Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 116 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: buczu »
Najlepsza jest niedoceniona Czarna Kobra (dla niewtajemniczonych - Specjal :D), za smak i za klimat.
Uwaga! Użytkownik buczu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 173 / 1 / 0
Dog in the Fog - też jest zajebisty
Psyc[H]oaktywni
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
newbe pisze:
dębowe zawsze bylo i jest, zajebiste :D:D
zgadzam sie w stu procentach

no i krolewskie za Legią murem stoi :D
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 2 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tadziu »
Jest bardzo wiele rodzajow piw. Niektore poniewaz nie roznia sie wogole smakiem (mowie tu o gownach typy tatra mocna lub basztowe). Piwa, ktore maja duzo procentow, sa podkrecane np. spirytusem. Picie takich napojow mija sie dla mnie z celem, bo jezeli chcesz sie upic to pij mocniejsze trunki...
Ja pije piwo tylko i wylacznie dla smaku, lub dla mieszania banii z narkotykowa. Moje ulubione to: heineken, budweiser i holba... Pilem kiedys tez piwo z dodatkiem tequili - zajebiste !
Peace
Love
Unity
And Bongo !
  • 116 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: buczu »
Piwo sprawdza się w 2 przypadkach:
1)Wypić dla dobrego samopoczucia po kolokwium, albo po prostu po południu, dla smaku
2)Jako dodatek ... do : wódki, mj, DXM i do innych rzeczy ...
Uwaga! Użytkownik buczu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
przede wszystkim Lech Pils (chociaz ostatnio mi się trochę 'przepił'), Warka (Kolejorz! %-D ), Tyskie i Dębowe Mocne.
czasem, ale to naprawdę czasem - Redd's jabłkowy. a i tak zazwyczaj go nie dopijam, bo mi się robi za słodko w ustach ;]
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 28 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: BRMoo »
Redds jablkowy jest zajebisty , ale malinowego nie dopiję więcej niz polowe , od razu mi sie niedobrze robi :D
Uwaga! Użytkownik BRMoo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
dzis testowalem 6paka z lidla na pfcośtamcostam. 11,99pln za butelki szklane z obrotywymi kapslami, nawet takie sobie. Cos innego smakiem nie wiem do czego to można przyrównac, ale napewno nie do żywca
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2007 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 173 / 1 / 0
ja jakoś niezbyt lubuje sie Żywcem, Tyskie jest dla mnie lepsze
Psyc[H]oaktywni
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaina »
A ja tam Leszka kocham :-p
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."

Bestia nawet największa ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
ODPOWIEDZ
Newsy
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży

Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.

Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby

Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).