Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ktoś ketę w żarówie podgrzewał?
26 kwietnia 2020pawoleh666 pisze: Jako iż iniekcje mi nie wychodzą to wpdłem na inny pomysł..
Ktoś ketę w żarówie podgrzewał?![]()
Tylko pewnie łatwiej w profesjonalnym vapku, w żarówie to podejrzewam sporo materiału można zmarnować, przegrzewając.
Osobiście K nie vapowałem. Ale deschloroketaminę tak i do końca ostatniego wora zostałem przy tej ROA
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
26 kwietnia 2020Migomat pisze: Można podbić działanie kwasu czy innej trypty, ale to ostrożnie bo siła działania wzrasta drastycznie.
Dawno nie czułem takiej rozsadzającej euforii jak wtedy
Jak długo ta tolerka schodzi, bo się zastanawiam kiedy sobie nowy woreczek sprezentować :D
Dodam, że w dexa i inne tego typu substancje się nie bawiłem.
Rzetelna historia kryminalizacji konopi (USA + kontekst międzynarodowy)
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.