Dekstrometorfan - nazwy generyczne: Acodin, Tussidex.
Więcej informacji: Dekstrometorfan w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 577 / 177 / 0
@psychogenius

U mnie to trochę podobnie wygląda po niecałych 3 miesiącach regularnego używania. Jak biorę tak żeby poczuć DXM to później na kilka dni trochę depresja siada, a jak biorę bardziej pod dxo to następny dzień jestem fizycznie zmęczony, ale za to później czuć efekty antydepresyjne. Na może 2 czy 3 dni po tym czuję się znacznie lepiej (po jednym dniu fizycznego doła), a później już tylko remisja depresji na 1-3 tygodnie. Jak wezmę 2 lub 3 dni pod rząd to po tym wchodzę już na manię.

Pamięć krótkotrwała trochę szwankuję, ale o dziwo nie przejmuję się tym. Słownik wyraźnie mi zubożał. Czasami nie wiem czy coś powiedziałem/zrobiłem czy tylko o tym myślałem. Ogólnie mam bardzo wyjebane na to co inni o mnie myślą i co się ze mną dzieję. Okazywanie i odczuwanie uczuć w kontaktach z innymi całkowicie padło.

Z fizycznych rzeczy to trochę jakby mi serce ciężej chodzi, ale nie wiem czy to tylko paranoja czy rzeczywiście coś się zmieniło.
użyj innego podpisu, ten rozwala stronę - Administratorzy Hyperreal.info.
  • 2104 / 465 / 37
Czy wzięcie 525 mg jednego dnia a następnego zarzucenie 675 mg może spowodować długo lub krótkotrwałe problemy z koncentracją i uczeniem się? Raz wziąłem łącznie w ciągu dwóch dni 800 mg i wtedy przez pare następnych dni byłem trochę zamulony, ale po tym czasie wszystko wróciło do normy. Mam niedosyt trochę po wczorajszym tripie, a jako że jutro mam wolne to dzisiaj mogę spokojnie latać, jednak boję się trochę o zdrowie w tym wypadku. Generalnie od kiedy zażywam DXM nie zauważyłem u siebie żadnych dolegliwości czy skutków ubocznych.
Lubisz koks?
  • 8103 / 907 / 0
Suchość w ustach, robowalk, wyrzut histaminy i nic poza tym.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 2104 / 465 / 37
Pytałem o skutki uboczne PO zejściu DXM, a nie o to jak wygląda faza na dexie. Trudno, i tak zmieniły mi się plany na wyjście do pubu więc DXM w przyszłym tygodniu będzie brany.
Lubisz koks?
  • 913 / 39 / 0
27 marca 2019IceN1N3 pisze:
Czy wzięcie 525 mg jednego dnia a następnego zarzucenie 675 mg może spowodować długo lub krótkotrwałe problemy z koncentracją i uczeniem się? Raz wziąłem łącznie w ciągu dwóch dni 800 mg i wtedy przez pare następnych dni byłem trochę zamulony, ale po tym czasie wszystko wróciło do normy. Mam niedosyt trochę po wczorajszym tripie, a jako że jutro mam wolne to dzisiaj mogę spokojnie latać, jednak boję się trochę o zdrowie w tym wypadku. Generalnie od kiedy zażywam DXM nie zauważyłem u siebie żadnych dolegliwości czy skutków ubocznych.
Trudności z koncentracją przez 2-3 dni po każdym tripie możesz się spodziewać, aż układ NMDA wróci do normy. Nie jakichś dramatycznych, ale też nie pełna moc umysłowa. Dwa dni z rzędu - tym bardziej. Do tego szkoda - jeśli nie zdrowia, to tolerancji. No i ten drugi trip będzie słaby. Klasyczna zasada WW - co najmniej jeden tydzień przerwy na plateau.
  • 80 / 8 / 0
17 sierpnia 2007strength pisze:
Jakie skutki uboczne odczuliscie po braniu DXM?
Jak DXM zrylo wasze mozgi? Czy postrzegacie innaczej swiat? (jesli tak to jak to nowe postrzeganie swiata wyglada).
Jak wplynelo na wasze zdrowie i kondycje fizyczna?

Nie chodzi mi oczywiscie o swedzenie, rzyganie, robo walking itd, NIE CHODZI O FAZE
Skutki uboczne to zmniejszenie koncentracji,suchość w ustach.
Dosyć mi pomogło. Daje mi chęci do życia i zwiększyło świadomość (miałem oobe i nde dzięki tej substancji)
spazee :extasy:
  • 1 / / 0
Kilka dni temu wziąłem 300 mg DXM, cały następny dzień czułem się jak gówno, ból głowy, brzucha i ogólną zamuła. Myślałem że te efekty uboczne będą trwać tylko jedne dzień a dziś jest już 3 i nadal nie czuje sie najlepiej, słabo mi się oddycha mam takie uczucie jakbyi się chciało ziewac i nie mogę zwalić konia. Czy to normalne po DXM?
  • 776 / 179 / 0
Ziewanie i trudne dojście do orgazmu często są spowodowane lekami SSRI, nie wiem dlaczego bo się nie zagłębiam w takie tematy ale tak jest a deks jest przecież SRI. Może deks po prostu wyrzucił u ciebie za dużo serotoniny i teraz to po prostu musisz czekać aż przejdzie
"Ta, może dlatego mówią mi: "weź no lecz się"
Ja, jeszcze pokażę im swoją lepszą wersję
Niech no wezmę coś - szczęście ląduje w przełyku
Dragi to lekarstwa, tylko w innym języku"
:płacz:
  • 827 / 253 / 0
Ja to nawet jak biore aco leczniczo na kaszel przez dłuższy czas nie moge dojść.
23 października 2020Dualizm22 pisze:
CHCESZ WIEDZIEĆ WIĘCEJ ? DOPAL TO CO ZOSTAŁO W BUTELCE.
:halu:
  • 2104 / 465 / 37
Jak ktoś cierpi na przedwczesny wytrysk albo nie uprawiał seksu dłuższy czas to można tak przedłużyć stosunek, zażywając właśnie 30-60 mg DXM godzinę przed. Lepsze to niż wpierdalanie SSRI lub próba wydłużenia seksu np. alkoholem.
Lubisz koks?
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Leki na ADHD i medyczna marihuana a testy drogowe. Czy testy rozpoznają źródło substancji?

Czy zażycie niektórych leków może skutkować oskarżeniem o prowadzenie pojazdu pod wpływem narkotyków? Zastępca Rzecznika Praw Obywatelskich, Stanisław Trociuk, zwrócił się do Komendanta Głównego Policji z pytaniem, czy używane przez funkcjonariuszy testy narkotykowe potrafią rozróżnić substancje aktywne od leczniczych. Odpowiedź Policji nie rozwiewa wszystkich wątpliwości – zwłaszcza w kontekście leczenia ADHD czy terapii z wykorzystaniem medycznej marihuany.

CBŚP z Łodzi zlikwidowało dwa laboratoria syntetycznych narkotyków

Zgarnęli klofedron o wartości ponad 25 mln PLN.