ODPOWIEDZ
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mixuś »
Tak Rb I Gawith Apricot są świetne. A co do Alpiny. Prawda trudno ją dostać i też najtańsza nie jest. Ostatnio będąc w Indiach na Pietrynie ( Jakieś dwa miechy temu ) leżała sobie międz Royalem i Gawithem Colą :D Ceny nie pamiętam, ale akurat z kupnem w Indi nie powinno być problemu.
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Gawith Cola, a fu!
Wczoraj kupiłem sobie z sentymentu Lowen-Prise'a, a dzisiaj jeszcze Gawitha i się nimi racze. Wypróbuję zaraz mieszanki 1:1, 2:1 i 1:2, ciekaw jestem ich smaku. Gawith jest lepszy do takiego ciągłego niuchania po troszku, a Lowenem miło jest sie uraczyć raz na jakiś czas, za to większa ilością (rzecz jasna z łapy, żadnych kresek). Poczuj ten anyż ;-)

EDIT: więcej ich nie mieszam, niedobre
Ostatnio zmieniony 11 kwietnia 2007 przez Adam Selene, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Mixuś »
Tak zapach Lowena jest NIEPOWTARZALNY. Jak dałem kumplom spróbować to nie widzieli że ekhm...wstyd sie przyznać iz ma się takich kolegów... że jednak są inne zapachy... Ja sam Lowcia lubie mieszać z Gletkiem jak siedze sam w domu i chcę się raczyć tym aromatem ( of course z łapy) a co Do Gawcia. Kupiłem sobie nie dawno banana i sam banan niestety mi wogle nie leży, ale za to gdzi zmiesza się go z Ozoną Cherry...zaprawdę, zaprawde powiadam CI GODNE TO I SPRAWIEDLIWE. Bardzo mi sie aromacik podobał. Polecam.. :)) Pzdr
  • 173 / / 0
Red Bull jest najlepszy :D:D i też oczywiście z łapy bo krechy przez fifke albo rurke to mi nie smakuje :)
Psyc[H]oaktywni
  • 25 / / 0
Wczoraj tez nabylem Lowena, bardzo przyjemny smak, niezla odmiana po Gawith Apricot, przy okazji kupiłem też Medica, korzystajac z okazji ze byl dostepny.
na tropie marzeń jak szalony detektyw...
  • 48 / / 0
Ja nosze Red Bulla w kieszeni cały czas choć wciągam epizodycznie. Ostatnio kupiłem go ze 2 miesiące temu i do tej pory jeszcze mam, ale ciągle jest przy mnie go nigdy nie wiem kiedy najdzie mnie żeby sobie wciągnąć. Człowiek nie zna dnia ani godziny, kiedy przyjdzie ochota na realax. Dawniej wciągałem kilka razy dziennie, ale po jakimś czasie trochę rozwaliłem sobie nos czego skutki odczuwam czasami aż do dzisiaj. Ale człowiek był młody i głupi.

Sądzę, że tabaki o smakach egzotycznych takich jak banan czy jeżyna mijają się z celem. Ja preferuję te bardziej klasyczne które można między sobą mieszać.
Kiedyś mieszałem słabe tabaki z ziołami, najlepsze zapachy wyszły z miętą, tymiankiem, mieszanką korzenną, lecz wadą takich tabak jest ich leciutka goryczka.
Uwaga! Użytkownik lupulin nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 64 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Bartosz »
Gawcio jest doskonały , a jeśli ktoś ma upodobanie do mocnych tabak to wymieszajcie sobie gawcia z redem 1:1
Uwaga! Użytkownik Bartosz nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 93 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Hekate »
Tabaka od zawsze mnie fascynowała. Kto nie uwielbia kichać? XD Nie miałam jeszcze okazji spróbować. Ciekawi mnie, czy nie podrażnia zbyt mocno błony śluzowej?
Doszczętnie rozbity Wichman zginął w ucieczce z rąk rozjątrzonych najazdem chłopów.
  • 424 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: Adam Selene »
Kup i spróbuj. Aczkolwiek dla kichania to ja tabaki brać nie lubię, wszak aromat to podstawa. Zainwestuj w cos dobrego na początek. Ozona Cherry?

Śluzówkę podrażnia, więc nie można przesadzać. Małe ilości i nie za często. Ja przy dawkach raz-dwa razy na dzień, dwa, a czasem więcej, trzymam się w dobrej formie od dłuższego czasu.
Uwaga! Użytkownik Adam Selene nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 762 / 32 / 0
Nieprzeczytany post autor: Magicien »
ja przy dawkach 1 - 2 metry na dzień utrzymałem formę przez trzy lata, po czym zastopowałem i utrzymałem śluzówkę w dobrym stanie. pamiętajcie aby nie przesadzać!

kurna, to jest tylko tabaka... kaszubi wciągają nontoper małe porcje i mają się bardzo dobrze.
„Na ulicy przed domem leżał kot z białym kołnierzykiem, ni to grzejąc się w słońcu, ni to raczej jednak nie żyjąc, wnosząc z faktu, że nie było słońca ani żadnych innych przyczyn, by leżeć wśród pędzących samochodów.”
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
36 kg marihuany ukryte w szpuli z kablem. CBŚP i KAS przechwyciły transport na A4

Ponad 36 kilogramów marihuany o czarnorynkowej wartości przekraczającej 1,7 mln zł zabezpieczyli funkcjonariusze CBŚP oraz Służby Celno-Skarbowej podczas kontroli ciężarówki na autostradzie A4. Narkotyki były ukryte w specjalnie przygotowanej skrytce wewnątrz przemysłowej szpuli z kablem. Kierowca został zatrzymany i tymczasowo aresztowany.

Produkowali tyle amfetaminy, że narkotyki musieli wozić taczką

Ponad 64 kilogramy amfetaminy, nielegalna linia produkcyjna i dwie osoby zatrzymane – to efekt działań specjalnego wydziału antynarkotykowego łódzkiej policji. Ilości narkotyków były tak duże, że do ich transportu sprawcy wykorzystywali… taczkę.

Larwy ostryg bardziej "zestresowane". Wszystko przez narkotyki

Pod wpływem pochodzących ze ścieków narkotyków larwy ostryg poruszają się powoli i są zestresowane — wskazują najnowsze badania naukowe, na które powołuje się Polska Agencja Prasowa.