Wyjebałem bez specjalnych namysłów
Od razu zachciało mi się rzygać kiedy tylko pomyślałem jak mogą działać nowe kannabinoidy
Następnym razem piszcie do mnie, ja wszystko przyjmę, nawet helupę.
Będę testerem !
Chuj tam, poświęcę się, byście wy nie musieli sie truć.
Pozdrawiam.
Jak kończę jakąś większą ilość palenia to ostatnią lufkę odkładam nabitą, żeby mieć później niespodziankę.
Ale z tego potem radochy :)
Kiedyś też znalazłem w portfelu zawiniątko z MDMA.
Pozostałość z konferencji alchemicznej, tak na jednego strzała. Byłem wtedy w pracy. Miałem tylko siedzieć i czekać aż ktoś przyjdzie. No więc umiliłem sobie to czekanie ;)
Ale trochę się zeschizowałem, że nie wiedziałem, że taką substancję nosiłem nawet o tym nie wiedząc.
No i zawsze staram się mieć pod ręką "klona ratunkowego".
Często je przypadkowo znajduję w różnych podręcznych miejscach. No ale o to chodzi, żeby go łatwo znaleźć gdyby był potrzebny. ..
Ale fajnie by było tak na serio znaleźć coś fajnego .
(nie żebym znalazł, tylko ciekaw jestem odpowiedzi :))
Statystycznie wyrzucając 1000 obstawiam, że tak od 4 do 9 debili już by chowali.
Ja bym jakikolwiek proszek znaleziony, ot tak, sobie nawet nie wysypywał. Nie mówiąc o próbowaniu.
Wracając do tematu;
Znalazłem kiedyś u babki fiolkę aluminiową z tabletkami. Opis zniszczony. A w środku w papierku, tabletki, calutkie białe z nacięciem. Odłożyłem. Gdy po latach w to miejsce zajrzałem, ona dalej tam stała, a w środku tabletki bielutkie. Zabrałem, zanalizowałem w sposób właściwy. Gdy już zobaczyłem fioletowe zabarwienie przy odczynniku Dille-Koppanyi’ego wtedy wiedziałem- barbiturany.
P.S. Dla fantastów: zw. cyjanków wcale nie są takie niebezpieczne. Można gorzej trafić :)
Dodano akapity + bbcodes / 909
Grzybki zmieniają połączenia w mózgu. Czy to dobrze?
Rekordowe konsultacje: Polacy mają dość karania za roślinę.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.