Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 8103 / 909 / 0
Moje kochane benzoski.Po 4 dniach nie brania i zastąpienia benzo trawa :kotz: .Wracam do mojej milosci.Klonik + lorek .Dzis przerobilem 4 mg lorazepamu + 4 mg klonazepamu.Od jutra wracam do mojej standardowej dawki czyli 2 mg - 3 mg lorazepamu oraz 2 mg klona.
Lekoman :tabletki:
Nie zapomnę pierwszy nastuk
W wieku lat piętnastu
Później zarzucanie różnych wynalazków
  • 222 / 20 / 0
1mg alpry i 25 zolpi na sen ) jest si
When I go into the ground,
I won't go quietly,
I'm bringing my crown
  • 3 / / 0
czy jeśl wzrosła mi tolerka ma Bromazepam to rownież na alpre? sorry za pytanie, ale jestem początkujący
  • 8103 / 909 / 0
12 czerwca 2018querrell pisze:
czy jeśl wzrosła mi tolerka ma Bromazepam to rownież na alpre?
Zważ na to za alpra to silniejsze benzo, wiec potrzeba mniej niz bromazepamu.Tolerancja rosnie na wszystkie anksjolityki .
W wieku lat piętnastu
  • 609 / 16 / 0
@querrell, panie władzo, loperamid sobie pan weź. Na srakę.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 760 / 68 / 0
11 czerwca 2018Demis pisze:
A mi chuje nie chcą dać zleceń na badania. Nawet jak im gadam, że mam rozwalony organizm to się tylko uśmiechają i każą za kilka lat przyjść chuje jebane.
Takie zlecenie na badania to ich zasrany obowiązek (raz w roku minimum, jeśli nic się nie dzieje) żeby wystawić i nie proś tylko zażądaj skierowania na badania - morfologia, mocz, kupsztal %-D i nie daj się zbyć.

BTW - wpadł mi pomysł do głowy jeśli poważnie piszesz o odstawieniu jak to zrobić... ale wtedy już nie ma pierdolenia i odwrotu :-)
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 8103 / 909 / 0
Rano wrzuciłem klonika 2 mg, nie dawno 1 mg lorazepamu.Czuje, ze klon jeszcze robi swoje + dzialanie lora.Jest si :-p
W wieku lat piętnastu
  • 609 / 16 / 0
@Demis, masz zły system albo dziwnych lekarzy. Ja idę sobie do mojego długopisa na NFZ (długopis, bo wypisze skierowanie na co tylko mam ochotę) i po prostu mówię, co bym chciała zbadać. Ewentualnie on mi doradza.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1680 / 126 / 0
ile sobie zarzucic klonazepamu na pierwszy raz?
mam pake tych 2mg
  • 1916 / 335 / 2
Połówkę, zerowa tolerka na benzo to coś arcycennego :-D Czyli odkrój 1/4
Uwaga! Użytkownik 52eu126Iz60j nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
Zablokowany
Newsy
Fabryka meksykańskiego kartelu w Polsce. Mamy nowe informacje

Najbliższe trzy miesiące spędzą w areszcie mężczyźni podejrzani o działanie w międzynarodowym kartelu narkotykowym. Dwaj obywatele Meksyku i Polak zostali zatrzymani podczas spektakularnej akcji służb. Jak ujawniają śledczy, mężczyźni mieli powiązania z jednym z największych karteli narkotykowych w Ameryce Północnej.

Jednorazowa dawka leku psychodelicznego zmniejsza objawy zespołu lęku uogólnionego

W prestiżowym czasopiśmie JAMA opublikowano wyniki badania klinicznego fazy 2b, które rzucają nowe światło na leczenie zespołu lęku uogólnionego (GAD – generalized anxiety disorder).

FBI spalało narkotyki w schronisku. "Zespół i zwierzęta wystawione na kontakt z metamfetaminą"

Po tym jak FBI użyło krematorium jednego ze schronisk dla zwierząt do spalenia skonfiskowanych narkotyków, 14 pracowników placówki trafiło do szpitala, aby otrzymać pomoc medyczną. Dyrektorka placówki oświadczyła, że nie miała świadomości, że dochodzi do takiego procederu.