Łączysz? Doradź!
patrz: Reguły działu i Spis treści
Regulamin forum
  1. Staraj się określać połączenie jako pozytywne, bądź negatywne – bazując na doświadczeniu, uwzględniając czy miałeś dobry set&setting.
  2. Każda substancja się liczy, chyba że nie ogarniasz. Niewiadome ilości też należałoby podać.
  3. Nie doradzaj, jeśli to nie jest oczywiste. Łatwiej zapytać, aby dyskusja mogła nastać. To nie jest takie proste.
ODPOWIEDZ
  • 778 / 51 / 1
@CATCHaFALL
Na Pana trzeba mieć wiek, pieniądze i wygląd 🤣
Promienna Pregabalinabogini ciszy i światła. Benzodiazepiny kłaniają się w pokorze, Opiaty szepczą pieśni tęsknoty, a ja w ich cieniu trwam, lecz Dusza należy tylko do Pregabaliny
  • 161 / 8 / 0
jakieś przeciwwskazania do dodania sildenafilu do miksu klonów i kody?(dawki to 2-4mg klona i 750mg kody, a sildenafilu bym chciał 25mg) czy wszystko będzie git i można brać
  • 10 / 1 / 0
Pany co można zmiksować mając mdphp, 3mmc, 1b LSD i hex ale żona schowala xd
  • 5377 / 963 / 0
Haloperidol i.m.
Spoiler:
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 3276 / 933 / 5
@Pavilon 1B-LSD + 3MMC oralnie będzie wporzo. Tylko przygotuj sobie zawczasu dorzutki żeby cię w środku tripu zwała nie dopadła.
https://url-shortener.me/GW4U
Podziel się posiłkiem, chamie
  • 5377 / 963 / 0
Przecież żona schowała. Ja pierdole. Właśnie sobie tą patologię wyobrazilem. Gosc po ketonach pewnie teraz próbuje przekonać żonę by oddała mu prochy. Oczywiście to tak rzucam w formie tego co sobie zwizualowalem,nie pijac do osoby @Pavilon.
"Kiedyś... Wrócę do domu i opowiem to mamie, poczuje spokój jak po diazepamie, przeżyłem koszmar jak z ulicy wiązów to życie jest kruche więc się nie przywiązuj"
  • 10 / 1 / 0
Nie nie przekonuję żony nie mam ciśnienia jak większość tutaj. Po prostu siedze na l4 od 2 miesiecy i testuje to i owo. Wrócę do zdrowia, pracy i nie będzie czasu na takie zabawy.
  • 5377 / 963 / 0
Dlatego napisałem. Że nie piję do twojej osoby. Po prostu zwizualizowalem sobie taką chorą akcję. Nie mixuj tych rc. Żadne sie nie nadają do mixu wg mnie,jedynie solo. Do tego mam radę,nie wrzucaj tego etizolamu jak cukierki do cpania. Staraj się brać tylko na zwale.
  • 10 / 1 / 0
1B LSD x2 + 3mmc + mdphp+mj
  • 5377 / 963 / 0
Jak było?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.

ONZ alarmuje: rekordowa liczba osób zażywa narkotyki

Światowy Raport ONZ o narkotykach pokazuje, że konsumpcja narkotyków na świecie osiągnęła najwyższy poziom w historii dostępnych pomiarów. UNODC ostrzega, że coraz większym zagrożeniem stają się syntetyczne opioidy, w tym fentanyle i nitazeny, a liczba nowych substancji psychoaktywnych stale rośnie. Eksperci podkreślają, że rozwój rynku narkotykowego zwiększa ryzyko dla zdrowia publicznego i utrudnia skuteczne leczenie osób uzależnionych.

USA: DEA tymczasowo zaklasyfikuje 7-OH do tej samej kategorii co heroinę i LSD

W środę amerykańska Agencja ds. Walki z Narkotykami (DEA) ogłosiła zamiar tymczasowego zaklasyfikowania 7-hydroksymitagyniny (7-OH) oraz trzech powiązanych substancji jako narkotyków Grupy I, czyli tej samej kategorii co heroina i LSD.