / 0
No tak;] ostatnio wzięłam 55 i nic nie miałam zero kapy, możliwe że mój organizm się przyzwycził do tego specyfiku;p
  • 459 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Piotrunio »
albo kłamiesz, albo masz tak wyrobioną tolerancję że będzie spadać bardzo długi czas, skoro Ty po 75 tabletkach (1125 mg) byłaś w stanie cokolwiek robić.

Ja po takiej ilości pewnie nie ogarniałbym nawet kim ja jestem ( przy wadze 85 kg ;] )
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2008 przez Piotrunio, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Piotrunio nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 32 / 1 / 0
Hmmm... no cóż moj kumpel po 30 nie daje rady;] w sumie lepiej brać mniej i mieć kape, bo to bardziej ekonomiczne, a to juz kur** nie moja wina że musze tyle brać;/
  • 2779 / 47 / 0
Nieprzeczytany post autor: hennessy »
acostafik pisze:
Hmmm... no cóż moj kumpel po 30 nie daje rady;] w sumie lepiej brać mniej i mieć kape, bo to bardziej ekonomiczne, a to juz kur** nie moja wina że musze tyle brać;/
Może właśnie twoja - jakie robisz odstępy pomiędzy kolejnymi tripami? Jeśli nie masz jakichś stałych przerw, to tak średnio - ile czasu mija, zanim weźmiesz kolejny raz?

EDIT]
biore przez dwa lata moja najdłuższa przerwa to dwa tygodnie i to zdarzyło się w sumie raz, a tak przeważnie 2 tygodnie codziennie potem może z 3 dni przerwy i znów powracam;]
[/quote]

No i masz odpowiedź - zajebista tolerancja.
IMO żeby jej się prawie kompletnie pozbyć, to przynajmniej 3 miesiące bez DXM, ale im więcej, tym lepiej. Pomyśl, że po tej przerwie 450-600mg będzie klepało czasem aż za mocno. ;-)
Ostatnio zmieniony 06 sierpnia 2008 przez hennessy, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 32 / 1 / 0
biore przez dwa lata moja najdłuższa przerwa to dwa tygodnie i to zdarzyło się w sumie raz, a tak przeważnie 2 tygodnie codziennie potem może z 3 dni przerwy i znów powracam;]
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Badanie naukowe, które porządkuje temat kiełkowania konopi

Wolne Konopie: "Od lat powtarzamy jedno, że wiedza jest lepsza niż strach, a odpowiedzialność lepsza niż czarny rynek. Nasze hasła „Zmień dilera na farmera” i „Nie kupuj jej, tylko siej” nigdy nie były zwykłą prowokacją. Chodziło nam o zmianę myślenia i w wielu przypadkach ta zmiana naprawdę się dokonała. Uważamy, że jeśli ktoś interesuje się konopiami, powinien robić to świadomie, rozumiejąc podstawową biologię rośliny, procesy jej wzrostu i mechanizmy funkcjonowania, zamiast opierać się na mitach czy czarnorynkowych schematach."

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.