Luźne pytania i dyskusje odnośnie substancji oddziałujących na system GABA. Posty napisane w tym dziale nie sumują się do licznika postów.
Zablokowany
  • 318 / 23 / 0
Nie myślałem o zrobieniu badań z moczu. Może jak znajdę czas. Gorzej jak ktoś mi powie, że wypijanie 6 browarów dziennie i spalenie paczki fajek dziennie jest mniej szkodliwe.
Uwaga! Użytkownik psycholek1 nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 760 / 68 / 0
Ty patrz na siebie a nie na innych...

Ja robię kompleks badań raz na kwartał...mój lekarz wie, że jestem po dtxach z alco dlatego pisze recki na benzo i nie mam problemu żeby zlecił kompleks badań częściej niż raz w roku.
My name is called religion, sadistic, sacred WHORE.

"Szaleństwem jest robić wciąż to samo i oczekiwać różnych rezultatów” Albert Einstein.
  • 609 / 16 / 0
10 czerwca 2018hertz pisze:
a kto tutaj mowi o odstawianiu?
Ja. Stronę wcześniej.
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 657 / 93 / 0
a co to? nie ma dzis Anabolika? już na wczasy pojechał?
Uwaga! Użytkownik KickInTheEye nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1983 / 209 / 0
A mi chuje nie chcą dać zleceń na badania. Nawet jak im gadam, że mam rozwalony organizm to się tylko uśmiechają i każą za kilka lat przyjść chuje jebane.
Take DXM and Be Happy
  • 609 / 16 / 0
Ale na badania czego?
Uwaga! Użytkownik punk6 jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3 / / 0
seima! mam straszna ochotę sie nacpac! do tej pory robiłem to za pomocą bromazepamu i zopiklonu. niestety wzrosła mi tolerka i prócz fazy czuje tyko lekkie uspokojenie. marzą mi sie czasy, w których 1 tabletka Sedamu wytatczala, teraz musiałbym chyba wszamać całe opakowanie. prowobalem z Afobamem, ale to nie to. co polecacie? zajebiscie chciałbym mieć fazę.
  • 609 / 16 / 0
@up, brzmisz jak policjant, ale niech będzie - klony.
  • 620 / 83 / 0
Pies jak nic. lorazepam weź, facet.
11 czerwca 2026serotoninowy pisze:
Kocham gabajeby i chuj jestem GABA wrakiem, prega 2 dzień wjeżdża wyśmienicie na wyzerowanej tolerce 750mg i z 5 kaw, a teraz chillout wyrwałem 4 żywce na promce, ale bym się napił giebla
  • 3 / / 0
czyli klonazepam?
Zablokowany
Newsy
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem

Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.

Konopie w leczeniu demencji. Naukowcy wskazują dwa związki

Doustna kombinacja oczyszczonego THC i CBD istotnie zmniejsza pobudzenie u seniorów z zaawansowaną demencją – wynika z badania LiBBY zaprezentowanego na konferencji Alzheimer’s Association International Conference w Londynie.

Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol

Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.