Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐卐[/m]
Gorąco nie polecam, chociaż bomba jest przekosmiczna - 0 kontroli nad sobą i bełty
acostafik pisze: lol nie rozumiem o co chodzi, często brałam po 60, 75 i lekką kape miałam nieraz;/
Ja po takiej ilości pewnie nie ogarniałbym nawet kim ja jestem ( przy wadze 85 kg ;] )
acostafik pisze: Hmmm... no cóż moj kumpel po 30 nie daje rady;] w sumie lepiej brać mniej i mieć kape, bo to bardziej ekonomiczne, a to juz kur** nie moja wina że musze tyle brać;/
EDIT]
biore przez dwa lata moja najdłuższa przerwa to dwa tygodnie i to zdarzyło się w sumie raz, a tak przeważnie 2 tygodnie codziennie potem może z 3 dni przerwy i znów powracam;]
[/quote]
No i masz odpowiedź - zajebista tolerancja.
IMO żeby jej się prawie kompletnie pozbyć, to przynajmniej 3 miesiące bez DXM, ale im więcej, tym lepiej. Pomyśl, że po tej przerwie 450-600mg będzie klepało czasem aż za mocno. ;-)
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa
Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).