newbe pisze: dębowe zawsze bylo i jest, zajebiste :D:D
no i krolewskie za Legią murem stoi :D
wujek supra
Ja pije piwo tylko i wylacznie dla smaku, lub dla mieszania banii z narkotykowa. Moje ulubione to: heineken, budweiser i holba... Pilem kiedys tez piwo z dodatkiem tequili - zajebiste !
Love
Unity
And Bongo !
1)Wypić dla dobrego samopoczucia po kolokwium, albo po prostu po południu, dla smaku
2)Jako dodatek ... do : wódki, mj, DXM i do innych rzeczy ...
czasem, ale to naprawdę czasem - Redd's jabłkowy. a i tak zazwyczaj go nie dopijam, bo mi się robi za słodko w ustach ;]
potoków wy źródliska i ty, falo morza
rytmiczna, i ty ziemio, wszystkich nas rodzico,
i ty wszechwidzącego słońca krągłe lico,
spojrzyjcie, jakie znoszę, bóg, od bogów znoje!
Bestia nawet największa ma resztki litości, ja nie mam więc nią nie jestem
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Największa taka operacja w historii Chile. Przejęto 100 ton narkotyków
Władze Chile poinformowały w poniedziałek o przejęciu rekordowej ilości ponad 100 ton narkotyków, głównie kokainy i ketaminy. Ukryte były w transportach drewna, które miały popłynąć między innymi do USA i Europy - przekazały miejscowe media.
Ucieczka zakończona w jeziorze
Próba uniknięcia odpowiedzialności doprowadziła do serii niebezpiecznych i irracjonalnych zachowań. 31-letni mieszkaniec powiatu chodzieskiego nie zatrzymał się do kontroli drogowej, porzucił samochód a następnie kontynuował ucieczkę pieszo. Finalnie wskoczył do jeziora i próbował pozbyć się narkotyków. Policjanci z Chodzieży zatrzymali sprawcę, który w ujawnionym pakunku posiadał ponad 50 gramów narkotyków.
Alkohol wciąż na czele uzależnień w Holandii
Alkohol pozostaje najczęstszą przyczyną leczenia uzależnień w Holandii i odpowiada za 43 procent wszystkich przypadków terapii. Tak wynika z najnowszych danych krajowego systemu monitorowania problemów związanych z alkoholem i narkotykami za 2025 rok.