Alkaloid opium - metylowana pochodna morfiny.
Więcej informacji: Kodeina w Narkopedii [H]yperreala
Wolisz kodę z Antka czy z Thioco?
Antek
81
27%
Thioco
220
73%

Liczba głosów: 301

Zablokowany
  • 2534 / 596 / 0
Wsadzasz tabletki do ryja i trzymasz je delikatnie,w taki sposób,żeby ich za bardzo nie dotykać i od razu zapijasz.Jak się dobrze łyka to nic nie czuć.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 84 / 80 / 0
Ile wrzucić oxy p.o. przy tolerce ponad 700mg na kode, żeby było SI?
Gorszy niż reszta...
  • 2534 / 596 / 0
Zacznij od 40mg.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
29 lipca 2022Atropolamine pisze:
Wsadzasz tabletki do ryja i trzymasz je delikatnie,w taki sposób,żeby ich za bardzo nie dotykać i od razu zapijasz.Jak się dobrze łyka to nic nie czuć.
to prawda ze najlepiej colą popijac?
  • 2534 / 596 / 0
Tak jest.Coca colą popijaj najlepiej.
  • 1677 / 561 / 0
Jak już przestałem to gówno móc jeść i lykniecie jednej tabletki czy to skruszonej i mieszanej czy nie zaczęło być problemem, to zacząłem łykać inaczej. Dowolna ilość na sam początek ust przy zębach jakby do smakowania, a potem zapijanje woda/napojem, ale w plastikowej butelce ściskając ją z całej siły. Ciśnienie płynu wpycha głęboko tabletki do gardła od razu z połykiem, ułamek sekundy i 32 tabletki połknięte bez smaku. Bez tego nawet jedna by przez gardło nie przeszła, a tak szły dwie paczki na raz.
  • 59 / 6 / 0
Ja mam problem z łykaniem tabletek. Wiem, że można pokruszyć, ale nie wpadłem na to wtedy, wiec zmarnowało się kilka. Skazany na syropek chlip chlip.
  • 120 / 28 / 0
Zadziała dzisiaj na mnie koda wzmocniona DXM jeśli wczoraj wziąłem 40mg morfiny oral?
Majka zadziałała na mnie jak 390mg kody, a mi wystarczy 240mg kody pomimo dłuższego stażu.
Pozderki

Dodam tylko, że kiedyś po 5 dniach na oxy 80mg, koda działała na mnie jak należy.
uzależniony od bycia nietrzeźwym
  • 2534 / 596 / 0
Imo zadziała normalnie.Szczegolnie,że wzmocniona DXM.
  • 3455 / 556 / 2
Co wy odpowiadacie przecież tabletki bardzo łatwo można jeść normalnie i bez żadnego kłopotu nie ma problemu z połykaniem i zapijaniem. Wystarczy jedynie nie dotykać całymi ustami i całym gardłem oraz całą grę jamą ustną leku tabletki mają być tak jakby w powietrzu. Wystarczy położyć się na język i od razu połknąć wszystko. Przez oko tabletki pozostawione na języku przez około 5 10 sekund nic się nie stanie nie czuć żadnego dziadostwa. Oto cała technika.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.

Maleńczuk bez ogródek o przeszłości. „Tęsknię za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie”

Chociaż dziś Maciej Maleńczuk prowadzi względnie ułożone i spokojne życie, w młodości był uosobieniem hasła „sex, drugs, rock and roll”. Jak wielokrotnie wspominał, brakuje mu niektórych aspektów tamtych lat – przede wszystkim heroiny. – Tęsknię zwłaszcza za heroiną. To najlepsza rzecz na świecie – mówił bez ogródek muzyk.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.