Dyskusja o głównym alkaloidzie opium, oraz jego półsyntetycznej pochodnej.
Więcej informacji: Morfina w Narkopedii [H]yperreala,Heroina w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2392 / 659 / 0
02 lipca 2024DeusExMachina pisze:
Dotarłem do dokumentu zawierającego przelicznik różnych opioidów przy podaniu oralnym i wynika z niego, że morfina/kodeina=0.15 Ja na słabą fazę potrzebuję 5paczek kodeiny po 16sztuk = 1200mg.
1200x0.15=180mg. Piszecie o nawet 50mg? wow serio tyle wystarczy <3?
Czy jebać od razu całą tabletkę 200mg? Nie chcę nodować bo dziś nie mogę mam ważną imprezę. Jak mówiłem, biorę tylko do buzi :ziew:
Załączyłem ową dokumentację
Ja jak lata temu przechodziłem z kodeiny na Morfine - jadałem po około 900mg w porywach 1050. Jeszcze wtedy nie było tjoko po 16 sztuk i można było w jednej aptece kupić pare sztuk tego gówna. Przez sulfogwajakol zaczęły mi się pierwsze wrzody robić na żołądku i miałem do wyboru albo dalej żreć tjokodin i umrzeć, albo rzucić to w cholerę i się leczyć albo.... zaleczyć wrzody i się na majke przerzucić. wybrałem bramkę NR 3

Z tolerką jaką miałem od razu wszedłem z marszu na 300 p.o czyli 1.5 tabletki mst 200. i przy takiej dawce zostałem ok kolejne 5 lat.

pamiętajcie cały czas że romansujecie wszyscy z najsilniej uzależniającymi narkotykami jakie wgl istnieja... mówie do takich ze stażem mniejszym niż 10 lat w opio.
Piszecie o nawet 50mg?
te 50siąt nie dla Cb jak walisz po 1.2k ... Z taką tolerką od razu próbuj 200. Z mojej historii wyczytasz że przy niższym współczynniku kody wszedłem od razu na 300 majki. Jak lubisz tą fazę to zapraszam w sterylne objęcia nałogu naszej kochanej Maji <3v----- 300mg , jak poczujesz to zapomnisz o kodeinie i tułaniu się po aptekach ; ) ;) Opiowraki witają w klubie !!!

EDIT: oczywiscie jesli jestes gotowy i przemyślałeś wszystkie za i przeciw zanim się przesiądziesz z pociągu w kierunku "Kodlandii" na tego który jedzie bezpośrednio w stronkę "Majki" i "Królestwa Oksy" xD

Post do scalenia na prośbę użytkownika. PS. a tłumaczyłem Ci na mess ile z tym roboty, a robisz mi to w moim dziale który moderuje XD - /Merx
  • 18 / 3 / 0
Cześć.
Jak to jest na początku 'zabawy z morfina'. Czy spożycie 20 tabletek MST 200 mg dożylnie w przeciągu mniej więcej miesiąca/dwóch, bez brania dzień po dniu, zazwyczaj raz na trzy, cztery, dwa dni, jedna dawka na dzień może już wywołać uzależnienie fizyczne? Mam na myśli skręt.
Jak to może wyglądać.
  • 248 / 86 / 0
Po zażywaniu przez dwa miesiące uzależnienie fizyczne jest jak najbardziej możliwe i bardzo prawdopodobne, że skręt wystąpi. U mnie pierwszy skręt wystąpił po zażywaniu przez niecały miesiąc w takich odstępach czasu o jakich mówisz - co trzy/cztery dni.
Uwaga! Użytkownik nieoszukujsiee nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 5874 / 1214 / 43
Ja kiedyś przez miesiąc brałem morfinę (doustnie).
Dzień w dzień.
Jak się skończyła nagle, (CT) to nie czułem żadnego skręta.
Aż sam byłem zdziwiony.
>A komendant po tym gównie ląduje na Kolskiej.
  • 2814 / 367 / 0
Wszystko zależy od głowy psychiki .. u mnie na początku leczenia morfiną czy to w szpitalu jak leżałem ( bo tam pierwszy raz dostałem morfine i to dozylnie i doustnie i do tego oxycontin a późnej fentanyl doszedł i wychodząc do domu skręta nie miałem no wiadomo jedynie ból dokuczał.. ale jeśli komuś dany opioid " podpasuje " to wtedy wiadomo ze bierzemy większe dawki dla poczucia przyjemności i nagły brak danego opio bedzie powodował skręta i inne nieprzyjemności tym spowodowane
  • 4446 / 709 / 2117
@Masazuka Spożycie chociażby 20 tabletek MST 200 mg w przeciągu miesiąca lub dwóch, nawet z przerwami między dawkami, może wywołać uzależnienie fizyczne, zwłaszcza jeśli dawki są wysokie. :uwaga:

To mocno indywidualna kwestia — dość „personalna”.
https://tiny.pl/dkvnh (Słoń „raper” o [hyperrealu]).
Chcesz wspomóc narkopedię swoją wiedzą? Pisz na — martwamysz/at/tuta.io
Dołącz do Hajpowego Mastodona - kliknij„link na końcu”i dołącz do naszej społeczności! — https://hyperreal.cyou
  • 1656 / 417 / 2
UWAGA
Spoiler:
Wspomóż edycję narkopedii - https://narkopedia.org/
"Narkotyki to syf i mega biznes czaisz? ktoś żyje z Ciebie i Twoich ziomali"
  • 1956 / 201 / 0
Straszny syf z jednej strony, z drugiej majka zabija emocje, a to bardzo mi pomaga.

Od niczego się tak nie uzależniłem jak od majki. Jeszcze tydzień temu 200mg tylko zaleczało skręta. Ale się odtruwam, kilka dni minęło i nie jest najgorzej. Wspomagam się innymi substancjami. Może kiedyś rozwine jakie i po co.

Myślałem że tylko z ketonami leci się do końca wora bo bardzo ciężko się powstrzymać. Z morfina jest to samo-Dopóki mam to będę w ciągu.
Take DXM and Be Happy
  • 522 / 69 / 0
Pytałem ponad rok temu, czy można raz zajebać w żyłe i potem żyć normalnie.
Da się. Przynajmniej mi się udało. Tzn jestem wjebany w kode, ale w zyle nie daje %-D
  • 42 / 7 / 0
Miał ktoś akcje że dostał recke na opakowanie po 30 tabletek? Z tego co wiem to te opakowania są wycofane a lekarz uparcie twierdzi, że recepta jest poprawna.
Uwaga! Użytkownik Quo_Vadis_Domine nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

NIK odpowiada na wniosek Wolnych Konopi. „Przyjęto do wiadomości”, ale my nie odpuszczamy

Najwyższa Izba Kontroli odpowiedziała. I choć pismo jest obszerne, to w kluczowej dla nas [ Wolnych Konopi] kwestii … milczy. Otrzymaliśmy oficjalne stanowisko Izby w sprawie naszego wniosku o przeprowadzenie kontroli dotyczącej kosztów i efektywności obecnego modelu ścigania za posiadanie marihuany.

Prawie 60% rynku e-papierosów w Polsce to szara strefa

Prawie 60 proc. polskiego rynku e-papierosów funkcjonuje poza jakąkolwiek kontrolą państwa. Nowy raport Fraunhofer IIS pokazuje, że Polska jest jednym z europejskich liderów nielegalnego obrotu produktami do waporyzacji, a skala problemu może rosnąć jeszcze szybciej niż dotychczas.