Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 377 / 113 / 0
@Lekomaniusz mi się całe ciało trzęsło jak kiedyś wziąłem 450 mg będąc po alko, wziąłem alpre , a koleżanka z farmacji rano do mnie pisała czy żyję ( bo pytałem czy tak właśnie zrobić można ) . Nie mówiłem że piłem wtedy, ona dodała, że gdybym jeszcze pił alko to bym się pewnie nie obudził xddd. Ja jej kiedyś muszę pokazać to forum jakie tu miksy ludzie walą xd.
"Life pain always sexy"
  • 25 / 7 / 0
Tez o tym czytałam. Teraz każdy psychol chętnie to wypisuje i że bezpieczne, nie uzależnia. Ściema. Takie relanium 100x lepsze, nie takie toksyczne, dobry stary lek, a nie wyciągniesz od psychola za chiny, czasem się uda.. A prege zapisują na potęgę. Ja chce pobrać w ciągu max do tygodnia (odstawiam tramal), a potem resztę spuszczam w kiblu.
29 sierpnia 2023szmatomakler pisze:
Przestrzegam was przed braniem pregabaliny "doraźnie", nie jest to bezpieczne jak mi się to zdawało.
Swoją drogą jak patrzę to robiłem to przez szmat czasu, jakieś pół roku. Myślałem że nie wywoła mi to objawów odstawiennych jeśli będę brał raz na tydzien lub dwa 300-900mg. Mania i związane z tym odpierdalanie, lęki, paranoja, kurewska bezsenność trwająca tygodniami, alprazolam umożliwiał bardzo słabej jakości sen z wybudzaniem się zlanym potem i koszmarami. Najgorsze jest to że objawy pojawiły się z dnia na dzień i nie wiedziałem co jest tego przyczyną, z racji że podczas epizodów maniakalnych wyjebałem opakowanie pregabaliny (robiłem tak kilka razy jeśli chodzi o wyrzucanie zapasów dragów kosztujących swoje bo brało mnie na trzeźwość, przecież czuję się świetnie xD) i nie miałem głodu na nią gdy już mania przechodziła w katorgę wycieńczenia brakiem snu od tygodnia.
Przez swój debilizm rozregulowałem sobie mózg w najmniej odpowiednim momencie bo przed maturą i napisałem ją o wiele za słabo jak na moje możliwości mimo że była bardzo łatwa, prostsza niż próbne to jednak bardzo zła kondycja psychiczna zrobiła swoje. Objawy odstawienne trwały długie miesiące i to było piekło, matura to nie był jedyny skutek moich eksperymentów z pregą, ich lista jest dość długa.
Dopiero po jakimś czasie wywnioskowałem co było przyczyną takich zmian w moim zachowaniu bo jednak nie było to takie oczywiste, teraz biorę stałe dawki dzienne by czuć się w porządku.

Jeśli ktoś ma zamiar przez dłuższy czas brać pregabalinę na sportowo to powinien liczyć się z tym że po jakimś czasie nadwyręży to jemu kanały wapniowe i mu odjebie. Myślałem że co drugi człowiek jest jakimś agentem służb NWO i zbliża się nuklearna zagłada. %-D
Pozdrawiam. :tabletki: :extasy:
  • 89 / 4 / 0
Czy od tej pregabaliny można mieć nasilenie lęku po około 2 mies brania i objawy uboczne?
  • 382 / 119 / 0
@patriko88
Tak, można. Były już tutaj takie doniesienia od użytkowników.
29 sierpnia 2023hubii pisze:
a mam pytanie za siedem punktów - mieliście czkawkę podczas okresu na pregabie? bo ja nie miałem kilka lat czkawki, ch wie, powaznie
Nie martw się, to nic poważnego XD
29 sierpnia 2023Kropkaa pisze:
Rzucałeś cold turkey czy jakimiś tabexami się wspierałeś?
Bardzo wysoką skuteczność ma książka Allena Carra-Prosta metoda jak rzucić palenie.
  • 59 / 75 / 0
Zachęcilem wczoraj mamę do wzięcia 300mg pregi na sen. Bylo to około 20. Spała dobrze ale narzeka że jej się strasznie kręci w glowie i na lekki nieogar, a jest juz 6 rano. Jeśli 300 było za mocno na noc, że nie to ile zaproponowac jej pregi na dzień, żeby czuła pozytywnie efekty? 75mg? 150?.Dodsm.ze to ona chciala koniecznie zaczac stosowac. Chodzi mi o dawke dla starszej osoby na poczatek?
  • 509 / 197 / 1
No za dużo na 1 ras dla starszej osóbki xD
Zaczyna się od najmniejszej o ew. się zwiększa
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 1343 / 269 / 0
75,
za dużo dałeś,

czemu chciała pregabaline?
  • 25 / 7 / 0
@Mefistofeles1945
dzięki, 10 lat nie paliłam, ale ciężka sytuacja życiowa spowodowała, że zapaliłam 1 i... Popłynęłam. Czytałam książkę, mam recigar (to samo co tabex), mam tabletki do ssania nicorette, mam nawet papierosy z herbaty i z dodatkiem ziół, takie co pala aktorzy na planach filmowych, drogie było i leży, zbierałam te rzeczy bo wcześniej chciałam rzucać, ale wjebałam się w tramal, no i benzo długo biorę, relanium 20mg dobę, teraz więcej bo odstawiłam trama, a chyba powinnam w takiej kolejności odstawiac:
Tramal
Rolki
Fajki

I wreszcie będę free, nie wiem skąd mam taką motywacje, chce być wolna, wkurza i wkurzało mnie, że np jestem gdzieś gdzie nie wolno palić, a mnie skręca, takie niewolnictwo.

Żeby nie było off topu to z tą czkawką to mogłoby być jakbyś np. alko do tego popijal, albo pijesz za mało wody, albo jak łykasz tabse też dużo wody do tego, a jeszcze jest metoda mega wspaniała na czkawkę, musisz wyszukać w necie bo ciężko mi opisać, nazywa się to "picie wody na odwrót", żebyś dobrze znalazł to jest ze pijesz z głową w dół, po paru łykach wody przechodzi, sprawdzone na kilku osobach i na mnie ofc.
30 sierpnia 2023mefistofeles85 pisze:
@patriko88
Tak, można. Były już tutaj takie doniesienia od użytkowników.
29 sierpnia 2023hubii pisze:
a mam pytanie za siedem punktów - mieliście czkawkę podczas okresu na pregabie? bo ja nie miałem kilka lat czkawki, ch wie, powaznie
Nie martw się, to nic poważnego XD
29 sierpnia 2023Kropkaa pisze:
Rzucałeś cold turkey czy jakimiś tabexami się wspierałeś?
Bardzo wysoką skuteczność ma książka Allena Carra-Prosta metoda jak rzucić palenie.
  • 107 / 13 / 0
30 sierpnia 2023Lekomaniusz pisze:
czy też tak macie, że jak zarzucacie większe dawki to macie lekkie drgawki i pobudzenie? Po 600mg już tak mam. Miksowałem z alko, mała ilość tho. Myślicie, że benzo załatwi sprawe tych drgawek?
Tak, mam cos takiego.
  • 25 / 7 / 0
30 sierpnia 2023Lekomaniusz pisze:
czy też tak macie, że jak zarzucacie większe dawki to macie lekkie drgawki i pobudzenie? Po 600mg już tak mam. Miksowałem z alko, mała ilość tho. Myślicie, że benzo załatwi sprawe tych drgawek?
Walisz prege i to 600mg, masz drgawki, do tego tho, alko i jeszcze chcesz ładować benzo?
No wspaniały pomysł (ironia). Może sproboj najpierw nie łączyć z niczym, albo zmniejszyć ilość pregi, a nie dorzucać kolejny upier°°°acz :uwaga:
Zablokowany
Artykuły
Newsy
USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.

Operacja „Kryształ”

Czyli „ogólnopolskie uderzenie w przestępczość narkotykową wykorzystującą przesyłki kurierskie i pocztowe”.

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski

Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.