Pochodna kwasu gamma-aminomasłowego, o działaniu podobnym do modulatorów GABA (lecz nie działająca w ten sposób).
Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
Zablokowany
  • 25 / 7 / 0
Ja nie miałam czkawki, ale krótko brałam, na opuchnięcie masz jeszcze takie wkłady chłodzące, które trzymasz w zamrażalniku. Potem przez jakiś ręcznik przykładasz do buzi, po wyrwaniu ósemki miałam tak opuchnięty dziób że masakra, po laserze też (trzeba młodość zachowac) a to pomagało.

Pyt. Pale od 8-10 cienkich fajek. Chcę rzucić.
Rzucałeś cold turkey czy jakimiś tabexami się wspierałeś?
  • 327 / 68 / 0
28 sierpnia 2023Kropkaa pisze:
Z tego co wiem to lepiej otwierać te kapsułki i dzielić ten proszek i ciąć o 50mg co 3-4 dni, jest tu gdzieś wątek o odstawianiu pregi, z prega nie mam za dużego doświadczenia, wiec nie pomogę. 🙈
Ja po prostu ogarnąłem sobie kapsułki 25mg i w żadne otwieranie się bawić nie trzeba było :)
czas zwolnić
  • 45 / 2 / 0
Przestrzegam was przed braniem pregabaliny "doraźnie", nie jest to bezpieczne jak mi się to zdawało.
Swoją drogą jak patrzę to robiłem to przez szmat czasu, jakieś pół roku. Myślałem że nie wywoła mi to objawów odstawiennych jeśli będę brał raz na tydzien lub dwa 300-900mg. Mania i związane z tym odpierdalanie, lęki, paranoja, kurewska bezsenność trwająca tygodniami, alprazolam umożliwiał bardzo słabej jakości sen z wybudzaniem się zlanym potem i koszmarami. Najgorsze jest to że objawy pojawiły się z dnia na dzień i nie wiedziałem co jest tego przyczyną, z racji że podczas epizodów maniakalnych wyjebałem opakowanie pregabaliny (robiłem tak kilka razy jeśli chodzi o wyrzucanie zapasów dragów kosztujących swoje bo brało mnie na trzeźwość, przecież czuję się świetnie xD) i nie miałem głodu na nią gdy już mania przechodziła w katorgę wycieńczenia brakiem snu od tygodnia.
Przez swój debilizm rozregulowałem sobie mózg w najmniej odpowiednim momencie bo przed maturą i napisałem ją o wiele za słabo jak na moje możliwości mimo że była bardzo łatwa, prostsza niż próbne to jednak bardzo zła kondycja psychiczna zrobiła swoje. Objawy odstawienne trwały długie miesiące i to było piekło, matura to nie był jedyny skutek moich eksperymentów z pregą, ich lista jest dość długa.
Dopiero po jakimś czasie wywnioskowałem co było przyczyną takich zmian w moim zachowaniu bo jednak nie było to takie oczywiste, teraz biorę stałe dawki dzienne by czuć się w porządku.

Jeśli ktoś ma zamiar przez dłuższy czas brać pregabalinę na sportowo to powinien liczyć się z tym że po jakimś czasie nadwyręży to jemu kanały wapniowe i mu odjebie. Myślałem że co drugi człowiek jest jakimś agentem służb NWO i zbliża się nuklearna zagłada. %-D
Pozdrawiam. :tabletki: :extasy:
  • 89 / 4 / 0
Hejka powiedzcie mi ile działa godzin pregabalina przeciwlekowo?
  • 509 / 197 / 1
Jednorazowo do6/8 h a jak ciągle bierzesz to ciągle
Wszyscy umrzemy to pocieszające
  • 3244 / 555 / 0
2xdz dawka powinna wystarczyć.
Jak wejdziesz w ciąg to lepiej brać 3xdz żeby nie mieć rozjazdu.
Dawki doraźne szału przeciwlękowo nie robią ale dają taki lekkoalkoholowy luźny vibe tylko że dopiero po około 2h od wejścia zaczyna to mieć sens.
Wysokie dawki 600+ fakt tak uzależniają niekorzystnie że ogólnie proba zaprzestania i bleh ten niesmak pozostaje do dziś.
https://youtu.be/XJPAk9ctb-Q

"Mówiłem nigdy więcej, a czas mi przyniósł plaster
Zagoiło się nieźle skoro goiło z otwartej
Zasypiam w pół do pierwszej, zasypiam w pół do czwartej
Albo znów kurwa nie śpię przez co jeszcze nim zasnę..."
  • 89 / 4 / 0
Szamanka zwiększyła mi na 3 razy 75 powiedziała bym dostosował dawkę mogę brac 2 razy dziennie. Wczoraj zwiększyłem i dalej mam silne lęki a po 2 godz od wzięcia silne oslabienie.
  • 8 / 3 / 0
czy też tak macie, że jak zarzucacie większe dawki to macie lekkie drgawki i pobudzenie? Po 600mg już tak mam. Miksowałem z alko, mała ilość tho. Myślicie, że benzo załatwi sprawe tych drgawek?
  • 66 / 2 / 0
Witam mam silne zaburzenia lękowe, czytałam że pregabalin jest dobry kiedyś miałam podejście do pregabalin ale miałam takie skutki byłam spuchnięta tyłam problemy z oddawaniem moczu chciałabym spróbować 2 raz, bo co byście jeszcze polecili na lęki silnego?
  • 509 / 197 / 1
Polecam iść na lekarza przedewszystkim.Jakiś antydepresant antylękowy,ewentualnie fenibut ale wcześniej zapoznaj się z tą substancją na forum czy gra warta świeczki.
Wszyscy umrzemy to pocieszające
Zablokowany
Newsy
Alarm w całej Polsce! To miał być mak do ciasta ;)

Główny Inspektorat Sanitarny wydał ostrzeżenie publiczne dotyczące partii maku niebieskiego, w której wykryto przekroczenie dopuszczalnego poziomu alkaloidów opium. Jak podkreślono, spożycie produktu może stanowić zagrożenie dla zdrowia konsumentów. To nie są „zwykłe nasiona” – skażony mak może działać na organizm jak opioidy, wywołując objawy podobne do zatrucia narkotykami.

CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami

Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.