newbe pisze: dębowe zawsze bylo i jest, zajebiste :D:D
no i krolewskie za Legią murem stoi :D
wujek supra
Ja pije piwo tylko i wylacznie dla smaku, lub dla mieszania banii z narkotykowa. Moje ulubione to: heineken, budweiser i holba... Pilem kiedys tez piwo z dodatkiem tequili - zajebiste !
Love
Unity
And Bongo !
1)Wypić dla dobrego samopoczucia po kolokwium, albo po prostu po południu, dla smaku
2)Jako dodatek ... do : wódki, mj, DXM i do innych rzeczy ...
czasem, ale to naprawdę czasem - Redd's jabłkowy. a i tak zazwyczaj go nie dopijam, bo mi się robi za słodko w ustach ;]
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
Bestia nawet największa ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Używanie marihuany zwiększa ryzyko wystąpienia chorób psychicznych u młodzieży
Używanie marihuany przez nastolatki i młodych dorosłych ma związek z wyższym ryzykiem wystąpienia u nich chorób psychicznych, zwłaszcza psychozy i choroby afektywnej dwubiegunowej – wynika z badania, które publikuje czasopismo „JAMA Health Forum”.
Marihuana zaburza pamięć na różne sposoby
Palenie marihuany nie tylko pogarsza pamięć. Aktywny składnik konopi ją reorganizuje – odkryli badacze z Washington State University (USA).