Tytoń - nie trawię gotowych fajek (na trzeźwo w ogóle nie palę :D), jedynie skręcany czysty tytoń bądź cygara - w momencie, gdy czuję soki i "trawiasty" posmak - it's my stuff.
Alkohol - nie podchodzą mi schemizowane piwa (nawet, jak nie wiem, co piję to... I tak czuję smak, więc to nie kwestia autosugestii :D), najlepiej wtedy smakują mi rzemieślnicze produkty, bądź dobre wino. Wódzie mówię nie.
Jedzenie - dokładnie to samo. Nie czuję potrzeby zjedzenia czegokolwiek, ale z chęcią zjem co nieco czegoś naprawdę dobrego - np. zadżebistego sera pleśniowego (szczególnie w połączeniu z winem :D).
A następnego dnia, jak czuję afterglow, to też jest fajnie. Zawsze wtedy mam ochotę na blanta, ale ostatnio w ogóle nie mam Mary Jane przy sobie bo wolę kasę na RC wydawać. Ale ochotę mam :)
Tak btw, to lubię hometowy afterglow.
Szkoda tylko, że go zdelegalizowali. Zalegalizujcie Proroka z powrotem, wy tempe pały z rządu! Pisać ustawy to każdy jeden głupi by chciał, a ćpać to nie ma komu!
Jenejro pisze:Raz w czasie tripa na Homecie, już pod koniec jak już schodziło, zjadłem kawałek pizzy. Nie byłem w ogóle głodny, bo Homet tak działa że się po nim nie czuje głodu, ale nie miałem też żadnych problemów ze zjedzeniem. Zjadłem bez problemu, dość szybko i smakowało. Ale zjadłem to głównie dlatego, żeby mama nie zastanawiała się, jak to można przez tyle czasu nic nie zjeść.
A następnego dnia, jak czuję afterglow, to też jest fajnie. Zawsze wtedy mam ochotę na blanta, ale ostatnio w ogóle nie mam Mary Jane przy sobie bo wolę kasę na RC wydawać. Ale ochotę mam :)
Tak btw, to lubię hometowy afterglow.
Szkoda tylko, że go zdelegalizowali. Zalegalizujcie Proroka z powrotem, wy tempe pały z rządu! Pisać ustawy to każdy jeden głupi by chciał, a ćpać to nie ma komu!
A tak serio, to mam 19 lat. Jestem w klasie maturalnej, dalej mieszkam z rodzicami (dziwne żeby ktoś w klasie maturalnej nie mieszkał z rodzicami), jestem na ich utrzymaniu i to chyba normalne, że ukrywam przed nimi że ćpam.
Co w tym złego? Tylko się czepiasz.
może ma ktoś jakieś sposoby by podbić wizuale? nawet przy dawkach 40-50 mam dość słabe.
Ekstaza i ekstaza: jak patrzyliśmy i patrzymy na narkotyki
Historyczna zmiana w globalnej polityce narkotykowej
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Palenie marihuany na mrozie: Dlaczego „faza” uderza dopiero po wejściu do ciepła?
Stoisz na balkonie, skulony w kurtce, przestępując z nogi na nogę. Jest minus pięć stopni. Odpalasz jointa, zaciągasz się mroźnym powietrzem i… masz wrażenie, że to nic nie daje. „Słaby temat?” – myślisz. Dopiero gdy wchodzisz do ciepłego salonu i zdejmujesz czapkę, rzeczywistość uderza Cię z siłą pociągu towarowego. Nogi robią się miękkie, a głowa nagle waży tonę.
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce
Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.