14 lutego 2018TheMan13 pisze: Gdzie polecacie detox od Bunandolu i benzo ?
Byłem już w Warszawie ale nie wytrzymałem chętnie bym tam wrócił ale nie wiem czy mnie z tego powodu przyjmą.
Suchy Jar odpada.
Macie jakieś propozycje ?
I pytanie czy jako lekoman będę miał wydłużony detoks ? Chciałbym go ukończyć w 2 tyg.
Biorę 10 mg. rolek i 2,4 mg. Bunandolu
Musisz mieć prześwietlenie płuc - i zadzwoń czy są wakaty
Powodzenia
edit: jak Suchy odpada - musisz dalej pytać
z fartem
ncdream
Wszyscy polecają detoks w świeciu więc jak w wwa nie to tam bym się wpraszała.
3 razy zaliyczyłem. Obstawa lekowa - naprawdę dobra. Można się dogadać z lekarzem , jak i z pielęgniarkami. Wystarczy podejść jak do człowieka - nie jak psychopata ( co też sie zdarzało, na szczeście nie mi ) - wtedy wszystko jest do dogadania.
Od benzo byłem 3tyg - zdecydowanie za krótko - ale przy wsparciu ( po wyjściu z dtx ) myślę , że by dało radę. Ja nie miałem wsparcia.
W każdym razie.
Polecam , do :
Heroinistów, Szybkich, Lekomanów i tych od RC.
Pozdrawiam
TJ
Z lekami nie ma problemu - jeśli odpowiednio zagadać, to dadzą wszystko.
I Podobno coś w Zakopanym jest, a że zawsze w góry chcialem pojechać to co mi tam, bo wyrzucili mnie tam z komisji alkoholowej i mam wybór ośrodka jakiego chce :) Więc wybrałbym coś ładnego. :/
1. Jest to mój pierwszy detox i nie bardzo wiem co powinienem ze sobą zabrać a czego absolutnie nie można.
2. Czy na wejściu muszę być "czysty", wiadomo że nie przyjdę tam uwalony ale we krwi coś tam pewnie dalej będzie krążyć - czy sprawdzają to?
3. Czy jest możliwość przejścia od razu na odwyk w tej samej placówce czy będę musiał czekać? Czy zależy to po prostu od dostępności miejsc w danym momencie?
4. Jakieś ogólne porady dla laika które dla osób z doświadczeniem mogą wydawać się oczywiste?
Mam też parę pytań co do samego odwyku ale to już napiszę w odpowiednim temacie.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Psychoaktywny kameleon. Dlaczego marihuana to nie psychodelik?
Rok po częściowej legalizacji w Niemczech: młodzież nie sięga po marihuanę częściej
Federalny Instytut Zdrowia Publicznego przebadał ponad 7 tysięcy Niemców w wieku 12–25 lat rok po wejściu w życie ustawy konopnej. Wśród nastolatek, nastolatków i młodych kobiet nic się nie zmieniło. Jedyny istotny wzrost odnotowano u młodych mężczyzn — ale ten trend trwa nieprzerwanie od 2008 roku, czyli od szesnastu lat przed legalizacją.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.