Dział służący dyskusji o pozostałych odmianach roślin, np. afrodyzjakach, ziołach snu, czy ziołach o właściwościach uspokajających i sedatywnych a także o substancjach pochodzących z organizmów zwierząt.
ODPOWIEDZ
  • 25 / 1 / 0
Kupiłem takie gówno w zoologiku- http://www.nokaut.pl/pielegnacja-kotow/ ... u-20g.html Zrobiłem skręta ale nie wiem czy palić, daje to w ogóle jakikolwiek najmniejszy efekt, hmmm?
  • 4024 / 371 / 951
Stymuluje system nerwowy kota, powodując, że zwierzę staje się wesołe, chętne do zabawy i jednocześnie łagodne. Po zabawie kot pozostaje spokojny.
%-D

Jak dla mnie, brzmi jak jeden z tych tekstów o wkładaniu do klasera czy nawożeniu roślin. Tyle, że w tym wypadku to zapewne prawda.
  • 25 / 1 / 0
Myślicie, że jak spalę jakieś 40g Kocimiętki na raz to będę miał jakiś efekt? Bo po jednym skręcie żadnych efektów, gdzie to marichuanopodobne działanie?!
  • 2244 / 23 / 0
Działa delikatnie uspokajająco, między innymi.
Nie działa jednak na ludzi tak samo, jak na koty. To byłby dosyć ciekawy widok.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1387 / 2 / 0
Grasssior pisze:
gdzie to marichuanopodobne działanie?!
Poszukaj na półce z książkami, powinno być obok słownika ortograficznego.

40g kocimiętki na raz to bardzo dobry pomysł! Najlepiej nie bierz w ogóle oddechów czystego powietrza, tylko ściągaj chmury z bonga %-D
– Chodź. Czeka nas długa podróż.
– Jestem przyzwyczajona do długich podróży... Kiedyś wybrałam się nawet do Piekła – wyjaśniła.
– Jak zdołałaś wrócić?
Przyglądała mi się długo i uważnie.
– Wrócić? Wrócić? Ja tu zostałam...
  • 3955 / 147 / 0
%-D

Grasssior daj sobie spokoj, nie zapierdolisz sie tym

powinno tu pasc jeszcze pewne popularne powiedzenie o szkole :finger:
  • 25 / 1 / 0
Dobra, napisałem marihuana przez CeHa zabijecie mnie? :-O

Tak na serio to może czuć to lekkie odstresowanie aczkolwiek jest ono bardzo małe, już chyba lepsze efekty daje po prostu szklanka wódki, już bardziej możliwe jest upicie się bezalkoholowym piwem niż najaranie kocimiętką.
  • 256 / 5 / 0
Bill już od dawna olewa forum i nie ma komu wypierdalać :-/

W Brainiacu kiedyś rzucono worek kocimiętki lwom i tygrysom. Lwy się normalnie o nią tłukły a tygryski całkowicie olewały. To taka mała anegdotka odnośnie kotków...
  • 3 / / 0
jak zasiać nepeta cataria ??? kupiłem sobie dużo tych nasion i nie wiem czy wsadzić do doniczki , czy najpierw na mokrej ligninie ?
pomoże ktoś ?
Uwaga! Użytkownik P5800 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2244 / 23 / 0
Do doniczki.
Uwaga! Użytkownik borrasca jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.