Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 56 / 6 / 0
@lol
Haha. Dla mnie to jest akurat bardzo pomocne. Gdybym miał jakiegoś opiowraka pod ręką to od razu bym
oddał, ale jak ma leżeć w szafce, to jedyną opcją wyjebać, wiesz jak to jest w nałogu. Wcześniej wyjebałem tak w ogóle 400g kratomu, bo nie mogłem sprzedać, a nie chciałem rozsyłać pocztą wszystkiego.
Dalszy ciąg historii jest taki, że miałem niestety po jakimś czasie wpadkę, bo schodziłem z dawek potem, bo zmęczenie nie dawało mi spokoju, ale na wyjazd zapomniałem jak mi się zdawało wziąć thiocosów i potem po powrocie przyjebałem antka, potem
tramca, bo kac męczył niemiłosiernie, potem jeszcze tramca, potem tramca + koda, bo trzeba sprawdzić działanir xD.
ALE postanowienie jest kureswsko silne i znowu zmniejszanie dawek, a teraz już 6 dzień przerwy i chyba mi już schodzi PAWS. Doleczam się weedem, baklo, dexem, kurkuminą + piperyną (to jest chyba najlepsze, wczoraj odkryłem) i jakieś witaminki skromne.
Serio, tym razem czuję, że już przejrzałem na oczy i się ogarnąłem z tematem.
Jest aczkolwiek jeszcze jeden mały szkopuł xD, bo byłem jakieś 2 tyg. temu na miejscówcr w innej sprawie i obok rosły jeszcze późne blue afghan, w to się takie skurwysyny okazały, jedna miała makówkę 5x6,5z. Wziąłem kilkanaście i będzie nalewka na tym i na brzoskwiniach. Już leżą w spirycie, a brzoskwinie w bimbrze. Tylko to dopiero po miesiący będzie gotowe i zasada number uno - przynajmniej tydzień przerwy, zawsze, bo inaczej leci do kibla
  • 9 / / 0
Mogę użyć tabletki z witaminą C do PST zamiast kwasku/octu?
  • 389 / 99 / 4
@popielaty Tak. Chodzi o to żeby trochę zakwasić roztwór i dodanie witaminy C też się tu sprawdzi.
Just a perfect day, you made me forget myself
I thought I was someone else, someone good
  • 3901 / 562 / 0
@popielaty

25 sierpnia 2020popielaty pisze:
Mogę użyć tabletki z witaminą C do PST zamiast kwasku/octu?

Możesz, ale nie odczujesz żadnej poprawy działania. Ja dodawałem trochę cytryny, ale dodawanie cytryny a tym bardziej octu nie ma sensu imo. Jak chcesz wzmocnić to lepiej użyć bardzo gorącej wody. Różnica między przepłuczką w temp 30 stopni a 80 stopni jest rzędu 20-30%. To znaczy zawartość morfiny tak się zmienia, tak wyszło w badaniach. Sama witamina C zaczyna się rozpadać bodajze ok 70 stopni. Jak robisz w temperaturze pokojowej i dodasz cytryny to wzmocnisz o maks 5%? Uzycie gorącej wody daje największą zmianę.
Jak robisz metodą butelkową to dużą różnicę daje tez ilosc maku jaką wsypujemy. Np. jesli bierzesz 500g to lepiej cię poklepie jak uzyjesz 2 butelek i w kazdej 250gramów, niz jak zrobisz w jednej i wsypiesz do niej 500g. Jest to zauważalna roznica. Jesli bierzesz 1kg to spróbuj zrobić przepłuczkę w 3 butelkach i zalać kazdą ok 650ml wody. Ilosc maku i wody na butelke ma duzo wieksze znaczenie, niz jakies witaminy. A najlepiej jak wsypiesz mak do gara o największej średnicy, zalejesz 80st wodą aż lekko przykryje mak, wymiksujesz porządniej, odsączysz dużym płaskim talerze, potem znowu zalewasz znowu az przykryje mak, miksujesz, odsączasz. Mozna tez odsączoną 1 i 2 przepłuczkę wlać do osobnych garnków/pojemników, zeby najpierw wypic tę mocniejszą. Wtedy mozna wypic mocniejszą przepłuczkę, chwilę odczekać i wypić następną. Zamiast pić miks zmieszanych przepłuczek przez godzinę.
  • 357 / 47 / 0
Przeryłem parenaście stron wątku i kilku innych ale nie znalazłem informacji których szukam albo były za stare albo z piz*y wyciągnięte?? Nasiona już mam i to od ch*ja tego %-D
mak nacinać po tygodniu od zrzucenia liści?
Powinno się nacinać główkę w paru miejscach czy łodyge?
Co jaki czas można nacinać mak?
Sadząc pod koniec marca, ile razy, dam radę go naciąć i zebrać opium?
"Jak udała się wizyta- recepta wypisana na sen i fobie?
Do dziś wybieram numer Grzesia, chociaż leży w grobie
Znów umarło kilka osób, ja tylko czekam na swą kolej
My tylko czekamy w kolejce"
  • 3901 / 562 / 0
ok 2 tygodnie o zrzuceniu lisci
umiejetnie musisz naciac glowke i kolanko ew
opium mozna zbierac trzy razy, maks cztery, z kazdym zbiorem uzysk morfiny mniejszy
co ile? nie wiem, co kilka dni tydzien?
  • 581 / 74 / 0
Czy PST wydłuża odstęp QT?
11 sierpnia 2020CATCHaFALL pisze:
Ty kurwo już sklej tą pizdę tak samo, bo ani to śmieszne, ani żałosne w twoim wykonaniu.
  • 3901 / 562 / 0
co wydluza?
  • 63 / 14 / 0
Wie ktoś może czy wypicie małej ilości alkoholu (2 piwa) rano moze negatywnie wpłynąć na faze po przepłuczce wypitej wieczorem?
Uwaga! Użytkownik Bordeaux30 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 253 / 0
Imo nie powinno.
Raz półgłówka uwierał podgłówek, całą noc doskwierał mu ból,
lecz na zdrowiu ucierpiał w połowie, bo główki miał tylko pół.
Morał: doznajemy przykrości proporcjonalnie do świadomości.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Szczeciński lekarz pomagał nielegalnie zdobywać opioidy. Jest akt oskarżenia

Jerzy B. stanie przed sądem za poświadczenie nieprawdy w zaświadczeniach lekarskich. Pewien szczecinianin dzięki takiemu zaświadczeniu odzyskał znaczne ilości leku opioidowego, który wcześniej podczas przeszukania zabezpieczyła policja.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Z Brazylii do Europy z kawą i kokainą. Kulisy sprawy drobnicowca Blume

Drobnicowiec Blume, który w 2023 roku obsługiwał transatlantycką trasę handlową pod togijską banderą, dziś stał się symbolem jednego z największych przejęć narkotyków na wodach europejskich. Wydarzenia związane z jego zatrzymaniem obnażają skuteczność współpracy służb międzynarodowych oraz skalę wykorzystywania żeglugi morskiej przez zorganizowane grupy przestępcze.