Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 210 / 62 / 0
@krzychv a jadłeś per os albo per zakrystia? Ew per klamka (z chitosanem)? To i.m. jest tak samo tylko: mocniej (bo 99% sie wchlania), ciut szybciej (po ~15min u mnie) - igieł nada. No ale to nie zalezy od preparatu, ze „po Vendalu nie ma igiel” - w i.v. są. To użycie tego w jednym zdaniu jest mylące, ale w sumie jebać semantykę - musialam sie przyczepic wybacz %-D
lol [*]
  • 562 / 101 / 0
Podskórnie, domięsniowo, i per rectum nie próbowałem. Ale głównie interesuje mnie podanie i.v, dlatego z racji na ten histaminowy wjazd odpada, moim wyborem są oxy
:tabletki:
  • 6 / / 0
Czy jest sens dorzucać morfina? Przykładowo jak wezme 200mg a po 5h kolejne 400 będzie miało to sens? Czy dorzutka nie wejdzie? (Brane doustnie)
  • 562 / 101 / 0
Raczej jest sens, tylko uważaj z dawkami żeby za dużo nie wrzucić
  • 210 / 62 / 0
@OpiatowySen morfina działa za każdym razem
lol [*]
  • 646 / 150 / 0
A jak zakleja dupensa. Uhuhu! Do tej pory wężownicy z odbytu nie mogę wyjąć.
  • 2795 / 360 / 0
Ja doszedłem do sciany .. a więc w oststnim czasie nawet nie czuje wjazdu ani tej histaminy która potrafila sprawić ze najchetniej bym skore zdrapał .. fakt kable zajechane mam i z 0.7 przerzucilem sie na 0.5 niekiedy choć wątpię by to miało jakiś wpływ na odczucia .. jeszcze z 3-4tyg temu 1tab mst przerobiona do i.v po podaniu i.v byla histamina czy chociaż wejscie czuć a teraz ? Moge podać 2tabsy mst200 i nic totalnie nic ani wjazdu ani histaminy jakbym sól fizjologiczna sobie podał tak wiem tolerka itp ale nie wierze ze az tak skoczyła skoro 1tab robila zawsze mam na mysli histamine chociaż, ba co więcej rozumiem ze ekstracja z tabsy mst różnie wychodzi i 200mg to nie jest tylko jakieś 20-80 max to mam też ampółki z morfina osobiście odbierane z apteki i walnąłem 8 ampółek iv czyli 160mg czystej majki i również niz zero wejścia i histsminy .. jestem juz bezradny .. noe usmiecha mi sie otwierać pachwiny czy walić w szyję.. już tak mnie uj strzela .. ze głowa boli miał ktoś z was podobnie ? P.s nie jestem swieżakiem jesli chodzi o opio mam spory staż i to i owo umiem i rozumiem
  • 4949 / 841 / 0
A co ma do tego kabel zajechany ? Skoro jestes w kablu to powinno byc wejscie skoro nawet ze stopy potrafi byc to wejście. I jesli z ampulek nie bylo dzialania to w receptorach trzeba szukać przyczyn .
Pewnie nie robisz przerw
The beautiful thing about DMT is that it makes no sense at all, but everything makes sense at the same time!
The methapor of Life

ledzeppelin2@safe-mail.net
  • 2795 / 360 / 0
@ledzeppelin2 a co ma kabel zajechany do tego ? Nie raz zauważyłem że jak podawałem w żyłę która już jakiś czas byla uzywana a jak podawałem w " nowa " to zupełnie co innego jakby mocniej .. mówisz o receptorach ale to praktycznie z dnia na dzien tak sie stało.. to inny przykład czasami 1tab mst i.v to byla taka histamina ze myslalem ze skórę zdrapie z pleców i wejscie i wszystko sii kilka dni później ( nie zwiększając częstotliwości itp ) zupelnie nic wejscie 3 seksundy i koniec zabawy .
  • 562 / 101 / 0
Dla mnie nawet rozmiar igly robi roznice
Wieksza średnica - szybszy przepłw substancji = mocnijeszy wjazd, moze to też jakaś wkręta na bani ale wydaje mi się że ma znaczenie. Przy 0.6 czuć wjazd, przy 0.5 lub mniejszych jest o wiele wolniej podawane i nie zdarza się to. A poza tym to po prostu tolerka skoczyla ci w momencie w którym się tego nie spodziewales. Co prawda z tymi kablami też coś jest że jak podasz w nowszy to "lepiej" wchodzi, ale to chyba mamy po prostu jakos na bani tak ulozone, nie potrafie tego wytlumaczyc.
Pamiętam jak kiedys nie mialem zadnych igiel, a byla noc weekendowa nie bylo gdzie kupić. To znalazłem gdzieś w szufladzie chyba igłe 1.2 lub 1.3 którą podałem. Pizda przez dwie minuty była taka że nie wiedzialem o co chodzi. Prawie nie trzeba bylo tłoka popychać bo igła taka ogromna ze prawie samo leci
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Rekord zatruć dopalaczami w Lubuskiem. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-latka

W 2024 roku województwo lubuskie stało się liderem w kraju pod względem zatruć dopalaczami. Liczba przypadków zatruć środkami psychoaktywnymi wzrosła o 65% w porównaniu do roku poprzedniego. Alarmujący jest również fakt. że do szpitali trafiają coraz młodsze osoby. Do szpitala w Gorzowie trafiła 15-letnia dziewczynka po zażyciu dopalaczy.

Dzieci zażywają „kokainę dla ubogich”. To najczęstszy wiek inicjacji

W ubiegłym roku policja zabezpieczyła 45 nielegalnych laboratoriów i ponad 19 ton syntetycznych narkotyków – poinformował w rozmowie z tvn24.pl dr Artur Malczewski z Krajowego Centrum Przeciwdziałania Uzależnieniom. Największy problem w Polsce stanowią syntetyczne pochodne katynonu – klefedron, klofedron i mefedron. Najwięcej młodych ludzi trafia do szpitala z powodu tego ostatniego.

GIS ostrzega przed nową niebezpieczną substancją narkotyczną

W 2024 roku odnotowano kilka przypadków zgonów, w których w materiale biologicznym wykryto substancję pod nazwą N-etylonorpentedron (NEP). Przypadki śmierci związane były z użyciem wyłącznie NEP lub w skojarzeniu z innymi substancjami działającymi na ośrodkowy układ nerwowy.