Rozmowy na temat działania psychoaktywnego kannabinowego konopii.
1.Czy lubisz jarac ?
1.Cały czas.
444
39%
2.raz w tygodniu.
160
14%
3.Jaram i miksuję
226
20%
4.Nie miksuję bo to Świętokradztwo.
59
5%
5.raz w miesiącu.
116
10%
6.Jaram jak ktoś postawi.
123
11%

Liczba głosów: 1128

Zablokowany
  • 12506 / 2425 / 0
U mnie od wczoraj wieczorem kuruje się zbiór z Amnesia Haze x Durban Poison (czyli cross 2 sativek).
Kwiatki straciły wizualnie ok 2 x w porównaniu do świeżych i stracą jeszcze trochę. Niemniej duży (11 x 11 x 14 cm) słoik zapełniony w 2/3 więc finalnie będzie 1/2.
Może dziś przetestuję, choć materiał chyba jeszcze nie nadaje się do palenia.
  • 2534 / 596 / 0
Wczoraj skończył się mój największy "ciąg" mj. Trwał ok. 25 dni, pewnie dla niektórych to nic takiego :D tak czy inaczej dalej bym palił ale skończyły się kwiatki :/ Trochę ciężko "wrócić" - MUZYKA, jedzenie, filmy, głupi spacer -, wszytko nie jest tak intensywne. Cóż, może na dniach coś się trafi, a puki co cóż, może jutro przetestuję (2 raz w życiu) tego dexa, ktory leży już kilka tygodni, jakoś jutro powinienem dostać klony. Właściwie przerwa dobrze mi zrobi, tolerancja się zmniejszy bo była już naprawdę spora. Może pobawię się z jakimiś nieznanymi substancjami. Co chciałbym jeszcze powiedzieć, jak palilem te ok. 25 dni, moge do penwiego stopnia potwierdzić tolerancję odwrotną. Co prawda materiału mogłem przyjąć coraz więcej i powoli robił na mnie coraz mniejsze wrażenie ale z każdym przepalonym dniem ogólne odczuwanie, postrzeganie wszystkiego było jakby coraz bardziej psychodeliczne.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 995 / 104 / 0
Ja dzisiaj znowu bede lufke cieniowal. Ostatnio zbyt czesto z lufy pale i w dodatku opalam zawsze. Tyle sokow sie osadza, ze grzech wyrzucic. Od kolejnego miesiaca wracam do PAXA i vapowania. Nie po to zainwestowalem z wapor, zeby teraz lufki opierdalac 24/7 %-D W moim sercu zawsze pozostanie lufka kioskowka, aczkolwiek swoje juz wypalilem a chce jeszcze pozyc troche cieszac sie pelnym zdrowiem
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12506 / 2425 / 0
Z ciekawości... z lufki działa na Ciebie lepiej, niż z tego Pax'a? Czy to tylko sentyment?
Nie opalaj lufek - pomyśl, co robisz płucom : )
  • 1533 / 196 / 0
Ja też vapowalem a brakowało mi tego pierdolnięcie w pluco..
  • 995 / 104 / 0
jezus_chytrus pisze:
Z ciekawości... z lufki działa na Ciebie lepiej, niż z tego Pax'a? Czy to tylko sentyment?
Nie opalaj lufek - pomyśl, co robisz płucom : )
Wiem wiem to niezdrowe %-D Z lufki dziala inaczej mozna nawet stwierdzic ze mocniej , bo jest ten efekt "wejscia" ktorego nie masz wapujac (vapo wchodzi stopniowo, gladko, wrecz niezauwazalnie, nagle jestes skuty jak bak) . Z drugiej strony vapo poza wejsciem nic nie brakuje i do tego cieszysz sie prawdziwym smakiem mniam.
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 567 / 50 / 0
Czy kazdemu,tutaj z watku weszlo w nawyk regularne/z przerwami badz okazyjne popalanie? Bo tak teraz mysle,ze ciagle jaram min 2 razy w tyg i tak pilnuje,zeby na te 2 razy w tyg min cos miec,najczejsciej w srode w nocy i na weekendzie.Ale robie przerwy po 2-3 dni(roznie-+) i z kazdym machem czuje moc tej rosliny,nie jak kiedys,ale jest i tak dobrze.
THC :liść:
  • 317 / 78 / 0
Ja pale kiedy mam ochotę, zawsze coś tam na chacie mam. Jak czuje, że mnie za bardzo przymula to nie pale, albo jak mam duży zapierdol i muszę się skupić.
Pytanko do opiowraków: też tak macie, że jak w abstynencji zapalicie lolka to nagle wam puszczają hamulce moralne i np. pod wpływem impulsu postanawiacie przyćpać?
  • 1229 / 180 / 0
Ograniczenie jarania bylo latwe. Ze sztuki dziennie przez kilka dobrych miesiecy, pale jakies 2-3 nabitki na dzien (od tylca ładuje dure i ogolem ze dwa szkla normalne jakos wyjda) , ograniczam bo jade do holandi do pracy a tam musze byc ogarniety i bede palil po pracy i w wolne dni wuec powoli sie przyzwyczajam. Ciekawe czy calkowita odstawka tez tak bezbolesnie przejdzie ale narazie wole nie sprawdzac.
  • 12506 / 2425 / 0
^
Generalnie możesz mieć problemy ze snem na początku i być lekko poddenerwowanym.
Innych objawów na sobie nie zaobserwowałem. To nie jest używka, której użytkownicy bujają się po detoksach : )
Jest też sporo pozytywnych aspektów przerwy - duża dawka energii (po kilku dniach) i mega realistyczne, zakręcone sny (przynajmniej ja takie miałem).
Zablokowany
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Jest niebezpieczny jak alkohol i narkotyki. „Byliśmy zbyt zaślepieni”

Światowy Dzień Bez Telefonu Komórkowego obchodzony jest 15 lipca. Z tej okazji Instytut Spraw Obywatelskich wystosował list otwarty do rodziców, w którym przestrzega przed zgubnym wpływem tego urządzenia na dobrostan najmłodszych. „Smartfon uzależnia tak jak alkohol, papierosy czy kokaina” – wskazuje ISO.

Belgia: Rozbito gang przemytników kokainy

Policja rozbiła dużą grupę kokainową działającą w Belgii. Przemytnicy przywozili narkotyki z Ghany i Dominikany przez lotnisko w Brukseli. Następnie, przez port w Antwerpii, narkotyki były wysyłane za granicę. Niektórzy podejrzani spotykali się regularnie w barze shisha w Vilvoorde (Brabancja Flamandzka), aby omawiać swoje interesy.