Dezoksyefedryna, metyloamfetamina, meth
Więcej informacji: Metamfetamina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 269 / 7 / 0
no zajebałam. jeszcze ze strzykawki 20 i kurwa ze złamanym palcem.
chyba za dużo jednak
lecz nie żałuję
jestem wykończona tym kwietniem
zapodałam 2,5 Zolpic'u i czekam na sen

tak czuję że było dobrze ponad setka, a sam towar wyborny.
spokojnie starczyłoby mi na dwa czy trzy razy.
dziękuję wszystkim za pomoc :cool:
  • 327 / 6 / 0
donosowo i połowa dawki włada no i szykować się na bezsenną noc bo wchuj długo trzyma
właśnie testuje to cudo nazistowskiej chemii i czuję że bez giebla zasnę dopiero jutro wieczorem
  • 124 / / 0
Ryżu się najadłem jakieś 7 i pół godziy temu, do nosowo ćwiarteczkę na pół ze znajomym i trzeci się dowalił, który wziął miniaturowy niuszek. Traciłem dziewictwo z metką. Białe jak śnieeeeg twarde jak skaaała kryształy(Tak wyglądało przynajmniej) Pierwsze efekty były bardzo eleganckie (kop fizyczny), drugie również (kop psychiczny) w małym odstępie czasowym klepnęło wszystko na raz. Przyjemne odczucie pobudzenia z taką jakby nagle nabytą mądrością. Czasami dziwne wkręty (nieumyślne) Troszkę doskwiera mi teraz takie jakby zmęczenie (oczy i plecy wysiadają) ale zrobiliśmy przed flaszeczkę (x2-0,5 Rudej na 2) i po parę piwek(alko podobno tłumi stymulanty) A może to nie był ryż ? Tylko jakaś czyściejsza amfetamina? Jest 4:20. Z opowieści słyszałem, że czasami jazda trwa do dwóch dni, więc troszkę mi to podpierdala. Co sądzicie ? Czy jakiekolwiek oznaki zmęczenia powinny być widoczne ?

Ogólnie mam nadzieję, że to nie koniec zabawy, niedługo otwierają sklep a ja nadal mam ochotę na zimne Tyskie (muszę wygrać lodówkę, lub nalewak Tyskiego %-D)

Jeżeli w złym temacie, to oczywiście przepraszam i prosiłbym to wrzucenia do prawidłowego threat'u, po uprzednim poinformowaniu mnie na priv :gun:

Idę spać. Przez cały dzień musiałem pić piwka i czerwienić oczy. Do tego na koniec chory grill, który już zmusił mnie na porządne odrzuty pod moją altanką. Zaraz puszczam szwarca i pewnie do dzisiaj do 20. Było przyjemnie, 2 tygodnie przerwy i wtedy pomyśleć można już na poważnie.

posty scalone przez macki
  • 95 / / 0
sorry za odkopywanie tematu.
krótkie, proste pytanie: 40mg na kompletnie pierwszy raz będzie dobre i jak to mniej więcej odmierzyć nie posiadając wagi?
just another happy junkie
  • 6189 / 439 / 12
Zacznij dawkowanie od najmniejszych możliwych ilości. Metamph to bardzo silny środek, 40mg stuprocentowo czystej rozniosło by Cię. Jej zanieczyszczenie to już sprawa zmienna, stąd zaproponowane przeze mnie rozwiązanie.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 2362 / 29 / 0
Chyba nie. 50mg prawoskrętnej meth w nos to taka średnio mocna dawka. Z butów może trochę wyjebać, ale nie roznieść. Roznieść może kogoś podatnego 40mg palonej albo i.v.
Jeśli nie masz wagi to możesz sobie podzielić metodą kresek o ile masz proszek. Metoda niedokładna niestety. Możesz też rozpuścić w czymś, odmierzyć sobie potrzebną dawkę (ilość roztworu obliczysz korzystając ze stężenia) i odparować jedno i drugie

edit: na pierwszy raz 40mg będzie dobre, w sumie chodziło mi tylko o sformułowanie w poście surveilleda
Ostatnio zmieniony 25 grudnia 2011 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
  • 95 / / 0
dzięki za rady!
a co do odmierzenia, to mam sposób. kupię jakieś tabletki w aptece (np po 20mg), rozgniotę i zobaczę, ile to jest 40mg. a później po prostu odmierzę tyle samo meth. tak chyba będzie najprościej.
just another happy junkie
  • 6189 / 439 / 12
Rożne substancje mają różną objętość molową, 40mg czegoś, co nie jest metamfetaminą nie będzie miało tej samej objętości, co 40mg meth. Do tego, w tabletkach są wypełniacze, Sposób może nie być tak efektywny, jakim się być wydaje.

Zacznij od małych dawek - 5mg, potem dwa razy więcej, potem trzy razy...

Nie bądź niecierpliwy.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 554 / 3 / 0
Jak za słabo to dorzucisz, jak za mocno nie zawrócisz %-D
Uwaga! Użytkownik kontofilmowe jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2362 / 29 / 0
Słusznie, ale jednorazowo pełnej dawki da zdecydowanie lepsze efekty niż przyjmowanie jej na raty. Branie 5mg meth w celu rekreacyjnym jest po prostu śmieszne

jak ogarnie swoją dawkę, to drugim razem poda pełną. cierpliwość jest cnotą! - surveilled
Ostatnio zmieniony 26 grudnia 2011 przez derb, łącznie zmieniany 1 raz.
BS
ODPOWIEDZ
Newsy
Firmowa wigilia na trzeźwo? Alkohol wciąż jest niepisaną normą w biznesie

Picie alkoholu w pracy i podczas firmowych spotkań generuje rosnące koszty dla firm - od wzrostu absencji po spadek produktywności. Presja picia w środowisku korporacyjnym nadal jest odczuwalna, jednak coraz częściej widoczna jest też chęć tworzenia bardziej inkluzywnej kultury organizacyjnej, bez alkoholu jako obowiązkowego elementu integracji.

Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?

Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.

Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.