Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
02 lipca 2024DeusExMachina pisze: Dotarłem do dokumentu zawierającego przelicznik różnych opioidów przy podaniu oralnym i wynika z niego, że morfina/kodeina=0.15 Ja na słabą fazę potrzebuję 5paczek kodeiny po 16sztuk = 1200mg.
1200x0.15=180mg. Piszecie o nawet 50mg? wow serio tyle wystarczy <3?
Czy jebać od razu całą tabletkę 200mg? Nie chcę nodować bo dziś nie mogę mam ważną imprezę. Jak mówiłem, biorę tylko do buzi![]()
Załączyłem ową dokumentację
Z tolerką jaką miałem od razu wszedłem z marszu na 300 p.o czyli 1.5 tabletki mst 200. i przy takiej dawce zostałem ok kolejne 5 lat.
pamiętajcie cały czas że romansujecie wszyscy z najsilniej uzależniającymi narkotykami jakie wgl istnieja... mówie do takich ze stażem mniejszym niż 10 lat w opio.
Piszecie o nawet 50mg?
EDIT: oczywiscie jesli jestes gotowy i przemyślałeś wszystkie za i przeciw zanim się przesiądziesz z pociągu w kierunku "Kodlandii" na tego który jedzie bezpośrednio w stronkę "Majki" i "Królestwa Oksy" xD
Post do scalenia na prośbę użytkownika. PS. a tłumaczyłem Ci na mess ile z tym roboty, a robisz mi to w moim dziale który moderuje XD - /Merx
Jak to jest na początku 'zabawy z morfina'. Czy spożycie 20 tabletek MST 200 mg dożylnie w przeciągu mniej więcej miesiąca/dwóch, bez brania dzień po dniu, zazwyczaj raz na trzy, cztery, dwa dni, jedna dawka na dzień może już wywołać uzależnienie fizyczne? Mam na myśli skręt.
Jak to może wyglądać.
Dzień w dzień.
Jak się skończyła nagle, (CT) to nie czułem żadnego skręta.
Aż sam byłem zdziwiony.
To mocno indywidualna kwestia — dość „personalna”.
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
Od niczego się tak nie uzależniłem jak od majki. Jeszcze tydzień temu 200mg tylko zaleczało skręta. Ale się odtruwam, kilka dni minęło i nie jest najgorzej. Wspomagam się innymi substancjami. Może kiedyś rozwine jakie i po co.
Myślałem że tylko z ketonami leci się do końca wora bo bardzo ciężko się powstrzymać. Z morfina jest to samo-Dopóki mam to będę w ciągu.
Da się. Przynajmniej mi się udało. Tzn jestem wjebany w kode, ale w zyle nie daje
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną
Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.
NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy
Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.
Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa
Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.