Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 116 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: buczu »
Najlepsza jest niedoceniona Czarna Kobra (dla niewtajemniczonych - Specjal :D), za smak i za klimat.
Uwaga! Użytkownik buczu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 173 / 1 / 0
Dog in the Fog - też jest zajebisty
Psyc[H]oaktywni
  • 463 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: supravires »
newbe pisze:
dębowe zawsze bylo i jest, zajebiste :D:D
zgadzam sie w stu procentach

no i krolewskie za Legią murem stoi :D
fizyka narkotyki i muzyka
wujek supra
  • 2 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Tadziu »
Jest bardzo wiele rodzajow piw. Niektore poniewaz nie roznia sie wogole smakiem (mowie tu o gownach typy tatra mocna lub basztowe). Piwa, ktore maja duzo procentow, sa podkrecane np. spirytusem. Picie takich napojow mija sie dla mnie z celem, bo jezeli chcesz sie upic to pij mocniejsze trunki...
Ja pije piwo tylko i wylacznie dla smaku, lub dla mieszania banii z narkotykowa. Moje ulubione to: heineken, budweiser i holba... Pilem kiedys tez piwo z dodatkiem tequili - zajebiste !
Peace
Love
Unity
And Bongo !
  • 116 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: buczu »
Piwo sprawdza się w 2 przypadkach:
1)Wypić dla dobrego samopoczucia po kolokwium, albo po prostu po południu, dla smaku
2)Jako dodatek ... do : wódki, mj, DXM i do innych rzeczy ...
Uwaga! Użytkownik buczu nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 238 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mya »
przede wszystkim Lech Pils (chociaz ostatnio mi się trochę 'przepił'), Warka (Kolejorz! %-D ), Tyskie i Dębowe Mocne.
czasem, ale to naprawdę czasem - Redd's jabłkowy. a i tak zazwyczaj go nie dopijam, bo mi się robi za słodko w ustach ;]
skrzydlatych wiatrów pełne niebieskie przestworza,
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
  • 28 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: BRMoo »
Redds jablkowy jest zajebisty , ale malinowego nie dopiję więcej niz polowe , od razu mi sie niedobrze robi :D
Uwaga! Użytkownik BRMoo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 803 / 7 / 0
dzis testowalem 6paka z lidla na pfcośtamcostam. 11,99pln za butelki szklane z obrotywymi kapslami, nawet takie sobie. Cos innego smakiem nie wiem do czego to można przyrównac, ale napewno nie do żywca
Ostatnio zmieniony 05 lipca 2007 przez yam'teoretyk, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 173 / 1 / 0
ja jakoś niezbyt lubuje sie Żywcem, Tyskie jest dla mnie lepsze
Psyc[H]oaktywni
  • 39 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Kaina »
A ja tam Leszka kocham :-p
"Nie ufam nikomu, kocham tylko tych co na to zasłużyli..."

Bestia nawet największa ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków

Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.

Palenie marihuany zmniejsza chęć na alkohol? Nowe badania kliniczne przynoszą zaskakujące wnioski

Coraz więcej osób na świecie eksperymentuje z zastępowaniem alkoholu konopiami indyjskimi, a trend ten zyskał w popkulturze miano „California sober”. Choć do tej pory opieraliśmy się głównie na niejednoznacznych obserwacjach, najnowsze badanie opublikowane na łamach American Journal of Psychiatry rzuca nowe światło na ten fenomen. Kontrolowany eksperyment udowadnia, że doraźne zapalenie marihuany znacząco zmniejsza ilość spożywanego alkoholu i opóźnia moment sięgnięcia po pierwszego drinka.

Już 1 drink dziennie zwiększa ryzyko zgonu. Alkohol nie przynosi żadnych korzyści

W Journal of Studies on Alcohol and Drugs ukazało się jedno z najbardziej kompleksowych badań dotyczących wpływu alkoholu na zdrowie populacji amerykańskiej. Zostało przeprowadzone przez ponad trzydziestu badaczy z wiodących instytucji naukowych, w tym z Columbia University, University of California, Mayo Clinic, University College London czy Harvard Medical School. Dostarcza ono precyzyjnych szacunków ryzyka zgonu powodowanego przez spożycie alkoholu z uwzględnieniem płci, wieku i poziomu konsumpcji.