chyba za dużo jednak
lecz nie żałuję
jestem wykończona tym kwietniem
zapodałam 2,5 Zolpic'u i czekam na sen
tak czuję że było dobrze ponad setka, a sam towar wyborny.
spokojnie starczyłoby mi na dwa czy trzy razy.
dziękuję wszystkim za pomoc
Ogólnie mam nadzieję, że to nie koniec zabawy, niedługo otwierają sklep a ja nadal mam ochotę na zimne Tyskie (muszę wygrać lodówkę, lub nalewak Tyskiego
Jeżeli w złym temacie, to oczywiście przepraszam i prosiłbym to wrzucenia do prawidłowego threat'u, po uprzednim poinformowaniu mnie na priv
Idę spać. Przez cały dzień musiałem pić piwka i czerwienić oczy. Do tego na koniec chory grill, który już zmusił mnie na porządne odrzuty pod moją altanką. Zaraz puszczam szwarca i pewnie do dzisiaj do 20. Było przyjemnie, 2 tygodnie przerwy i wtedy pomyśleć można już na poważnie.
posty scalone przez macki
krótkie, proste pytanie: 40mg na kompletnie pierwszy raz będzie dobre i jak to mniej więcej odmierzyć nie posiadając wagi?
Jeśli nie masz wagi to możesz sobie podzielić metodą kresek o ile masz proszek. Metoda niedokładna niestety. Możesz też rozpuścić w czymś, odmierzyć sobie potrzebną dawkę (ilość roztworu obliczysz korzystając ze stężenia) i odparować jedno i drugie
edit: na pierwszy raz 40mg będzie dobre, w sumie chodziło mi tylko o sformułowanie w poście surveilleda
a co do odmierzenia, to mam sposób. kupię jakieś tabletki w aptece (np po 20mg), rozgniotę i zobaczę, ile to jest 40mg. a później po prostu odmierzę tyle samo meth. tak chyba będzie najprościej.
Zacznij od małych dawek - 5mg, potem dwa razy więcej, potem trzy razy...
Nie bądź niecierpliwy.
jak ogarnie swoją dawkę, to drugim razem poda pełną. cierpliwość jest cnotą! - surveilled
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie
Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.