Luźne dyskusje na temat opioidów. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
ODPOWIEDZ
  • 2532 / 602 / 0
Ja nie widzę w tym akurat super otoczki.Ale mocne PST fajnie robi.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 561 / 2
Taki oto fioletowo biały mak kolanko pod makówką czyli mak narkotyczny chyba:

https://files.fm/u/nqvx8cmf2

Ktoś może mi coś na ten mak napisać narkotyczny czy nie?
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
Tak,to jest Mak lekarski.
Uwaga! Użytkownik Atro nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3455 / 561 / 2
super poczekam az podrosna i pukne opium.
Uwaga! Użytkownik Mefistofeles1945 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2532 / 602 / 0
https://ibb.co/WK8nzpW Myyyk jakieś 12 sztuk podjebane od babulinki.Jeeeeedak! To co ona uprawia to jakieś jebane kosiory.Zaledwie pare kropelek mleczka z tych skurwoli powoduje mega mocny wjazd,jebaną agresywną fale.Tym gorzej,że podebrać to stamtąd to niestety wyczyn,żeby nikt nie zobaczył,ale zawsze coś się skubnie ;)
  • 2532 / 602 / 0
12 sztuk! a jestem zgrzany konkretnie,lepiej niż po czterdziestu z niektórych sortów.Afganskie ancymony jakieś! Jest dobrze 🥰
Dzięki babulinka.
  • 3486 / 739 / 9
Nie wiesz jakie były płatki kwiatów?
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2532 / 602 / 0
Fioletowe.Ale jak jeszcze są zielone,to nawet wygląd mają nieco inny niż większość,jakoś tak solidnie wyglądają,nie wiem jak opisać.Makówki też rosną trochę większe.
  • 3486 / 739 / 9
Fioletowce są mocniejsze - wiadome. Ale jasny fiolet czy ciemny? Są takie bardzo ciemne szarpane - podobno mocarze. mak jest w ogóle bardzo ładną rośliną i jest wiele różnych odmian z całą plejadą różnokształtnych kwiatów.

Zawsze jak pije makiware albo PST to mi lekko dyga faja na wjeździe. W sensie takie wręcz aż czuć cielesne podniecenie. Po opioidach tak nie mam i po syntetykach. Sprawdzone info, koń rano na kacu był walony bo też maczuga się robi i aż męczy.
Nawet Obi-Wan Kenobi był kiedyś helupiarzem.
  • 2532 / 602 / 0
Kurde tego czy jasne czy ciemne to się nie dopatrzyłem.Teraz już raczej nie znajdę tam młodych,a jak się jednak uda to powiem,pokaze.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
92% czy 1,9%? Jak nagłówki zmieniają odbiór badań o marihuanie

W ostatnich tygodniach w medium Medonet pojawił się alarmujący nagłówek mówiący o „92% wyższym ryzyku poważnych zaburzeń psychicznych u młodych osób używających marihuany”. Taka liczba silnie działa na wyobraźnię i niemal automatycznie wywołuje emocjonalną reakcję czytelnika. Zanim jednak potraktujemy ją jako dowód nadciągającej katastrofy zdrowotnej, warto przyjrzeć się samemu badaniu, jego metodologii oraz temu, co w języku statystyki ta liczba faktycznie oznacza.

Wolne Konopie: Dlaczego składamy wniosek o informację publiczną do KPP w Piszu?

Polska Policja posługuje się hasłem „Pomagamy i chronimy”. To zobowiązanie wobec każdego obywatela, niezależnie od jego poglądów na prawo dotyczące marihuany. Niestety, wydarzenia ostatnich dni na oficjalnym profilu Komendy Powiatowej Policji w Piszu pokazują, że dla niektórych funkcjonariuszy to hasło jest jedynie pustym sloganem.

Endometrioza, opioidy i droga do macierzyństwa

Kamila mówi wprost, że gdyby nie terapia konopna, prawdopodobnie zdecydowałaby się na histerektomię (usunięcie macicy) jako ostateczne rozwiązanie. W jej ocenie poprawa jakości życia pozwoliła jej podjąć inne decyzje terapeutyczne i odzyskać nadzieję. Dziś uważa, że bez tej zmiany nie byłoby ciąży i nie byłoby Gabrysia.