Więcej informacji: Pregabalina w Narkopedii [H]yperreala
22 sierpnia 2023SerioSergio pisze: No jak brałem za dużo do conajmniej 150 mg dziennie,zazwyczaj 300,czasem wyskoki do 900.
Efekt intelektualny:Uczucie jakby ubyło z 20 iq i dodatkowo jakbym kilka ciosów na łeb dostał xD
Minęło oczywiście jak odstawiłem.
Przeczytałem tylko część wątku, bo jest długi, być może takie pytanie już było, nie bijcie wówczas, ale czy występuje u Was na predze retencja wody w organizmie?
Jestem na 300-300-150, teraz zbijam na 300-150-150, a mordę i ręce mam opuchnięte tak jakbym codziennie łoił wódę.
Jeżeli tak, macie sprawdzone sposoby jak sobie z tym radzić?
1. Czy jest to możliwe że strasznie chudnę? Inni piszą że puchną od niej, dziwne. Może to zasługa słabej diety, palenia paczki cienkich szlug dziennie i dużej ilości kaw oraz mocnych herbat.
2. Czy jednoczesne branie pregabaliny 300-300 + clonazepam 2-2 mg potęguje działanie clona lub clon pregabaliny? Bo jak ostatnio wziąłem 225 pregi i za pół h 2mg clona to czułem się poprostu cudownie, do tego 3 kawy latte z automatu i bajka.
3. Czy palenie papierosów osłabia działanie pregabaliny lub odwrotnie? Bo jak wskoczę na większą dawkę i czuje ze klepie to palę jednego za drugim i nie mogę się zatrzymać.
4. Czy kofeina osłabia działanie pregabaliny lub skraca czas jej działania? Poranna dawkę zawsze zapijam kawa.
5. Nie mam po niej skutków ubocznych poza tym że czuję że stałem się głupi, zamknięty w dziwnym świecie, nie porady, tak jak by mi ktoś zabrał 75% mózgu. I to jest główny z powodów odstawienia jej. Czy jest to odwracalne, minie kiedyś? Brana doraznie powoduje ciśnienie na sex, a brana regularnie powoduje brak zainteresowania kobietami, też mnie to dziwi. Na razie to wszystko, pozdrawiam
2.Benzo z pregabalinką się zajebiste mixuje,prege nawiasem mówiąc lubiłem do wszystkicmego dodawać
3.Na środkach działających na GABA zawsze się przyjemnie paliło przynajmniej u mnie i każdego kto lubi zapalić do piwa,GBL czy baclo to to sami prega
4.Nie nie osłabia,u niektórych jest mus na stymulanty typu kofeina, przez zamulenie po pregatabsach.
5.Skutki uboczne wszystkie są odwracalne stosunkowo szybko
Po prędze używanej dłużej prolaktyna może się podnieść,a wtedy libido spada.Za 20 pln można spadać poziom.
27 sierpnia 2023Abstract1 pisze: Czołem.
Przeczytałem tylko część wątku, bo jest długi, być może takie pytanie już było, nie bijcie wówczas, ale czy występuje u Was na predze retencja wody w organizmie?
Jestem na 300-300-150, teraz zbijam na 300-150-150, a mordę i ręce mam opuchnięte tak jakbym codziennie łoił wódę.
Jeżeli tak, macie sprawdzone sposoby jak sobie z tym radzić?
Ale do sedna. Co mi pomaga:
° zimne okłady, ale takie z kostek lodu w miskę i w to stopy...
°dużo pić wody, serio, to że Ci się zbiera woda to też od odwodnienia może być, ale każdy lekarz Ci powie, pij dużo oo wody
°nogi do góry. Kładę się na plecach a nogi opieram o ścianę tak że są w górze, nie wiem może u Ciebie unoszenie rąk?
°podobno jeszcze suple hydrominum czy coś tam, miałam to i u mnie zero działania i masaże niby też, mi nigdy nie pomagały
°ostatni trik to kupujesz w biedrze aloes 99%, wkładasz do lodówki albo lepiej zamrażalnika na chwilę, ma być tylko mega zimny i smarujesz tym opuchnięte miejsca
Powodzenia ziom
Z 300-300-150 zrzuciłem na 300-150-150 i nie mogę znaleźć sobie miejsca.
Lęk wolnopłynący na poziomie takim ze 10mg clona tego nie uspokaja (inna sprawa ze mam trochę tolerkę na clona), ale nadal.
Myślałem ze zejścia z 750 do 600 nie poczuje zbyt mocno, tymczasem chyba nie doceniłem przeciwnika.
na puchnięcie nie ma rady chyba niestety konkretnej, przynajmniej nie wpierdalać dużo słodyczy bo pregaba też niby źle z nimi reaguje gdzieś czytałem mogę wkleić jutro cycat xd
mnie pregaba rozjebie, spałem znowu 2-3godz, i do roboty na nocke na schizach ciut mniejszych juz.. dobrze że pety rzuciłem miecha temu, bo jakbym dopalał to wszystko jeszcze kiepami to by było ciezko chyba
a mam pytanie za siedem punktów - mieliście czkawkę podczas okresu na pregabie? bo ja nie miałem kilka lat czkawki, ch wie, powaznie
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Naukowcy ostrzegają: „pożycza energię” kosztem nocnej regeneracji i napędza błędne koło
Kofeina wpływa na jakość nocnego wypoczynku i może skracać sen lub utrudniać zasypianie - wynika z badań. Jednak nawet przy pozornie prawidłowej długości snu może zmniejszać aktywność wolnofalową i przesuwać obraz EEG w stronę bardziej czuwającego mózgu – oceniła ekspert prof. Donata Kurpas.