Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
Ktoś ketę w żarówie podgrzewał?
26 kwietnia 2020pawoleh666 pisze: Jako iż iniekcje mi nie wychodzą to wpdłem na inny pomysł..
Ktoś ketę w żarówie podgrzewał?![]()
Tylko pewnie łatwiej w profesjonalnym vapku, w żarówie to podejrzewam sporo materiału można zmarnować, przegrzewając.
Osobiście K nie vapowałem. Ale deschloroketaminę tak i do końca ostatniego wora zostałem przy tej ROA
O narkomanii nie wspominam, bo na tym forum to jak afiszowanie się że ma się w dupie otwór do srania.
---
I want more life, fucker!
26 kwietnia 2020Migomat pisze: Można podbić działanie kwasu czy innej trypty, ale to ostrożnie bo siła działania wzrasta drastycznie.
Dawno nie czułem takiej rozsadzającej euforii jak wtedy
Jak długo ta tolerka schodzi, bo się zastanawiam kiedy sobie nowy woreczek sprezentować :D
Dodam, że w dexa i inne tego typu substancje się nie bawiłem.
Narkomani i nędza. Niemcy wolą się tu nie zapuszczać. "Sytuacja nie do przyjęcia"
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Irvin Rosenfeld: Człowiek, który wypalił 120 000 jointów od rządu USA
Wyobraź sobie, że co 25 dni listonosz puka do Twoich drzwi i wręcza Ci przesyłkę od rządu federalnego. W środku nie ma jednak pism z urzędu skarbowego, lecz metalowa puszka przypominająca opakowanie od kawy. Po jej otwarciu widzisz 300 starannie skręconych jointów.
Marihuana warta ponad milion upchana w Dacii. Szybka akcja CBŚP pod Warszawą
Niepozorna czerwona Dacia, a w niej ponad 20 kg marihuany upchanej w trzy kartonowe pudła! Przesyłki warte ponad milion złotych nadane zostały kurierem z Królestwa Hiszpanii. Przez Polskę przewoził je 51-letni Polak. Został zatrzymany w szybkiej akcji CBŚP w podwarszawskich Jankach.