Heterocykliczne substancje modulujące potencjał neurotransmisji GABA, będące pochodnymi dwuazepiny – np. diazepam, czy klonazepam.
Więcej informacji: Benzodiazepiny w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 440 / 4 / 0
najlepiej zjeść
Wskoczcie do klozetu i stańcie na głowie
ja żyję - a wyście pomarli, Panowie.
  • 1238 / 28 / 0
Nieprzeczytany post autor: gringo »
Aha, żeby nie było. Zjadłem te 3 i zapiłem jednym piwem. Teraz dopijam kolejne. Fajny relaks. Tylko coś senny się zrobiłem.. ale nie dam się. ;]
Podsumowując - to nie dla mnie, bo jednak wolę psychodeliki... :o)
לאכול חומצה!
  • 44 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: SixtyNine »
Takie pytanko:
Czy antyhistaminy nadaja się do wzmacniania dzialania benzo? jeśli tak to jakie najlepiej?
O: Poproszę 3 Antidole 15
Aptekarka: Nie ma, ten Antidol wcale nie jest taki dobry, żeby go tak codziennie brać.
  • 49 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: PanKalahan »
Czy antyhistaminy nadaja się do wzmacniania dzialania benzo? jeśli tak to jakie najlepiej?

Nie wiem. Ale spróbuj z sokiem grejpfrutowym. Choć mnie to raczej przymulało.
-(...) a mój wnuczek zostanie pilotem.
-A skąd pani wie?
-Macza szmatę w benzynie, wącha, i woła - "ale odlot babciu"..

ej. no? huj!

ejnohuj

i dużo KIECZUKU szefowo
  • 178 / 8 / 0
znalazlem w domu dwa nieruszoe nigdy opakowania TRANXILENE (klorazepat, w sumie 60 kapsulek po 10mg) ile tego wziac na pierwszy raz? przyznaje bez bicia, ze na benzo sie nie znam. Czy w ogole mozna brac jak sa przeterminowane?
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
Ło Jezu, Clorazepate to straszne gówno. Najsłabsza benzo chyba. Chyba, że ktoś dopiero zaczyna swą przygodę z benzo..

Ja to biorę jako zamiennik lorafenu w czasie odwyku. Fazy null. Miej więcej 30 mg Cloro to ok.2,5mg lorazepamu, więc resztę sobie możesz dopowidzieć.
-A skąd pani wie?

ej. no? huj!

ejnohuj

i dużo KIECZUKU szefowo
  • 41 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Yumi Girl »
Brałam 20 tabletek i więcej, żółtych takich.
Popite wódką nie zadziałały.

[Brałaś czy brałeś? Wolfi, co z twoją orientacją ostatnio się dzieje? - Kurwik]
Ostatnio zmieniony 12 grudnia 2007 przez Kurwik, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 178 / 8 / 0
ale jak wjebe wszystkie to chyba cos poczuje :P
Uwaga! Użytkownik electric_terrorist nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 49 / 1 / 0
Hyhy, żółte są piątki, cloranxeny przynajmniej.

To wjeb wszystkie i napisz soczysty trip r.

Ja jak na początku odwyku brałem na raz 20mg. zalewając sokiem egzotycznym z dodatkiem grejpfruta, to może przez sekundę coś czułem. Może. Od poniedziałku przechodzę na 5mg rano, 5 wieczorem, święta będą po prostu zajebiste.. Najlepiej jak nie masz dośw. to się w to w ogóle nie pakuj.

Yhhh, gdzie się podziały czasy kiedy wrzucało się 10mg Lorafenu popijając red bullem i człowiek czuł się po prostu gut :'(
-A skąd pani wie?

ej. no? huj!

ejnohuj

i dużo KIECZUKU szefowo
  • 622 / 28 / 0
Ja to muszę zejść z benzo. Bo mnie to wkurwia. Nie ma dnia, żeby tego nie zjeść.

Próbowałem redukować dawki, ale chuja to daje. Pokusa większa. Teraz 4mg estazolamu zarzuciłem i NIC nie czuję, czuję się normalnie. A kiedyś to bym zasnął po takiej dawce na stojąco.
Uwaga! Użytkownik opiate warrior nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.

Sposób studentów na problemy psychiczne: melisa i marihuana

Aż 96 proc. studentów deklaruje, że stosuje przynajmniej jedną metodę samodzielnego radzenia sobie z problemami psychicznymi. Najczęściej wybierają aktywność fizyczną lub techniki relaksacyjne, ale część sięga także po preparaty roślinne, a nawet marihuanę – wynika z badań wrocławskich naukowców.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.