Dział dostępny także bez rejestracji, gdzie szybko możesz otrzymać odpowiedź, gdy czas jest na wagę złota.
ODPOWIEDZ
  • 270 / 83 / 2
@mmigotka może kaprys kodeiny. 240mg raz jebnie jak z 3 funtowej armaty, a raz bedzie tak sobie. może za dnia zjadłaś coś, co zablokowało cyp3a4 albo zwiekszyło cyp2d6? przede wszystkim uspokój sie przynajmniej troche, bo wiele rzeczy można sobie wkrecić. jeśli jest to od kodeiny, to powinno już to wszystko znikać.

11:39 Ricsson[257]: w ogóle
11:39 Ricsson[257]: uwierzyłem w boga, w cuda
11:39 Ricsson[257]: miałem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: wypiłem 6 piw
11:39 Ricsson[257]: otwieram rano plecak
11:40 Ricsson[257]: mam 3 piwa
neurogroove.info - zarzuć trip raportem
  • 411 / 106 / 0
no no. immaculate fix po prostu ahahahah. moze za duzo dobrych uczynkow w swieta?

fajnie masz i narzekasz. paczka thio sie tak zrobic faktycznie ewenement. dopisac do achievementow i wspominac z rozrzewnieniem, chlip chlip... piekny stan, szkoda marnowac na rozkmine czy sie przezyje czy nie %-D

2D6 to raczej nic poza glutetymidem nIe indukuje, predzej MAOi jakies i interakcja, ewentualnie jest malo przebadany mechanizm metabolizmu (raczej szczatkowego) do Hydrokodonu (nie u kazdego i nie zawsze) predzej tu bym upatrywal wyjasnienia.
ODPOWIEDZ
Newsy
Jak wygląda Luksemburg 2 lata po dekryminalizacji marihuany? Bilans zysków i strat

Kiedy myślimy o luźnym podejściu do marihuany w Europie, przed oczami stają nam holenderskie Coffee Shopy lub portugalska dekryminalizacja. Jednak to Malta i Luksemburg dokonały prawdziwego przełomu legislacyjnego. Latem 2023 roku Luksemburg stał się drugim krajem UE, który oficjalnie wpisał prawo do uprawy konopi w ustawy.

Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów

Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.

Czescy lekarze będą mogli przepisywać pacjentom grzyby halucynogenne

Mieszkańcy Czech cierpiący na depresję i inne choroby, na które nie pomagają tradycyjne metody leczenia, będą mogli korzystać z leczniczych grzybów halucynogennych już od przyszłego roku, informuje polski portal informacyjny TVP World.