Alkohol etylowy pod każdą postacią.
Więcej informacji: Etanol w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 15 / 1 / 0
Najbardziej mi podchodzi krupnik
Do tego, jeśli zapijasz mineralka, kac nie istnieje :)
Uwaga! Użytkownik LilChill jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
Z braku dragów dziś postanowiłem sobie kupić wódkę, i tak piję piję i nic wcześniej jeszcze coś tam etiego załadowałem małą dawkę bo zjebany humor miałem że nic nie mam, nie wiem jakbym nazwał ten stan ale coś w stylu slow motion - dawno dawno takiego czegoś nie miałem, umarłem euforycznie +

https://www.youtube.com/watch?v=GktXlCEJ-HU

Architects - "Gravity"
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 987 / 38 / 0
Ja to nawet w chwilach desperacji wódki nie kupuję. Jakoś dla mnie to twardy narkotyk symbolizujący upadłość człowieka :D Pijąc wódkę samemu czuję się jak degenerat i alkoholik :D
Uwaga! Użytkownik Dextem nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3854 / 316 / 0
Lepiej ćpać leczniczą kodeinę i biegać codziennie do apteki, żeby nie dostać skręta. To jest dopiero wysoki poziom rozwoju fizycznego i duchowego.

Wódka rządki, wódka radzi, wódka nigdy cię nie zdradzi :finger: Jeżeli chcę się najebać, to nie widzę innej możliwości, jak wzięcie wójitsu. Trzeba było odbić od kretyńskiego robienia się browarami, bo na pewno zdrowsze jest wypicie 0,5 l + 2-3 piwa, niż kilkunastu browarów.
Zdegenerowani alkoholicy nie piją wódki, a jeśli już, to od święta i to raczej tę najtańszą. Spiryt z mety, tanie wina, sikacze - tak.
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3406 / 534 / 0
@ 100% dla Procent.

Tyle człowiek siedzi w dragach - szuka szuka czegoś i myśli, a ostatnio bardzo lubię zwykłe alko.

30min temu wrzuciłem 150mg kody która ponownie dała mi wycofanie społeczne, ale seta soplicy wiśniowej (aktualnie uwielbiam te setki, drogo wychodzi ale wali ładnie i rozgrzewa - nawet lepiej od opio :D ) od razu inaczej, otwartość itp :)

No Dextem to już nie kodę będzie ćpał a Ulę : D to dopiero będzie chwila desperacji, a tak poważnie to każdy organizm jest przeznaczony do danej grupy/substancji, mi chyba dane są modulatory GABA <3
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 3854 / 316 / 0
Kto nie lubi wódki, ten ma penis krótki :finger:
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 12692 / 2456 / 0
^
Italia, Italia, długie włosy, krótkie...
  • 7 / / 0
Pić żeby się upić - nienawidzę ... Znacznie bardziej preferuję inne używki, alkohol mógłby nie istnieć dla mnie, poza winem i piwem, piwo leczy ;)
  • 172 / 12 / 0
Jedyna dobra wódka to taka mocno schłodzona kostkami lodu z sokiem pomarańczowym i do tego pita przez słomkę. Praktycznie wgl nie czuć jej smaku
  • 105 / 21 / 0
Panowie, nie bądźcie tacy zniewieściali ;-) Wolny dzień, czarny Nemiroff w gustownej szklaneczce, sok z czarnej porzeczki, otwarte okno, a za oknem Stocznia.
Uwaga! Użytkownik Oriana nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Bryan Johnson znów odmłodniał. To jego wyniki po sesji z magicznymi grzybkami

Pod koniec listopada pisaliśmy o nowatorskim eksperymencie, jaki Bryan Johnson rozpoczął na sobie samym. Słynny milioner i "człowiek, który chce być nieśmiertelny" zaczął przyjmować tzw. magiczne grzybki i badać swój organizm przed, w trakcie i po każdej sesji. To najlepiej udokumentowane tego typu badanie w historii. Na wyniki nie trzeba było długo czekać. Nowe dane wykazały niezwykłą poprawę w biomarkerach związanych z długowiecznością - stresem, stanami zapalnymi i neuroprotekcją.

Jazda pod wpływem to nie tylko alkohol

USA: Kierowanie pojazdami pod wpływem środków odurzających – w tym marihuany i leków na receptę – staje się jednym z najpoważniejszych zagrożeń na drogach, choć problem ten wciąż pozostaje w cieniu jazdy po alkoholu.

1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią

Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.