Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2877 / 266 / 0
no ja na szczęście się dobrze zakręciłem i xanax albo diazepam zawsze się jakiś ogarnie przez piciem i schowa na "dzień po" xd
zresztą potrafię na szczęście już kontrolować branie i mogę normalnie paczkę wziąć, bo już nie to co 2 lata temu, że żarłem jakk cukierki, tak nie można, to uzależnia fizycznie :D
  • 1532 / 196 / 0
mi sie marzy paka Xanaxu xD jadlem to ostatnio ze 4 lata temu ale nogi mi sie uginaja jak o tym wspominam %-D
ale mysle ze jak psychiatra by mnie zobaczyl to0 by zwątpil w czlowieczenstwo wiec nie ide poki co ( po ciagu na alko oczywiscie)
  • 2877 / 266 / 0
ja mam prawie całą paczkę dwójek z czech, czyli paka 50 szt., ale oczywiście to nieprawda, bo to nielegalne i piszę to dla jaj XD
  • 995 / 104 / 0
Zjadlem wlasbie 1 mg alpry na kaca giganta. Juz go prawie nie ma. Najpierw chcialem sie wyrzygac na 2 palce ale sie nie udalo - same skurcze zoladka. No wiec benzo. Najpierw pod jezyk ale to by sie skonczylo rzygiem woec polknalem popilem. Minelo z pol h i juz jest prawie super dobrze. Kac znika :-)
Uwaga! Użytkownik siostrorelanium jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 256 / 8 / 0
U mnie świetnie sprawdza się tłuszczowo-białkowy posiłek z naciskiem na tłuszczowo ;p
Wg mnie bezsensu jeszcze zarzucać jakiekolwiek dragi po tym jak organizm dzień wcześniej się porządnie przytruł heh
Uwaga! Użytkownik justrelax nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 280 / 14 / 0
Tak. Ciężko sobie zapracowałem na takie dawki. Oczywiście nie wszystko było wypijane w ciągu godziny czy dwóch...
  • 416 / 58 / 0
jest mi w chuj niedobrze i czuje sie chujowo a dzis mam wyjazd, mam do dyspozycji klona, alprę i pregabalinę, co wziac i w jakich ilosciach?
  • 559 / 55 / 0
Pregabe można bo też co nieco pomaga, Ale mała dawkę to samo z klonem, kwestia tego jaka masz tolerke na te specyfiki. 1mg klona pewnie byłby okej i do tego 75mg pregaby, Jak masz tolerke nieduża to 150. Do tego kawka i śmigasz
  • 566 / 27 / 0
Jakieś 1.5h temu wypiłem setkę łychy. Zaczynam odczuwać objawy kaca, czy wrzucenie teraz Aviomarinu+za 20minut 120mg kody jest dobrym pomysłem czy raczej powinienem się jebnąć w łeb? Niestety nie mam jakiegoś benzo pod ręką
  • 1532 / 196 / 0
Kac po setce łychy? Chwileczkę
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Masowe ilości kokainy na masowcu. Kucharz w areszcie

Blisko pół tony kokainy o wysokiej czystości przejęły argentyńskie służby na masowcu Ceci w porcie rzecznym San Lorenzo. Do udziału w przemycie przyznał się okrętowy kucharz.

Terapeuta uzależnień: Zielsko ma konsekwencje w następnym pokoleniu

Na oczach Roberta Rutkowskiego, terapeuty uzależnień, zmieniła się rzeczywistość wokół substancji psychoaktywnych w Polsce. Ekspert opowiedział, co działo się za kulisami tej zmiany. - To miało swoją cenę, która mnie wtedy przeraziła - powiedział wprost.

Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.