Więcej informacji: Tramadol w Narkopedii [H]yperreala
Dorwałem dorete 75mg + 650mg parasyfu i klona. Ile tego trampka na pierwszy raz? Z ekstrakcją rzecz jasna
Tramal to był mój pierwszy opioid i klepało mnie dobrze 250-300mg
Płakać mi się chce, że nic nie weszło :( :( :(
Nie kopiujemy posta bezpośrednio nad swoim. Cooba83
1) Czy, żeby mieć fazę jak za pierwszym razem muszę robić dłuższe przerwy?
2) Czy być może cały czas zwiększać dawkę?
3) Jeżeli mam w kosmos wyjebaną tolerancję na benzo (kiedyś żarłam bez opamiętania) to czy jak wezmę małą dawkę rolki (do klona nie mam obecnie dostępu) - taką, która sama w sobie nie dałaby mi fazy - to będzie ona miała działanie przeciwdrgawkowe?
Zostało mi 15 tabsów, ile zarzucić kolejnym razem i za ile dni?
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Farmaceuta skazany za pomoc w produkcji narkotyków
Właściciel apteki został skazany na 3,5 roku więzienia za sprzedaż leków służących do produkcji metaamfetaminy i pomoc w jej wytworzeniu. W produkcji i handlu nie działał sam. Według prokuratury leki posłużyły do produkcji narkotyków o wartości niemal 7,5 miliona złotych.
Ponad miliard euro w kokainie. Rekordowy transport przechwycony
Hiszpańskie służby przejęły statek towarowy Arconian, który mógł transportować od 30 do 45 ton kokainy wartej ponad miliard euro. Jednostka wystartowała z portu w Sierra Leone, gdzie zbiegł znany holenderski król przemytu narkotyków Bolle Jos Leijdekkers. Dla hiszpańskiej policji to największy udaremniony przemyt w historii.
KAS wykryła 50 kg marihuany w przesyłkach z odzieżą
Funkcjonariusze Służby Celno-Skarbowej z Mazowieckiego Urzędu Celno-Skarbowego w Warszawie skontrolowali przesyłki znajdujące się w jednej z firm spedycyjnych w Pruszkowie. W ośmiu paczkach wykryli narkotyki.